Ano je.. Dva roky dozadu som bola na Silvestra chora.. Stravila som ho doma pred telkou aj s priatelom a babkou.. To bola haluz.. A ocino zatial pil v kuchyni aj s kamaratom..
neboj, ja budem pred telkou tiez, kedze vsetci idu do podniku kde sa smie nad 18... alebo ked mi jedna z naj kamosiek ide s priatelom na ples, a druha ide na dom, kde bude tiez s priatelom a budu tam dalsie 3 pariky, co by som tam prosim robila sama? hold domov sladky domov, matku viem ledva vystat v normalny den a uz aj na silvestra?
ja som min.rok den pred vianocami mala 40°horucky takze viem co to je a nemohla sa z toho dostat,silvester vyzeral fakt biedne.ale potom som nasich ukecala ze som uz "v pohode" a chcem ist slavit.
nemyslím bo ja to teraz zažívam tiež ... kua toto mal byť najlepší silvester v mojom živote a ja si ho nenechám ujsť .... kuaaa len dúfam že tam dade neodpadneeem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
asi si zacnem strikovat xD