pred pár dnami som spoznala super chalana . Je iny ako ostatny, je mily, pozorny, nerobi zo seba frajera. Pomohol mi v mnohých veciach a ked som s ním cítim sa uzastne. Myslite, že k nemu zacinam niečo citit?
len zato, že je taký ako vravíš k nemu nemusíš niečo cítiť, ale naozaj to musíš zistiť sama, sú to predsa tvoje pocity, nie naše... a najlepšie sa to zisťuje, ak si bez neho..
nepýtaj sa to ostatných, nechci vedieť názor druhých či máš začať ľúbiť. Zamysli sa, zatvor oči a rozmýšľaj a počúvaj svoje vnútro. Ty to vieš najlepšie nikto iný, LEN TY . Držím palce ale dám ti radu. nepadni do vzťahu bezhlavo, počkaj s tým chvíľu, lebo potom by si to mohla veľmi veľmi ľutovať tým ti nechcem nič zlé povedať ale nie je všetko zlato čo sa blyščí. Takže tak. Good luck
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
ma to normálne pohoršilo.
takto , ako mam ja a ostatny BIRDZaci vediet ci citis nieco k nejakemu chalanovi , to mas vediet ty , nie ja a niekdo iny ... demence....
Svoje pocity poznas len ty , nie my ....