Túto anketu som tu dal preto, lebo som sa s tým už veľa krát stretol, a som zvedavý koľko ľudí zdieľa tento názor. Ja osobne si myslím že je to najväčšia blbosť akú kedy kto vymyslel
to je taká drbnutá otázka ako či každý hiphoper musí byť kokot za to že niektorí si myslia že majú všetku inteligenciu sveta položenú na rovnom šite -.-
No je to blbá otázka ? možno áno a možno ani tak nie ... viete koľko ľudí si toto myslí ? ... čierne vlasy alebo hoc iba oblečenie a už si satanista. Ja som iba chcel vedieť koľko ľudí sa nájde čo dá ano.
No to je riadna pičovina. Ja som metalista a niesom satanista, teda kedysi som sa za satanistu považoval, ale našťastie som z toho vyrástol. Teraz som ateista, a stále počúvam aj satanistické kapely ako napr Mayhem, Venom, Satyricon, Dimmu Borgir, Celtic Frost atd ale tie texty neberiem nejak vážne.
@schizoofrenik a ta čo si ty z maliny spadol? ale nie, neber to tak, že mám niečo proti rapu, ja sám ho počúvam možno ešte viac ako metal ... teda skôr tak podla nálady, ale to je jedno proste neber uplne vážne všetko čo napíšem
No a teraz by som tu mohol dať anketu že kto vôbec pochopil čo som tým chcel povedať . Bolo to myslene IRONICKY !!!!
Vedel som že demencia ľudí nepozná hraníc ale toto ma nenormálne nasralo, preto som to tu dal. Ľudia si myslia že každý kto počúva metal je satanista, kto počúva hip hop je debil, kto chodí do kostola je dement čo sa nevie zabaviť alebo je terčom posmechu..V dnešnej dobe je to tak že keď urobíš správnu vec tak ta skôr vysmejú ako "pochvália".
@strangelady to vystihla, máme to zapísané v našom tajnom kódexe, ktorý si musí prečítať každý pravý metalista, a tam je napísané, že máme vzývať satana, dva razy do roka mu obetovať kozu a raz pannu a každú nedeľu ho vzývať v podzemnej krypte za sprievodu burácania Dimmu Borgir a horiacich pentagramov.
Možno keby tá otázka bola trochu rozumnejšie položená v samotnom fóre, dostalo by sa jej autorovi aj rozumnejších odpovedí.
@mielikki pre blackmetalistu je tu ešte aj 2. možnosť, ak nechce byť satanista, mal by vyznávať vieru predkov.. absolútne vrcholne trve pvre kapela tieto 2 veci dokonca kombinuje
toto mi pripomenulo ako pred pár rokmi tuná min. 3 ludia denne sa ma pýtali že či som satanistka keď mám taký nick aký mám
nahodou!!!! ja poznám jedno 15 ročnú dievčinu, počúvajúcu Hanah Montanu a Lady Ga Ga čo je ťažká satanistka! na pozadí v mobile (oblepeného nalepkami) pentagram s kozlíkom, a na vianoce si dala dešte aj krutý status " skurvené vianoce, ave satan"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
je rpedsa jsné, že to len ten, čo počúva black!
akože ale fakt... metalisti sa tak skôr javia kvôli svojmu výzoru. tak potom všetci bez toho aby ich poznali ukazujú prstom "aha Satanista"
Lubcovia sú zrejme vysadený na túto tématiku.
som zarytý fanúšik rapu a nikdy by som takúto pičovinu zo seba nevypustil
Vedel som že demencia ľudí nepozná hraníc ale toto ma nenormálne nasralo, preto som to tu dal. Ľudia si myslia že každý kto počúva metal je satanista, kto počúva hip hop je debil, kto chodí do kostola je dement čo sa nevie zabaviť alebo je terčom posmechu..V dnešnej dobe je to tak že keď urobíš správnu vec tak ta skôr vysmejú ako "pochvália".
Možno keby tá otázka bola trochu rozumnejšie položená v samotnom fóre, dostalo by sa jej autorovi aj rozumnejších odpovedí.
toto mi pripomenulo ako pred pár rokmi tuná min. 3 ludia denne sa ma pýtali že či som satanistka keď mám taký nick aký mám
nahodou!!!! ja poznám jedno 15 ročnú dievčinu, počúvajúcu Hanah Montanu a Lady Ga Ga čo je ťažká satanistka! na pozadí v mobile (oblepeného nalepkami) pentagram s kozlíkom, a na vianoce si dala dešte aj krutý status " skurvené vianoce, ave satan"