Preco by mal byt uchyl? Ja myslim, ze to je docela logicke, ze ak sa Ti (/mi/jemu/im..) niekto paci, tak Ta napadne, aky asi je a chces to zistit.. Hoci myslienky o plnohodnotnom vztahu by som z toho nededukovala....
drvivá väčšina ľudí na Pokeci sú úchylovia, ktorých slovná zásoba je obmedzená ná vetu: "máš webkameru?"... čiže môže pokojne písať aj tej najväčšej špate, a je vysoká pravdepodobnosť že ide o perverzáka
Ale tak mne tam píše dosť vela chalanov a niektorí mi písali vraj preto lebo vizerám na spoločenskú osobu a mysleli si že by sa somnou dobre písalo alebo ma im niekto doporučil kedže si na pokeci píšem z velkou hromadou ludí
ALe určite ten chalan nemusí byť úchyl , tak skoro každý chalan zo zdravím rozumom ktorí si rád píše z ludmi cez pokec a je orientovaný na ženy tak tej sexi babe napíše je to logické a nemusí byť priam úchyl to je nonsens
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Ale tak mne tam píše dosť vela chalanov a niektorí mi písali vraj preto lebo vizerám na spoločenskú osobu a mysleli si že by sa somnou dobre písalo alebo ma im niekto doporučil kedže si na pokeci píšem z velkou hromadou ludí
ALe určite ten chalan nemusí byť úchyl , tak skoro každý chalan zo zdravím rozumom ktorí si rád píše z ludmi cez pokec a je orientovaný na ženy tak tej sexi babe napíše je to logické a nemusí byť priam úchyl to je nonsens