@drejka A naozaj, alebo si to vravíš len sama pre seba? Mňa napríklad strašne na opačnom pohlaví priťahujú jazvy, i keď to pravdepodobne žiadna naozajstná úchylka nebude, len taká mne vlastná.
@azel ono je rozdiel medzi uchylkou a miernym fetisom..ked ma niekto uchylku a potrebuje byt pocas sexu zamotany do igelitu, alebo si necha, aby mu zena s nohami v topankach masturbovala falus, musis uznat ze je to dost cudne a do urcitej miery to aj posobi ako nejaka deviacia alebo nenormalnost .. zas ked cloveka vzrusuju napriklad tie vysoke opatky ako som spomenul ja, alebo take podvazky, etc to je myslim ze spolocnostou akceptovane a nikto proti tomu nic nema
@trdelniiiq Ty keby si mal taku uchylku, ze napriklad "paci sa mi, ked ma niekto zviaze a bicuje", hanbil by si sa to sem pisat? (Ak nechces, nemusis odpovedat)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
NIKDY!!!
a taaak..potom milujem tu jamku na chrbte ako je chrbtica chapes ma?
a potom..boky..fuuuuuuuuu
Zaujímalo, koľkí z vás ich skutočne majú.
ja som napriklad zatazeny na vysoke opatky ked vidim moju milu v topankach s vysokym opatkom, v sekunde som uplne roztuzeny
aaaa tak..o zvysku radsej sukromne
..kvak..
mám rád latex...
a pár iných vecí..