Vsetci ludia,ktori su tu na birdzi sa maju ovela lepsie ako mnoho mnoho ludi/deti na svete. V afrike nemaju deti co jest. V afghanistane zomieraju male deti co ich rozjebe bomba atd. je toho vela,takze v zivote si treba vazit aj malickosti.
Podľa toho v porovnaní s kým.. ak porovnávam s ostatnými priemernými obyvateľmi Bratislavy, tak áno, ak porovnávam s priemernými obyvateľmi Nigérie, Iraku, Bangladéšu a pod. tak nie...
V poslednom je to čisto na hovno všetko. A to vyzeralo byť všetrko fajn - veci v škole, medziľudské vzťahy, vychádzanie s rodičmi a zrazu boom a všetko sa to dosralo.
v podstate nie, mám strechu nad hlavou, pracujúcich a milujúcich rodičov, priateľa, školu...v podstate mám super život, len občas prídu obdobia, kedy je horšie, inokedy lepšie, ale o tom život je...
myslim ze moj postoj ako aj ludia nado mnou je ta vec, co ho robi zlym
a hlavne to ze sa neiem zmierit z vecami z minulosti. veci sa menia stale, a ja sa k nim prilis priputavam,a to ako je to teraz, mi to vobec nevyhovuje... ale nedokazem s tym nic spravit.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
58 komentov
V poslednom je to čisto na hovno všetko. A to vyzeralo byť všetrko fajn - veci v škole, medziľudské vzťahy, vychádzanie s rodičmi a zrazu boom a všetko sa to dosralo.
len skoda, ze som si to uvedomila az toto leto
zijete na slovensku svoj zivot a nestarajte sa o druhych...iba o blizskeho..
takze moj zivot je super...s problemami,ale mam ho super..
myslim ze moj postoj ako aj ludia nado mnou je ta vec, co ho robi zlym
a hlavne to ze sa neiem zmierit z vecami z minulosti. veci sa menia stale, a ja sa k nim prilis priputavam,a to ako je to teraz, mi to vobec nevyhovuje... ale nedokazem s tym nic spravit.