úha..........to sú odhalenia...........aj tie počty......ujo má rád nuly........veľa núl.........ešte viac núl.....a tento ujo zachránil......stovky bezdomovcov, mladých prostitútok/gigolov.........osobne............
ten ujo nie je moc v pohode.......neuvedomil si, že bezdomovci by boli chorí aj bez mrazov....(jeden náš prednášajúci povedal, že 60% by ich potrebovalo psychiatrickú liečbu, osobne ani to by som im nepriala)......plus tie podmienky, ktoré znášajú vonku...alkohol.......
povedzme, že to myslel dobre.....ale ktorý politik je humanista?
No lebo inde sa ludia nezabijaju, a bezdomovci nemru... na priklad v New York-u mas viac bezdomovcov ako u nas... Zdravotnu starostlivost mame tiez lepsiu ako tam... takze hadam to nebude az take hrozne... len sme narod, ktory velmi rad picuje na vsetko...
Myslíte že inde je to lepšie ? Všade je kríza,akurát niekde vyžijú s 3-4-5 násobným platom oproti nám V Čechách je tiež bordel ako na Slovensku...politici sú všade rovnakí...hrable nikdy nehrabú od seba
@mm47 v tebe je štipka kultúry, keď zješ jogurt. Toľko k tvojej kultúre. Stačí si prečítať tvoj hnoj a tvoje paranoje. Si chorý, mal by si sa dať liečiť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
@12pusinka16 v tom je problém, že si skončila. Je to vážna sila
krásne zakomponoval homosexualitu, satanizmus, liberalizmus, Himmlera, november 89´, Radičovú, mŕtvoly, ochrancov zvierat.....ó
ten ujo nie je moc v pohode.......neuvedomil si, že bezdomovci by boli chorí aj bez mrazov....(jeden náš prednášajúci povedal, že 60% by ich potrebovalo psychiatrickú liečbu, osobne ani to by som im nepriala)......plus tie podmienky, ktoré znášajú vonku...alkohol.......
povedzme, že to myslel dobre.....ale ktorý politik je humanista?
A nechaj ma na pokoji.
Odporúčam všetko popozerať. Vtipný pán