Myslím si že môže... ale musí sa niekto prvý ozvať lebo ak obaja po tom len v kútiku srdca túžia a nikto to nedá na povrch nemá to zmysel... Jednu takúto príležitosť som premárnila a je mi to ľúto... teraz máme obaja už svoje životy
vzťahy z kamarátstva sú najlepšie, lebo sa poznáte a viete, čo od seba môžete čakať.. a to, že priatelstvo je viac ako láska je podla mňa blbosť láska je top
môže , ale v mojom prípade ee, mala som takého kamaráta strááášne dlho, ale nikdy v živote, nie, proste nehrozí a práve preto, že ho dokonale poznám a ani on mňa by nechcel ani za peniaze
@echoechoecho nenúkala, ale síce, keď tak nad tým rozmýšľam, možno by chcel .. za nejakú sumu, ale to je jedno ... ja by som tiež ani za peniaze nechcela , to by bolo dačo hrozné, my dvaja spolu
@echoechoecho , trápne je skôr to, že si neviem vybrať z tých možností, čo mi idú hlavou, odpoveď, čo napíšem
No akoo trochu mi zabavilo z kofoly , točili sme sa , už presne neviem prečo, načo a ako .. ale viem, že mojou vinou sa chlapec rýchlo krútil a narazil do stĺpu a j*blo ho o zem , ta sa dotočil no , ale musela som sa smiať, lebo aj on sa vtedy smial (aj keď po pár sekundách ho smiech prešiel), mňa ale nie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
No akoo trochu mi zabavilo z kofoly , točili sme sa , už presne neviem prečo, načo a ako .. ale viem, že mojou vinou sa chlapec rýchlo krútil a narazil do stĺpu a j*blo ho o zem , ta sa dotočil no , ale musela som sa smiať, lebo aj on sa vtedy smial (aj keď po pár sekundách ho smiech prešiel), mňa ale nie