no mi nieco hovoor,ale v kazdom pripade anoo bojuj,ja sa o to tiez pokusam,ale uz len do urcitej doby,ak to dovtedy nevyjde tak si to budem muset nejak vsugerovat,ze to tek je..
jasné bojuj, kým ti sily stačia no ale inak záleží na situácii... sama by si mala vedieť, že či tam je nejaká šanca a ak je tak by si to mala skúsiť...
@daciana podla mna to je dnes uz uplne domotane nemozes hned povedat ze niekoho milujes..lebo to dnes robi kopa ludi..poznaju niekoh týzden a hned tvrdia ze ho miluju.....
ja som si vždy myslela, že chalani sú drbnutí všetci .. potom som ale zmenila svoj názor, že len istá časť a pred pol rokom cca som sa vrátila ku môjmu starému " presvedčeniu "
@lafraisee sak donedavna som mala aj ja taký nazor..ze nebojovat,ale to by bol pootm zivot o nicom keby sme sa aspon nesnazili bojovat o niektore veci..............
pride mi divne, ze sa taketo veci rozoberaju....baby chcu byt dobyvane a nevidim, ze by si sa tento trend mal v najblizsej dobe zmenit....
Neverim, ze by niektora z Vas zacala chalana balit keby ho mala rada, mozno mu davala viac najavo svoju naklonnosta taje dufala, ze z toho nieco bude no v skutocnosti by ste cakali kedy by on urobil ten prvy krok....
Doslovne povedane vsetko by bolo naservirovane no v konecnom dosledku by ste cakali kedy k Vam on dojde so striebornym podnosom
urcite ano ak k nemu nieco citis ,.a ak nema babu tak jasne ye hej a ak ma babu,..a myslis si ze by si bola prenho lepsia tak ties to skus,..ja ak by som daco citil k babe tak tie o nu urcite bojujem,..asmom doftedy dokial by mi povedala ze ma nechce ,..
bojovat,je uz jedno prosti comu zaco je hlupe ,proste najlepsie je nehat veciach priestor a cas a nechat ich plavat oni nejako dopadnu,ked toho cloveka chcete mat ,tak ho budete mat aj ked nebudete bojovat,musite len vediet ako ho k sebe pritiahnut ,nemyslim ze boj je dobra cesta ,on k vam pride,musite tomu verit
picoviny typu chlapec by mal bojovat o dievca si strcte do..!! za klobuk!! ja tiez chcem citit ze ma o mna niekto zaujem aaaa k teme... no ak mas aspon nejaku nadej ze aj keby ho "vybojujes" tak ti tie city opetuje tak sa oplati... ale samozrejme nic nerobi nasilu ak nebude chciet tak proste nechce
ja som tiež svoj boj prehral ale spravil som všetko čo som mohol v rámci možností a ked človek spraví všetko čo môže, využije všetky možností a neuspeje tak to potom není prehra
ked chalan bojuje o babu tak je to prirodzene, ked ma baba bojovat o chalana tak sa baba vnucuje....niektorych rozmyslanie je tu na bode mrazu....
Naznacovanie chalanovi, ze ho chce je v ramci pravidiel, ale byt iniciativna sa uz klasifikuje ako vnucovanie sa??? ....aspon, ze sa tu najdu ludia, co vedia rozosmiat svojimi duchaplnymi radami...
Paneboze...sak ved keby bol kazdy chalan hanblivy ta vy by ste vsetky pomreli jak stare dievky, keby ste same nezabojovali o nieco....to ste cele vy, nechat sa obskakovat to hej, ale aby ste sami zdvihli svoje rozkysnute prdele tak to uz nie....
No bojovat to je taky vyraz .... to nie je preca trofej sugescia je silnejsia nez si myslite a casto nam pomaha dosiahnut aj to co je uz na hranici s nemoznym ale velmi casto ked dosiahneme co chceme uvedomime si ze sme si svoj ciel az prilis vysnivali.... nie vo vacsine pripadov sa neoplati ""bojovat"" jasne nebudem zatvarat dvere ked chcem aby do nich niekto vosiel ale preca... ten chalan by mal vediet ze o neho stojis ale zvysok je uz na nom....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
A neviem záleží od mnohých vecí =P
bojovať?? mačetou? samopalom?
proste ukáž mu bobra a pôjde za tebou...stručné a jasné
to je už môj problém, že moje životné motto je "NIE"
@0 ak sa oplati bojuj, ak sa neoplati ser na to
Neverim, ze by niektora z Vas zacala chalana balit keby ho mala rada, mozno mu davala viac najavo svoju naklonnosta taje dufala, ze z toho nieco bude no v skutocnosti by ste cakali kedy by on urobil ten prvy krok....
Doslovne povedane vsetko by bolo naservirovane no v konecnom dosledku by ste cakali kedy k Vam on dojde so striebornym podnosom
Naznacovanie chalanovi, ze ho chce je v ramci pravidiel, ale byt iniciativna sa uz klasifikuje ako vnucovanie sa??? ....aspon, ze sa tu najdu ludia, co vedia rozosmiat svojimi duchaplnymi radami...
Paneboze...sak ved keby bol kazdy chalan hanblivy ta vy by ste vsetky pomreli jak stare dievky, keby ste same nezabojovali o nieco....to ste cele vy, nechat sa obskakovat to hej, ale aby ste sami zdvihli svoje rozkysnute prdele tak to uz nie....