Myslíte si že Slovensko ešte niekedy bude v hokeji také aké bývalo?
Keď som tak pozerala Česko- Slovensko a ten stav... 8:0... myslíte si že Slovensko ešte niekedy bude v hokeji také, ako bývalo v minulosti...? Majstri alebo podobne...
Vôbec sa do toho nerozumiem ale mojim laickým pohľadom to v najbližšom desaťročí isto nebude. Proste je to všetko komercia a to sa tak skoro nenapraví.
dufam, ze sa do tych majstrovstiev, co budu u nas trosku vzchopia.. nemozeme ocakavat, ze kazdy rok zahraju perfektne, sak hokej je len sport a sport je o aj stasti, nielen o kvalite hry...
Tak, co sa z mojho dievcenskeho pohladu tyka (cize o tom nemam ani sajn), tak ked budu jedni z nasich najlepsich hracov ostavat v NHL, ked budu majstrovstva, tak sa nedivim...
v akej minulosti? Veľkú hokejovú minulosť má možno tak československo..slovensko má tri metály ale to až tak veľa nie je...koľko majú takí fíni, švédi,kanada..
ale asi ako každý slovák dúfam že sa ten hokej trochu napraví, pretože to čo predvádzali tento rok bola hrôza..
povedal by som že Slovensko vždy reálne bolo niekde medzi takým 4.-tým a 10.-tym miestom čo sa týka svetovej A-skupiny... že boli výkyvy hore, to je super, lenže boli aj dole... zase to nevnímam tak, že by sme sa mohli rovnať čo ja viem s Kanadou
Som toho názoru, že nastávajú ťažké časy pre slovenský hokej. Naše najväčšie hviezdy už majú svoje roky a pomaly končia kariéry, a to nie len tí v NHL, ale aj v ostatných ligách. Všetko sú to starí hráči. Nastupujúca generácia nie je prakticky žiadna. Výnimku tvoria možno dvaja-traja hráči - Tatár, Mikúš, Januš a to je asi tak všetko. Nemáme žiadnych draftovaných hráčov v NHL, nemáme v podstate nič, žiadnych nástupcov a ani žiadne nádejné hviezdičky u nás v lige (okrem menovaných). Traja dobrí hráči sú málo na poskladanie úspešného reprezentačného tímu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
ale asi ako každý slovák dúfam že sa ten hokej trochu napraví, pretože to čo predvádzali tento rok bola hrôza..