neviem to posúdiť z toho hľadiska, že akých je viac, ale...podľa mňa neni moc dobré ísť do vzťahu po tom "náhodnom stretnutí", ako že si dáme 3x rande a juuuuuu, máme krásny vzťah... ale ani po dlhoročnom kamarátstve. lebo si celkom neviem predstaviť, ako by v takom vzťahu fungovala nejaká chémia, keď, čojaviem, 3 roky sa kamarátili, a nič nebolo, tak z čoho potom to "niečo" ako vznikne?
takže, ideálne je podľa mňa niekoľkomesačné "kamarátstvo"...
@tomias@leilla okej....to niekoľkoročné bolo prehnané.....myslel som to tak že najprv sa začína kamarátstvom a druhá možnosť že sa ním nezačína.....ale neviem na čo to tu vysvetľujem lebo si to aj tak nikto predtým ako zahlasuje neprečíta
@leilla ale da sa aj dlhorocnym..poznam par pripadov, kde boli spolu kamarati aj 3 a viac rokov a zrazu sa zacali pritahovat
a k teme..vacsinou, asi z 90%, sa v mojom okoli vztahy zacinaju prave kamaratstvom..moj sa tiez v podstate zacal kamaratstvom a po 3 tyzdnoch sa to pretavilo do vztahu (boli sme vsak spoluziaci a tie 3 tyzdne sa nas vztah zintenzivnil asi o 110%, kedze predtym sme spolu ani velmi nekomunikovali
1.možnosť -> zažila som to, 8 rokov priateľstva, potom sme sa dali dokopy, nebolo to to, čo som očakávala, navyše nás potom rozdeľovala ešte aj vzdialenosť, takže sme to zabalili a už nie je ani to priateľstvo také, ako bolo.
2. možnosť -> z toho som sa spamätávala dlhšie, ale myslím, že tá druhá možnosť je lepšia, pretože tam funguje aj chémia, kdežto v tom prvom prípade to už moc nie je o chémii, keďže sa tak dlho tí dvaja ľudia poznajú a predtým medzi nimi k ničomu neprišlo
no skor tym nahodnym stretnutim ale tak to aj vacsinou potom vyzera ... lepsie je podla mna sa poznat dlho ale zas mne to je tazko hovorit ja som neskuseny
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
resp. kedy vznikne vzťah skôr
ale raz sa mi stalo,ze to bolo z fleku..a fuha,ze nezabudnem nikdy..
takže, ideálne je podľa mňa niekoľkomesačné "kamarátstvo"...
a k teme..vacsinou, asi z 90%, sa v mojom okoli vztahy zacinaju prave kamaratstvom..moj sa tiez v podstate zacal kamaratstvom a po 3 tyzdnoch sa to pretavilo do vztahu (boli sme vsak spoluziaci a tie 3 tyzdne sa nas vztah zintenzivnil asi o 110%, kedze predtym sme spolu ani velmi nekomunikovali
2. možnosť -> z toho som sa spamätávala dlhšie, ale myslím, že tá druhá možnosť je lepšia, pretože tam funguje aj chémia, kdežto v tom prvom prípade to už moc nie je o chémii, keďže sa tak dlho tí dvaja ľudia poznajú a predtým medzi nimi k ničomu neprišlo
ROFL ze chemia.