Myslite si, ze vo vasom okoli je viac uprimnosti, alebo pretvarky ? (ked si spocitate vsetko so vsetkym dokopy)
Prevlada uprimnost##Prevlada pretvarka##Je to presne narovnako##Je mi to jedno (tato moznost je absolutne nepotrebna, lebo komu je to jedno nema dovod hlasovat, chcem nou len zamedzit prispevkom ,,chyba mi tu moznost "je mi to jedno" )##Ani jedno (moznos
nerob si z toho nič ... čo spravia tebe vráti sa im to v budúcnosti sto krat horšie uvidíš .... ľutujem takých ľudí .... klamstvami si niečo budovať ...
akosi nechápem takéto radarové "porovnávanie úprimnosti a pretvárky v mojom okolí"
mám nejakým hyperscitliveným tretím okom na ulici nahliadať ľuďom do výbojov medzi neurónmi? aby som potom mohol vypočítať, čoho je percentuálne viac? alebo ako v ovzduší čo vládne? ako sa práve cítim?
nuž, cítim sa úprimne, ďakujem za opýtanie. fuj, úprimnosť, úplne teraz prevláda v ovzduší, mrcha jedna vzťahoboričská.
a keď sa ja pretvarujem, tak sa aj všetci ostatní. určite opakujú.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Keď budem v novej škole tak ešte uvidím.
kedy sa podobne prkotiny uz vyriesia ?
pre mňa je hlavné aby som sa ja snažil byť úprimný k druhým
mám nejakým hyperscitliveným tretím okom na ulici nahliadať ľuďom do výbojov medzi neurónmi? aby som potom mohol vypočítať, čoho je percentuálne viac? alebo ako v ovzduší čo vládne? ako sa práve cítim?
nuž, cítim sa úprimne, ďakujem za opýtanie. fuj, úprimnosť, úplne teraz prevláda v ovzduší, mrcha jedna vzťahoboričská.
a keď sa ja pretvarujem, tak sa aj všetci ostatní. určite opakujú.