neničí ho facebook...ale naše primitívne chovanie na ňom..ale keď odpovedám na otázku, tak : áno, facebook ničí všetko, čo by malo byť založené na osobnom kontakte...
ja si myslim, ze je to v samotnych ludoch a nie v stranke, ked chcem byt s nejakou kamaratkou, tak si s nou niekam zajdem a nie som s nou len prostrednictvom internetu... rovnako sa da byt aj na inych portalov, akurat ze facebook je teraz najnavstevovanejsi, vsetci pindajte dalej, ze za to moze stranka, ale mozete si za to sami
Ja si tiež myslím, že je to niekedy ako ŠTB Toľko dôvodov na žiarlivosť sa tam dá objaviť, keď človek chce...
A ničí to aj priateľstvá. Napríklad mne niektorí kamaráti vyčítajú, že som im ani nenapísala, ako na nich kašlem, a pritom som bola chvíľočku online a stačí že len dala LIKE na peknú pesničku, ktorá bola hneď na očiach na "Domov" a poznám ju a páči sa mi, ani ju nezapnem, idem si po konkrétnu informáciu....Ale už sa to tomu druhému zjaví, že sa mi páči tá pesnička o takom a takom čase a výtky sú na svete.
Ako keby už iný ako virtuálny svet neexistoval. Ja sa ľuďom rada venujem, ale naživo, osobne... Už nevidím zmysel vo facebookovských konverzáciách, ku ktorým ma dobre že nie každý prístup.
Hmm ak vzťah tak možno kvoli žiarleniu (zaleži na partnerovi)
Ale ja používam facebook na to aby som ti vzťahy praveže udržala mam vela známych vzdialených 100ky až 1000ky km odo mna a facebook mi umoznuje udržať naše vzťahy
nie !!... a prečo zase fb??? ! do piče ma neserte !! prečo nemože pokec, ICQ alebo skype? . há nie všetci sú na fb.. božee !!!! a všade je to isté !! to máš jedno kde sa pohádaš alebo niečo!!!
Nieje chyba v facebooku ale v ludoch...keby nesedia cely den na nete ale išli niekde realne pokecat s kamošmi tak by to bolo v poriadku ..ale napriklad ked mi niekto napise a ja tu niesom už sa človek uráža že ignorujem a takéto veci...a s toho vznikaju hádky zbytočné!...mne občas ničí vztah s chlapcom niečo napíšem a človek nievie ako to noazaj myslel..real je uplne iny.. a krajší...ludia zabúdaju ake to je spoznat sa vonku na párty na disce a tak..pretože facebook vládne...a nikdy nikto nnevie kto sa može skryvat za fotkou .!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
61 komentov
Ked je niekto schopny nechat si facebookom znicit vztah, tak by toho bol schopny aj bez facebooku.
A ničí to aj priateľstvá. Napríklad mne niektorí kamaráti vyčítajú, že som im ani nenapísala, ako na nich kašlem, a pritom som bola chvíľočku online a stačí že len dala LIKE na peknú pesničku, ktorá bola hneď na očiach na "Domov" a poznám ju a páči sa mi, ani ju nezapnem, idem si po konkrétnu informáciu....Ale už sa to tomu druhému zjaví, že sa mi páči tá pesnička o takom a takom čase a výtky sú na svete.
Ako keby už iný ako virtuálny svet neexistoval. Ja sa ľuďom rada venujem, ale naživo, osobne... Už nevidím zmysel vo facebookovských konverzáciách, ku ktorým ma dobre že nie každý prístup.
Ale napríklad, vadilo mi, keď ma doslova monitoroval. Statusy, komentáre, všetko som musela objasňovať, ale horšie bolo vysvetlovať blogy.
Ja osobne nemám s facebookom problém. Nie je to o ňom, ale o luďoch.
Ja pred priateľkou nemám čo skrývať, rovnako ani ona predo mnou.
Ale ja používam facebook na to aby som ti vzťahy praveže udržala mam vela známych vzdialených 100ky až 1000ky km odo mna a facebook mi umoznuje udržať naše vzťahy
vzťahy sa kazia samé od seba
ako napríklad počítače