behom dvoch rokov mi zomrelo 6 kamošov a jedna kamarátka......boli mladí, chceli žiť.......rád na nich spomínam.....občas si na cintoríne aj poplačem.-(..........filip
zvykla som takto mysliet na starych rodicov, ale potom mi do duse prehovoril jeden kamarat a mal pravdu, ze je nacase nechat ich ist, ved tam, kde su, im je lepsie
ja myslím na veľa ľudí, s ktorými nemožem byť len koli vzdialenosti, dokopy asi ... 6 z rodiny + kamarátky... ale bohužial a dakedy keď začnem myslieť na dakoho koho som v minulosti poznala ale sa napr sťahoval, tak mám nervy že nemožem vrátiť čas
Moja milá odišla na dva týždne do francúzska. Vráti sa v sobotu ráno o piatej, každý večer si voláme a aj napriek tomu mi nikdy v živote tak nikto nechýbal... Sú ľudia, ktorí odišli z môjho života nastálo ale toto sa nedá vydržať, už mi z toho začína hrabať...
@zajkousko ved práve.. mnoho životov.. Ja neviem kde mám plakať, ty to vieš.. no kiežby som to ja vedela.. aj neviem kde je, či žije... včera som sa akurát dozvedela, že kamarát je v nemocnici.. diagnostikovali mu rakovinu mozgu, leukémiu a epilepsiu.. má len 17!!! a on umiera!!
je to veľká tragédia, taký mladý:/.........modli sa, aby sa zmenšilo jeho utrpenie a nebolo tak bolestne, keď bude odchádzať do nebíčka:- - disappointed:
moja zlat, metastázy sú v takomto štádiu už neliečiteľné.-(....treba naozaj počítať z najhorším...jedine zázrak, by ho dokázal postaviť na nohy.....
jeho život sa pomaličký končí... .
viem, je to nesmierna bolesť, ktorú musíš znášať podhľadom na mladého človeka a pritom mu nevedieť pomôcť, modlidbami mu však zabezpečíš tichý a bezbolestný odchod, určite si to zaslúži........filip:/
@zajkousko Nechápeš? on nemôže odísť! Ako sa potom pozriem jeho priateľovi do očí a poviem mu že hoci Basty umrel stále ma mňa? Nedokážem to .. Už som to dvakrát povedala, no nedokážem to povedať teraz ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
je to veľká tragédia, taký mladý:/.........modli sa, aby sa zmenšilo jeho utrpenie a nebolo tak bolestne, keď bude odchádzať do nebíčka:- - disappointed:
filip
moja zlat, metastázy sú v takomto štádiu už neliečiteľné.-(....treba naozaj počítať z najhorším...jedine zázrak, by ho dokázal postaviť na nohy.....
jeho život sa pomaličký končí... .
viem, je to nesmierna bolesť, ktorú musíš znášať podhľadom na mladého človeka a pritom mu nevedieť pomôcť, modlidbami mu však zabezpečíš tichý a bezbolestný odchod, určite si to zaslúži........filip:/