2 moje velmi dobre kamaratky si nasli frajerov cez pokec ale pisali si s nimi skoro rok kym sa stretli tak to nebolo len take obycajne ja na taketo veci nie som, skor nazivo nahodou niekoho stretnut, par krat sa mi stalo ze sa so mnou chlapci len tak na ulici bavili a potom aj na kavu pozvali alebo tak, to mi pride krajsie, alebo stretnut sa na nejakej akcii, take necakane je najlepsie
ak tak ze tam niekoho najdes potom sa snim budes stretavat az z vas budu priatelia a potom sa do seba zamilujete tak ano ale tak zeby ste na zivo spolu neboli iba cez net tak tak jednoznacne nie!
Clovek nikdy nie je taky, ako na nas posobi cez net a to ani vtedy, ked sa nepretvaruje.... bez REALNEHO vizualneho kontaktu si mozete urobit cast obrazu, ale nikdy nie obraz uplny , cize..... nie , je to len klam
nie, pretože pokiaľ sa tí dvaja nestretnú tak sa nemôžu ľúbiť. Je to nereálne cez internet a žiť vo virtuálnom svete je blbosť. Mal som priateľku, ktorú som si našiel cez internet a stretli sme sa ani nie po týždni písania si. Vzťah trval jeden a pol roka.
@adsy tak myslíš, že nemožno človeka ľúbiť ked si ho ešte nevidel naživo? ja som so svojím priateľom už asi 1,5 mesiaca chodila kým sme sa stretli. a už sme sa ľúbili. lebže to boli denne dvojhodinove telefonaty... jo, a uz j to skoro rok co mne spolu.
@ssnehulienka pri telefonovaní si či písaní si je ti ten človek sympatický a zaujíma ťa. Nikdy však nemôžeš milovať niekoho o kom nevieš aký je v realite. Napísané slová ostávajú stále slovami pokiaľ ich nepreukážu činy toho človeka a to inak nezistíš
Vravte si čo chcete mne sa to stalo Rok sme si písali , volali , smskovali , webkovali a potom sme sa stretli a bolo to ešte stokrát lepšie ako na nete
@adsy ak ťa ja nepresvedčím o svojom názore, skús aj ty rešpektovať ten moj, dobre, lebo prehlasovať, že to ešte nemohla byť láska je znakom toho, že nedokážaš akceptovať i iná názor, tzn znakom nevyspelosti. dakujem
@ssnehulienka ja tvoj názor rešpektujem a viem, že ja nepresvedčím teba Ako sa povie, zbytočné sa hádať o niečom čo aj tak vlastne riešenie nemá A kto je nevyspelý o tom by sa dalo polemizovať, ale to nechaj tak. Nemám náladu sa hádať (čo ja nemám nikdy) Ustupujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
u mňa zakaždým došlo k tomu, že k ničomu nedošlo.. nepreskočila iskra,, teda aspoň ja som to tak cítila.. a vycúvala som z toho
ale ide len o uhol pohladu...
ti, ktori si to nevedia predstavit, tim ide skvor o fyzicku krasu a nad vlastnostami prizmuria aj oko....
a ti, ktori tak funguju, tim ide skvor o vlastnosti toho druheho a o to, aby si rozumeli-ako sa hovori boli na jednej vlnovej dlzke
pre mna je dolezitejsie to, aby som si s niekym rozumel a mohol sa na neho vzdy spolahnut, ako to aby som sa mal cim pochvalit...