Myslite že možem získať ešte nejak internát na EUBE? za nejaký úplatok? či je to nemožné?
myslíte že môžem získať ešte nejak internát na EUBE? za nejaký úplatok? či je to nemožné? dá sa ísť spýtať aj skôr či majú voľné miesta alebo až toho 20-tého?? lebo 19-tého mi už začína semester
interrupcio nie som ziadna kur***ka ked uz tak ide mi len o to ze skola mi ako prvacke nedala internat a viem ako to chodi v inych mestach ze nemaju miesto ale ako nahle vytiahnes nejaku flasu alebo obalku uz sa miesto najde.....ao lepsie mi je zaplatit jednorazovo nejaku sumu ako platit za privat kazdy mesiac nejakych 130-180 eur ked za internat zaplatim cca 50 eur
Kto prijme alebo ponúkne úplatok dopúšťa sa trestného činu. A tuším ten kto vie o trestnom čine ale ho neohlási sa tiež dopúšťa trestného činu. Buďte prosím takí láskaví a nedávajte úplatky. Nemám záujem žiť v skorumpovanej krajine.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Lepsie jak platit nekrestanske peniaze za internat