Pred dvomi dnami som sa rozisla s chalanom. Lebo som nemala uz pocit, ze by mi nejako chybal ked sme sa nevideli a aj tak sme sa videli iba raz za tyzden, kedze sme kazdy z ineho mesta. No A on teraz nechodi vobec na net a ked tu je tak len na chvilku a m
no tak ako ja som to nespravila pre nic za nic... ako napisal @hajzelodkosti .... proste podla mna by ma to ani napadnut nemalo... a tak je pravda ze neviem co chcem... casto spravim nieco a az s odstupom casu si uvedomim, ze aka to bola blbost. ale ved sa predsa ucime na vlastnych chybach nie?
Ak má rozum tak sa určite k tebe nevráti. Neviem ale nerozhodné ženy moc chlapi nemusia ktoré každý deň niečo chcú iné, ak to tak robíš ešte nemáš rozum čiže na vzťah máš čas pokiaľ aj rozumovo dospeješ nie len fyzicky. Lenže rozchody len také samé od seba to nie sú chyby to je debilita. Jedna vec by bola keby ťa podvádzal alebo sa ti už nevenoval a kašľal na teba ale len tak sa rozísť a opäť sa chcieť dať dokopy to je čo za logiku???
Podla mna ma brutal nervy a je fest sklamany... Mozno keby si ho zavolala a vsetko mu citlivo vysvetlila a pochopil by to.. zalezi na jeho povahe ci sa ti podari ho odmakcit
Inac chlapi maju po takych udalostiach ine zmyslanie a hladinu adrenalinu
Za pokus to stojí, ale musíš to urobiť čím skôr, lebo ak to budeš dlho odkladať, už sa to nemusí podariť. Len neviem, ako sa s ním skontaktuješ, keď sa Ti vyhýba. Inak neber to v zlom, ale tiež by som sa zatajoval, lebo by som nemal chuť baviť sa s niekym, kto mi dal kopačky.
Ja naozaj nechápem, ako môže tieto zväzky nazývať vzťahmi, alebo čo ich vzťahmi robí - ak sú vyššie uvedené riadky výňatkami z vašej internej komunikácie.
Máš to ešte lahké v dnešnej dobe "No A on teraz nechodi vobec na net a ked tu je tak len na chvilku a ma vypnuty chat a je en vidiet, ze sa pridal do nejakej skupiny na fb" . Si predstav že by si mala iba mobil. a občas ani ten nie...
Nebola si si istá či ho ešte tak ľúbiš ako predtým a ste sa rozišli,a teraz už vieš že bez neho to nejde a chceš ho s5 ak sa s ním porozprávaš a má trochu rozumu tak to pochopí a ak ťa ľúbi tak sa vráti prečo by nie,a ak nie tak si nájdeš ptm iného ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
Inac chlapi maju po takych udalostiach ine zmyslanie a hladinu adrenalinu
ak sa to stane este raz, je to ako po prvom