Moja situacia v skratke- chodil som s holkou s ktorou som sa rozisiel...a nejako som sa zblizil..viac s jej spoluziackou s ktorou su velmi dobre kamaratky prespal som u nej 2 krat..z toho jeden krat teraz na silvestra...bol to moj najkrajsi silvester
preco svine? a debil???aaa too ze islo o to..ze taa moja byvala..jej powedala..ak si somnou nieco..zacne..tak u nej skoncila..a ze postve proti nej celu ich partiu to bol ten dovod
ako teba zacinala lubit ty si lubil ju asi pustil k vode??? ty si cisty pako ako sorry ale fakt a este chces chodit s jej naj kamoskou??? sak ju zruinujes a mas pravdu BUDE ta nenavidiet a kvoli tebe mozno aj ja fakt gratulujem skvely vyber
radšej by som obetovala kamarátstvo ako lásku....a ked tá jej kamarátka toto povedala tak som si nie celkom istá o pravosti toho "kamarátstva"....keby boli dobré kamarátky tak vám zaželá aby ste boli šťastný
lenze ja som sa s tou mojou byvalou rozisiel..dost v zlom..aa pochybujem..ze by somnou vobec prehovorila..ale..viem..ze aj keby prehovorila somnou..nic by to nepomohlo ..pretoze..ona je..strasne..detska to bol ten dovod..preco som sa s nou rozisiel
Ja mam problem porozumiet ktorej si co spravil vlastne. Tak takto, rozisiel si sa s tou prvou co je teraz byvala. Mala kamosku ci spoluziacku do ktorej si sa zalubil, bol si u nej na silvestra, bol to tvoj najkrajsi silvester a ty ju posles k vode len za to, lebo jej a tebe potom neda pokoj ta tvoja byvala?! Si ty kompletny do pice? To ako vazne si isiel proti svojim a jej citom a urobil si taketo svinstvo kurevske?! Nezahravaj sa s citmi druhych ti radim. Pokym si to citil tak, ze mate byt spolu a bolo ti dobre a jej tiez tak ta nemalo ani vo sne spravit takuto kokotnost (sorry za vyraz ludia) len kvoli tomu, ze by byvala robila problemy. Na by som kaslal a lasku nezlomi nic takze si spravil jednu velku chybu a teraz som zvedavy co z toho mas. Nie si ani s jednou ani s druhou a riadis sa podla niekoho ineho, komu sa nieco nepaci. Takto rozmysla jeden dospely clovek?!Takto sa nechas manipulovat,vydierat byvalou a veris kecom a srackam co mozno su len prazdne slova?Vsak co by mala ostatna trieda spolocne s tym, ze vy dvaja budete spolu?Ostatnych to nebude zaujimat a ste na to dvaja,takze ju date dole a myslim si, ze to rozhodnutie nebolo len na tebe a rozhodol si za nu. Ona ti vobec povedala co si o tom mysli, ked jej vyhrazala tvoja byvala, ze s nou skonci a ohovori ju pred vsetkymi???????????????????Asi nie, tak si nemal konat!
Neboj...ja som sa nezahraval..s citmi..pretoze..ja som sa s tou ktoru lubim..rozpraval o tom..aj som jej powedal ze ju lubim...lenze ona mi powedala..to..ze mozme spolu..byt..aaj.spavat..aj cokolvek..proste byt..ako keby sme spolu chodili..no powedala ze NIKDY nemozeme spolu chodit..aa to bolo myslene..tak.ze nikdy..by sme nemohli ist..spolu niekde do mesta.sadnut..nikto..by o nas nemohol..vedet..atd.proste skryvat sa..a toto som ja nechcel!!..o com by to bolo?podla mna bolo toto..hranie s citmi...preto..som musel..urobit..taketo..rozhodnutie....ver..ze inak..by som to neurobil..a mohol..kludne..pokracovat..v tom nasom.."tajnom"..vztahu..lenze premna taky..vztah nema..cenu. .skryvat..sa
oh mi got! teraz nechapem ti si tu byvalu lubil ci nie? naco si s nou chodil ked nie? a vacsiu pi.. ako chcel som jej ublizit aby na mna zabudla som v zivote nepocula!
to bolo myslene..tak..ze som jej.."chcel"..ublizit..preto..aby namna ...zabudla.. z toho dovodu..pretoze..mi powedala..ze ma zacina tiez lubit...a keby sa zalubila..aj ona do mna..tak by to cele bolo ESTE horsie...
Supersayan ty si to asik nepochopil ze??..ja som si ju vazil..vazim..a aj budem vazit chapes?ja som vedel co mam..az moc dobre...lenze nemohol..som dopustit..aby sa aj ona do mna zalubila!
bodky..to je moje sorry n ..aa Vewe..ta byvala je uz minulost..z toho pohladu..ze som s nou chodil..uz pred istym casom...ona mi len robi problem..pretoze lubim jej kamaratku.
@Aesty a ty ked s niekym chodis tak ho nelubis?! ked aj ona do teba zacala byt zalubena a to je zle. poviem ti tajomstvo s babami sa chodi ked ich lubis!
nechapem...koho akoze nelubim??wed..ta byvala..je uz MINULOST..s nom som chodil..niekedy..este cez let.prazdniny..a lubil som ju. ale co teraz riesite ci som lubil ju? ja tu hovorim..o tejto do ktorej som sa teraz zalubil! jej meno je DAŠA..aa meno mojej byvalej je IVANA..aby uz to bolo kusok jasne..lebo..je v tom asi chaos..
@Aesty chlapce ved ked s niekym chodis musis ho lubit ved preco asi ste spolu castejsie ako ked ste kamosi nechapes??? kamaratstvo medzi chlanou a babou moze existovat a nemusia spolu chodit ale budu spolu chodit az ked budu LUBIT
Chlapce, tak ty si sa do nej asi tazko zalubil...keby si sa do nej zalubil, tak srdce >> racio...v tvojom pripade si az moc hutal s tou tvojou hlavou, cize si ju asi az tak nechcel Keby si bol z nej mimo, tak mas v pecku byvalu, lebo v laske robis veci spontanne, lebo jednoducho chces a nekukas na to, ze co by si mal robit ... gl
@Aesty nemozes lebo je tvoja byvala jej kamaratka? kktina! doteraz si na nu nebral ohlady a zrazu si zacal? naco sa s tebov bavim mas zo vsetkym len problemi ale neodpovies ani na jednu. len furt pises ze byvala je minulost. keby bola mohol by si chodis s dasou!
@Method ja viem.Mas pravdu.Ja som to aj chcel.Ja som powedal ze mne je jedno uplne kto si bude co mysliet..a hovorit..mne to bolo aj je..vsetko jedno..ja ju aj stale lubim..lenze islo o to..ze som nechcel..aby mala ona koli mne problemy..s mojou byvalou a zvyskom ludi...
@Supersayan oooch..s radostou..ja s tym nemam vobec problem...keby ta ivana chodila s kymkolvek ...je moja byvala a je mi fakt jedno ze s kym je...len skoda ze to aj ona nemoze tak..brat..vrr
@Bunniska absolutny suhlas! Ja si myslim, ze s nou kludne moze chodit. Je to jeho vec, vec Dasi a moze ojebat ostatnych. Pekne budu spolu chodit a hotovo nech to vie aj Ivana vsak co, ked pred pol rokom s nou chodil, tak to ako teraz cely zivot nemoze chodit s istymi ludmi co ju poznaju ĺebo co?! Strasne nieco. Pokym ho Dasa nuti,aby boli v tajnosti tak to je na hovno a treba jej to vysvetlit, ze ak je to jej spoluziacka a ma 18 rokov tak uz dlho spolu v skole nebudu a bude po probleme. Na vyske novy ludia a mensi vplyv ak vobec nejaky. A co sme v stredoveku, kde krali a kralovne a ja neviem kto rozkazoval zakazoval s niekym chodit...tento pribeh je detinsky a take, ze s nou nemoze chodit neexistuje. Pise, ze nechce,aby sa do neho zalubila, tak ak sa este nezalubila tak je to v pohode a trpi len on tak mu treba, ale pokym uz toto riesili a dohodli sa, ze chodit musia po tajomky tak silne pochybujem, zeby sa este nezalubila. Urobil si to uz neskoro kamo...a pekne si to posral. Mohol to byt krasny vztah co ty vies, ale takto si to zabil. Fuck ostatnych pamätaj!!!
Najprv som sa pobavil ale teraz to už také vtipné nieje Nejak sa to vyhrocuje
Podstatné je že si urobil volovinu hoc keby si ju neurobil tak myslím že aj tak by ťa tu zdrbali
V skratke Môj skromný nezainteresovaný a povrchný pohľad je ten že si ublížil tej ktorú máš rád pretože ju máš rád a sebe aby si neublížil tej ktorú už nemáš rád. Znie to praštene však? Rob jak myslíš...
@Harleystorm ale ja furt nechapem co je to za ... . nejde o to co urobil ale ked mu niekdo poradi tak ma 1500 vyhovoriek ze on nemoze! ked sa nieco chce vsetko sa da. nechapem co chce! aby mu niekdo isiel odje... byvalu?! a co mne ako 18rocnej dospelej osobe moze zakazovat v podstate cudzi(byvala je cudzi clovek) clovek? to ked mu ty alebo ja zakazeme chodit na birdz prestane?(jaj jak by som mu dala ban!) ja ho furt nechapem.
dobre, ak som to pochopila, tak ty si sa zamiloval do baby, ktorá ale chcela s tebou vzťah len tajne, tak namiesto toho, aby si jej povedal "ale ja taký vzťah nechcem" si si radšej vymyslel celú úplne novú story a to akože malo pomôcť situácii? a to ešte takúto? aby sa cítila ako najväčšia chudera, ktorá si začala s niekým, kto jej celý čas klamal o svojich citoch? upaľuj sa ospravedlniť a povedať jej, prečo si to urobil a nechaj sakra ju, nech sa rozhodne, či teda chce vzťah, alebo nie, nemusíš nič riešiť za ňu, aby to mala ľahšie, len to pokazíš.
@Bunniska@46 presne toto som pisal ma 18 rokov tak si to nema nechat. Nech napise ci aj ona ma 18 alebo nie, ale ja si myslim, ze nema a tam je pes zakopany asi Ziadne odjebavat byvalu ani nic podobne toto sa da normalne riesit, ked bude hystericka tak jej jednu fukne a snad sa uvedomi, ale to podla mna nehrozi, lebo byvala mala dost casu na vychladnutie a co ked ona nedostala kopacky od neho ale on od nej tak nema co riesit.
@Anzu@50 to sme uz dvaja alebo aj viaceri co to napisali, ze mala sa rozhodnut aj ona a nie len on!Jednostranne rozhodnutie.
tak,ty si blby....zakryval si svoje city a nieco co vobec neni tak,ako si vravel,bol si neuprimny..no,toto nepochopim...urcite,by sa to dalo vyrisit aj nejak inak ako zrovna takto,choro....teraz,si to uz len tak nevyzehlis,podla mna....
@Weeninka co by si robila..keby si vedela ze s osobou ktoru lubis nemozes byt?(na isto s nou nemozes byt)..a kamaratka..s nou tiez nemozes byt..pretoze..byt kamarat..s clovekom.ktoreho lubis..je asi nemozne...a nemohla..by si dopustit..to aby sa ta osoba do teba zalubila..pretoze..by situacia bola..este horsia?
ja tiez nemozem byt s takou jedno osobu,boli sme kamarti,davno predtym a povedal mi ze teraz nimi tiez zostaneme...co pre mna tiez neni lahke....zabudnut jednoducho....ja som prave v tom stadiu..ale ty predsa mozes byt s tou babou,predsa tie kamosky si musia nejak,to vyjasnit...ked uz nechodis s tou jednou,tak asi ste mali nejaky dovod,ked ste sa rozisli...tak,teda uz jej ,,nepatris",dalo by sa povedat tak by to mala pochopit,ze sa ti zapacila ina a to ze je to jej kamratka,tak predpokladam ze ked ste spolu chodili,mali ste nejakych spoloc.kamaratov a znamych a tam jednoducho preskocila ta iskra....mozno,sa posere i to ich kamarts..tych dvoch,ale tak aspon zisti ci ta kamaratka bola opravdiva...
ja viem..ze chyba bola..aj v tom..ze Dáša mi sama powedala..ze ma pred sebou rozhodnutie..ze bud si vybere mna..a strati..Ivanu+nejakych ludi dalsich...alebo strati..mna a nie Ivanu..a ona mi sama powedala..ze nechce stratit ani mna ani ju ..takze problem bol mozno kusok aj v tom ..aa ja by som bol..tiez..rad..keby to taa moja byvalaa..brala..tak..ako si to ty napisala..lenze ona to tak nikdy nebude brat pretoze ma dost..detske zmyslanie
@60 tak,o to lepsie jej povedz ze sa sprava ciste ako decko,ze nedokazes pochopit ako si snou mohol s takym zmyslanim,byt alebo nieco take,teda len ak to tak je....a kolko,ze ma rokov?ked tak zmysla?nuz,ale to ze si jutakto oklamal,to je dost ubohe ti poviem,toto si proste oklamal i sam seba v tomto pripade,a to je viac nez zle,ked clovek klame sam seba...to,mi tiez raz takto povedal ten chalan,kt,som spominala,a casom som zistilaze mal uplnu pravdu,v tomto a zmenila som to,aspon sa o to dostatocne pokusam,minimalne.....
@Weeninka...vies..keby som oklamal..sam seba..bolo by to asi lepsie..pretoze..by som sa "oklamal" v podstate v tom..ze som k nej nic necitil..ze ju nelubim..atd..lenze..toto sa neda..ja ju stale lubim.. ..aa som si aj vedomi.toho..ze som ju..oklamal..a urcite aj dost sklamal...lenze..fakt... ja som s nou v takom "vztahu" nemohol..pokracovat..aa kamarat som s nou tiez nemohol byt...
@Weenink Dakujem ale..uz je na vsetko neskoro ..s byvalou uz neprehovorim nikdy..a mam pocit..ze po tomto vsetkou ani s tou ktoru lubim..ale uz mi neostava nic ine len..zit. dalej..inaa moznost neni snad..to uz len nejako..."rozchodim"...
@65@Aesty tak potom na kieho boha si sa pytal na nazory, ked si dopredu vedel co spravis? 75% ti napisalo ze si spravil blbost, ale aj tak to mas na salame... nuz rob co myslis voe
@Delpurr...ved som sa pytal.na nazor..na to co som urobil...tak neviem v com je problem.Ja viem ze uz to nezmenim...proste som len chcel..vediet.nazor...to snad este mozem nje?
tvoj sexualny status ze "zacina sa orientovat" hovori za vela... nevies este co chces... a ani to nieje iste co zazivas z tou jej kamaratkou... iste na teraz... ale akeze mate plany... ak su a verite si tak ok... ak nemate tak balamuta cista etse bude
strašne ma zmiatla veta "chodil som s holkou s ktorou som sa rozisiel", asi by som mala ísť spať, lebo som sa zacyklila. a ešte k tomu mám aj zmätok v osobách a v tom, čo po nás vlastne chceš.
neviem ci ja mam taky divny pohlad na svet ci vy? to ze s niekym chodil, este nemusi znamenat, ze ju lubil, pretoze ked ma niekto pritahuje, tak mam taky pocit, ked som s nim, ze mi je super... ale ked to prejde po 2 mesiacoch, tak to nie je ani zdaleka laska... a ja napriklad mam za sebou kopec byvalych ale lubila som mozno jedneho z nich... k ostatnym som cosi citila, ale laska? cosi
k problemu: co tam po partii? ked JU (tu tvoju lasku) ma niekto z tej partie rad, tak si vypocuje aj jej cast pribehu, a nie len to, co tvoja byvala nakeca... a ak si ju nebudu chciet vypocut a budu len slepo verit tvojej ex, tak by som im odkazala ze "bozajte ma v rit"
no si to tej druhej nemal pisat a ta prva mala pochopit ze je koniec a ze ty chces ist dalej a mala pochopit ze si sa zalubil do inej aj ked to bola jej najlepsia kamoska...pretoze ako som dobre pochopila tak ty si ju nenechal koli nej len potom si sa do nej zalubil nie? no takze ona nema co vycitat ani tebe ani jej
kvoli spoluziacke? preboha.. kamaratka-nekamaratka.. ked to tej babe nevadilo,tak si do toho mal ist.. ona riskovala svoje priatelstvo,a ked toho bola schopna,tak asi si bola ista,ze to ta tvoja byvala pochopi..spravil si neskutocnu chybu tou sms.. dokaze to az prilis zranit
co ma stym byvala? je to tvoj zivot tak nek byvala pochopi ze zivot ide dalej preco by ste mali zahodil lasku len tak a inak nevravi sa ze ste sa zalubili ale ze ste si sympaticky ale to pochopite neskor
@aesty pocuvaj posli tu tvoju BYVALU DO PIČI ked je jedina "prekazka", ktora brani dvom ludom vo vztahu. Ved je to VASA slobodna volba, nie jej. Posli fakt do pici. Sak si chlap (ci?) tak si nedaj od nejakych kuriev skakat po hlave... Preboha.
@Pietro93 ..nebooj uz som ju poslal ale koli inej veci....pretoze..ja sa nemozem "prerieknut" a powedal jej..ze lubim tu Dasu ..pretoze hned ako by sa dozvedela..ze sme spolu daco mali ta by ani nie tak mne..ale..tej Dasi urobila..peklo zo zivota a o to mi cely..cas..ide..aby sa toto nestalo.
Omg nechápem bojíš sa bývalej ved ked ju ľúbiš tak ju ľúb ak ta tvoja kamoška sa pokúsi tie jej kamošky znepriajteliť a podari sa jej to tak to neboli kamošky ktore by zato stály neviem čo riešiš jej to povec tu nemáš už očom diskutovať bud ťa to bude žrať alebo jej to povec ale odporučam z vlastnes skusenosti že jej to povec
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
87 komentov
konečne nejaký neegoistický magor a vy ho zjebete! ts
ale fakt..bolo by si to vyvetliť s bývalou. nak čuší tam kde je
Po prečítaní dodatkov: "Ona to nechcela riskovat" : možno si to až tak neposral, keďže ona si nevedela vybrať.
Problém je v tom, že niektorými vecami si nemôžeš byť istý a musíš jednoducho skúsiť. Ak je ľúbiš tak sa tom pokús napraviť a uvidíš.
Držím palce
@Supersayan hovoris mi z duse!
a 16r baby su .......................... a nepoznam taku co by nebola
Podstatné je že si urobil volovinu hoc keby si ju neurobil tak myslím že aj tak by ťa tu zdrbali
V skratke Môj skromný nezainteresovaný a povrchný pohľad je ten že si ublížil tej ktorú máš rád pretože ju máš rád a sebe aby si neublížil tej ktorú už nemáš rád. Znie to praštene však? Rob jak myslíš...
@Anzu @50 to sme uz dvaja alebo aj viaceri co to napisali, ze mala sa rozhodnut aj ona a nie len on!Jednostranne rozhodnutie.
k problemu: co tam po partii? ked JU (tu tvoju lasku) ma niekto z tej partie rad, tak si vypocuje aj jej cast pribehu, a nie len to, co tvoja byvala nakeca... a ak si ju nebudu chciet vypocut a budu len slepo verit tvojej ex, tak by som im odkazala ze "bozajte ma v rit"
Hovor nanho ze je svina a ne namna