@zajkousko ty co pozeras burlive vino a podobne sračky ? chlapi neplacu, hod svistom.. za podobne by som rozjebal televizor reziserovi o tu sprostu hlavu @mysacik urcite grave encounters jednotka je fakt dobra, american horror story prva seria je zaujimava, smrt prichadza v bielom, zena v ciernom a tak..
ale, ale nezastávaj sa amerických khokhotín, jedného dňa tu hodí slečna do pľacu, že ma psychický problém, nemôže spávať a boli ju hlavička, poprípade ma hnusné sny a myslíš, že z čoho....
to isté platí aj o satanistickej hudbe
a radšej si niečo pozriem zo života ubiedeného živoriaceho slovenského národa ako tie americké pitchoviny
@zajkousko "radšej si niečo pozriem zo života ubiedeného živoriaceho slovenského národa" to si tým myslel tie slovenské seriály ? Búrlivé víno a pod. ?
@zajkousko neviem či si slepý ale z môjho postoja k tomu seriálu je jasné že ho nepozerám videl som pár dielov lebo to pozerava moja mama a sestra a stačilo mi.. totálna sracka, režisér asi fetuje
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
@mysacik urcite grave encounters jednotka je fakt dobra, american horror story prva seria je zaujimava, smrt prichadza v bielom, zena v ciernom a tak..
ale, ale nezastávaj sa amerických khokhotín, jedného dňa tu hodí slečna do pľacu, že ma psychický problém, nemôže spávať a boli ju hlavička, poprípade ma hnusné sny a myslíš, že z čoho....
to isté platí aj o satanistickej hudbe
a radšej si niečo pozriem zo života ubiedeného živoriaceho slovenského národa ako tie americké pitchoviny
pozerám akurátne Búrlivé víno, ináč žiadne seriály a tie turecké vonkoncom...
hm, tak aj ty ho sleduješ