Nič moc ale ako občasná brigáda je to fajn Najlepšie, že niekedy tuším do Cinema City volali kamošku ale že nič jej nedajú len dostane zadarmo lístky, nápoj a pukance či čo
závisí od toho, akú má ten človek špecializáciu. pokiaľ si odborník na autá a chodíš po servisoch po celom slovensku a kontroluješ, tak sa tým dá normálne zarábať celkom slušné peniaze. ale ak myslíš také to, že ideš do billy, niečo si kúpiš a kontroluješ, či si od teba vypýta vernostnú kartičku a popraje ti pekný deň, tak tam musíš hlavne zainvestovať do nahrávacieho zariadenia a potom celý rok čakať na výzvu, a uživiť sa tým nedá...
Dnes je mystery shoppingov stale viac a viac, z mojej skusenosti sa da zarobit od cca 8€ az po 50€ ale videl som aj ponuky kde ponukali 100€ a viac, avsak tam som nikdy nevyhovoval ako typ cloveka, ktoreho hladaju...
Viac info o Mystery Shoppingu najdete tu: » www.akosizarobitpeniaze.sk/mystery-shoppin...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
Viac info o Mystery Shoppingu najdete tu: » www.akosizarobitpeniaze.sk/mystery-shoppin...