Ináč, ako sa to stopuje? Začnem v momente ukončenia nádychu a zastavím stopky v momente, keď sa začnem nadychovat znova, áno? Je jedno, kedy a ako rýchlo vydychujem, všakže?
Vždy, keď pozerám toto, tak skúšam spolu s nimi zadržať dych (pricom mi je jasné, že oni sa hýbu a sú v strese a ja sedím v pohode na gauči), že koľko by som vydržal
A vždy je to ofc oproti nim žalostne málo
@wistingher ...
Ja som skúsila, že koľko vydržím vydýchnutá (proste výdych, pokiaľ to šlo a nádych prišiel o 35 sekúnd).
Anyway, 33 je už viac než 30. A po troške cvičenia sa dá zvládnuť ešte viac.
@lochnessko To dáš, chce to len trochu trpezlivosti. (Dakde som čítala, že veľký rozdiel robí aj to, keď človek zhlboka dýcha aj len 5 minút denne a niečo na tom je.)
ja vzdy, ked je vo filme nejaka podvodna scena, zadrzim dych spolu s hlavnym hrdinom, aby som vedel, ci som rovnako dobry ako on. pri hlada sa nemo som skoro zomrel
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
A vždy je to ofc oproti nim žalostne málo
Ja som skúsila, že koľko vydržím vydýchnutá (proste výdych, pokiaľ to šlo a nádych prišiel o 35 sekúnd).
Anyway, 33 je už viac než 30. A po troške cvičenia sa dá zvládnuť ešte viac.
Druhý 1:40