no tak po 1. modrá sa mi zdá moc studená...a podľa mňa je aj príliš tmavá...po 2. ja ružovú nemusím ...
keby som ti mala poradiť, ja som spokojná s červenou a bielou...hoci ma tá biela irituje...tak som si ju počmárala...ale páči sa mi farba dúhy ...každá stena iná alebo každý pás iný ....
2 je najlepsia...modro fialova farba posoby tak tmavo,chlapcensky a tak temne....ruzova s kremovou tvoju izbycku nadherne rozziari a kazdeho nou zaujmes..ovela viac ako modrou
aj ja som už rozmýšľala nad tou fialovo zelenou, vlastne to bol prvý plán. a ani neviem prečo som od toho upustila. jaaaj, našla som také krásne tyrkysové kreslo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
nebudem v tej izbe sama, ale aj s inými ľuďmi a chcem vedieť, čo si myslí vúčšina
Takze skor 1...
A co takto black and white?
k tej druhej zatiaľ nemám žiadnu takú vychytávku domyslenú
ale inak môžete písať aj vlastné komginácie
keby som ti mala poradiť, ja som spokojná s červenou a bielou...hoci ma tá biela irituje...tak som si ju počmárala...ale páči sa mi farba dúhy ...každá stena iná alebo každý pás iný ....
hej teraz fantazírujem...ale pekná je aj zelená
no čo, trochu to pánovi maliarovi nevyšlo
ja si davam celu izbu na krvavo cerveno