no chodim na gympel..a vybrala som si za danych okolnosti najlepsie ako som mohla..pretoze 15rocne decko predsa nevie co chce robit v buducnosti..ved ja to neviem ani teraz
@holyknight a co presne studujes? pretoze ja si tam chcem dat prihlasku..
No pretoze aj ja som prave prvacka na OA Znievska v BA...nvm ci ma to bude bavit. odbor mam sicecestovny ruch a prave preto som si ju vybrala a ale nvm ci dobre..ja chcem ist dalej potom bud na zurnalistiku alebo na masmialne komunikacie...
premýšľala som o umeleckej ale padla voľba na gympel... neviem či som si vybrala dobre, ale keďže ešte neviem na čo sa chcem v budúcnosti zamerať, tak je to asi najideálnejšia voľba.
@petika ....niekto uz vie co chce aj v 15 len dajake k.... mi zrusili vojenske stredne skoly (jasne ze za to "k" a mnoho bodiek malo byt "tie Kravy" ) ale neverte vsetkemu ....
chodil som na gympel, a nelutujem to. Bolo mi tam dobre...
no, a teraz nastupujem na FEI TUKE (pre neznalych: Fakulta elektrotechniky a informatiky Technickej Univerzity v Košiciach). A celkom sa tam tesim, akurat ze nemam kde byvat
Cii same OA a gymple jak vidim Ja prave zacinam druhy rok na strednej veterinarnej v KE-Barci a nevymenila by som za nic na svete Zatial som velmi spokojna
ja som chodila na gympel, bolo dobre aj ked casom som zistila ze som si mohla vybrat skolu zo zameranim nejakym... konkretne napr farm. laborant, kedze teraz chodim na FaF UK - farmacia a som spokojna..
ja som chodila na gympel a teraz sa chystám na LT TUKE - letecká fakulta na technickej univerzite v Košiciach... a či som si dobre vybrala? tak to ešte netuším ale poviem ti po skončení aspon 1 semestra(ak sa aspon ten podarí..hih)
Ja som absolvoval gympel v TT a teraz 3. rocnik EUBA, zatial spokojny nadmieru, lebo stiham robotu, skolu, aktivity a teraz este do toho najtazsi certifikat z angliny Bude tento rok veselo kurva fix :/ Bc.
Ja na idevnu chodim,som mala byt tento rok uz druhacka ale som zase prvacka lebo som prestupila...na tej istej skole ale iny odbor-navrharstvo som mala teraz marketing-proste ma to nebavilo aj ked tam budem trcat o 1rok viac ako normalne by som mala,ale lepsie ako ucit sa nieco co mi nejde..
GK2 - ze spicka spolocnosti, vyberova skola a tak .. a tento rok to bude PU FF - politologia.. snad aj na buduci rok.. a mozno aj dalsie 4
len kolko malo chalanov mame !!! same pipiny. Ked zistim, ze v TT je chalanov viac, tak asi aj zacnem lutovat (dovod jednoduchy - s chalanmi sa lepsie vychadza)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
@holyknight a co presne studujes? pretoze ja si tam chcem dat prihlasku..
teraz chodim STU Stavebnu v BA - katastrofa sama o sebe -takze lutujem ze som sa tam hlasil
no, a teraz nastupujem na FEI TUKE (pre neznalych: Fakulta elektrotechniky a informatiky Technickej Univerzity v Košiciach). A celkom sa tam tesim, akurat ze nemam kde byvat
len kolko malo chalanov mame !!! same pipiny. Ked zistim, ze v TT je chalanov viac, tak asi aj zacnem lutovat (dovod jednoduchy - s chalanmi sa lepsie vychadza)