Cawte mam mensi problem sice idem do 8 ale uz nad tym dost rozmyslam chcela by som ist na nejaku skolu s pravnym zameranim ale taktiez rozmislam aj na biligvalnim hmm znamky nemam zle 3 som este nemala neviete mi povedat ale poradit nejake pravne skoly a
Pravnikov je plna prdel, nezarobis ani na slanu vodu, ser na to . "Pravne skoly" neexistuju... Na pravnicku mozes ist z hociakej, i ked nejake co sa prednostne venuju spolocenskym [humannym predmetom] su mierne uprednostnene... Ak chces ist na pravnicku, tak vazne to Bilingualne by sa hodilo, no rozmysli si to, podla mna si velmi lahko mozes dosrat zivot, resp. budes studovat to, s cim sa i tak nezamestnas
nebóój...trojky ešte len prídu ale nie...teda ak právo tak to gympel a to sa potom dobre uč! aby si tie trojky fakt nemala! a je možné že si to ešte 2012-krát rozmyslíš
@veveerkaa77 pravnicka stredna skola?? to si odkial zobrala prosim ta?? ..... a na bilingvalne jedine ak chces v buducnosti studovat prekladatelstvo/tlmocnictvo odporucam klasicky 4rocny gympel so zameranim na jazyky
takto....fakt si v prvom rade uvedom, že čo by si mohla zvládať a čo nie.. Ja som mala na základke samé, ale na bilingválnom v PP mi to je naprd, to ti poviem.... je to na tebe... ale keď chceš získať nejaké pracovné návyky, a mať ťažko na cvičisku, tak chodˇ....možno budeš mať potom ľahko na bojisku.
No tak to by som sa radšej sama obhájila ako by mi mal niekto do nejakých dokumentov mal písať v štýle:"Obzaloba predklada dokazi sudcowi a predwolawa ocitich swedkow"
vies.. ked potrenujes gramatiku, tak mozes skusit aj gympel, ked to nepojde, tak radsej nejaku hotelovku.. a na zapadnom slovensku budes mat fakt vyber len gympel, alebo ucnovku.. ale pocula som, ze aj za zdravotne sestricky sa hlasi cim dalej tym menej ludi, o tom si premyslala?
jezis jak keby ste vy chyby nerobili ked ste boli osmaci .. a vzdy lepsie ist aspon na bilingvalne gymnazium nez obycajne ktore je po praktickej stranke uplna picovina. a co sa tyka toho prava tak strednu skolu co sa na to specializuje nemas. to su az vysoke skoly ale ako bolo spomenute skus radsej porozmyslat nad niecim produktivnejsim pretoze dnes je nejak pravo v kurze a kazdy by chcel len sudit v prenesenom aj pravom slova zmysle
bilingválne vrelo odporúčam, ale právo by som si ešte rozmyslela. Právo bolo pominulé roky strašne IN a teraz máme kopu nezamestnaných právnikov alebo takých, čo síce majú titul, ale prácu si našli v inom odbore. Ale bilingválna škola ti otvorí viacero dverí a myslím, že za tých 5 rokov na škole ešte viackrát zmeníš budúce povolanie (vlastné skúsenosti ).
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
This
Pravnikov je plna prdel, nezarobis ani na slanu vodu, ser na to . "Pravne skoly" neexistuju... Na pravnicku mozes ist z hociakej, i ked nejake co sa prednostne venuju spolocenskym [humannym predmetom] su mierne uprednostnene... Ak chces ist na pravnicku, tak vazne to Bilingualne by sa hodilo, no rozmysli si to, podla mna si velmi lahko mozes dosrat zivot, resp. budes studovat to, s cim sa i tak nezamestnas
Rozmislam? Biligvalnim? (okrem I/Y to ešte aj zle hláskuješ.)
Plus katastrofálna štylistika. Bodka a ukončenie vety sú trestné?
Aj dokumenty budeš písať tak, že potom od teba človek dostane "Zmluwu o prewode bytu hmm a majetkowom wysporiadany"? (ach)
Neviem, kto ti za toto nedal zo slovenčiny horšiu známku ako 2, ale pri zmysloch teda nebol.
a ehm... a ak chceš mať čo najvyššie šance na všetkých školách... tak fakt zamakaj na gramatike