Vela ludi, v podstate takmer kazdy, koho poznam, nieco vytvara, snazi sa byt kreativny. Mam kamaratov, ktori maluju obrazy, ini fotografuju a ini tvoria hudbu. Ja sa venujem skor pohyblivej grafike a efektom vo videoklipoch.
@luc.ka to je tym, ze fotaky su relativne dostupne a moze si ho kazdy dovolit a je to teraz "in" uvidime ci to bude moderne aj o dva roky
ja sa venujem foteniu asi už štvrtý rok, ale tak "viac" asi len posledné dva roky a veľmi ma to baví No a kedysi som maľovala a vyrábala vecičky z pálenej hliny, teraz už nie, len občas kreslím a vyrábam koláže. Ak sa mi chce
@19@luc.ka ale to by sa teda dalo povedať o všetkom,všimni si ako velmi je v móde anime a tie postavičky,a kreslí to každý,niekto lepšie niekto horšie alebo vela mladých začína "robiť hudbu",robia podmazy,niekto lepšie niekto horšie či ešte viac ludí si o sebe myslí že vedia písať blogy alebo nejakú poéziu,príbehy a tak,niekto lepšie niekto horšie Vela vecí je v móde,a každý to robí pre niečo iné
fotím (a len pre informáciu pre @luc.ka netvrdím, že som talentovaná fotografka al. že moje fotky majú nejakú umeleckú hodnotu, len ma to jednoducho baví) + pokúšam sa vyrábať nejakú bižutériu (väčšinou náušnice a náramky) + sem-tam niečo napíšem, ale to nie je nič moc...
Píšem pár kapelám texty, sem-tam nejaké básne (wow, mám aj pár ocenení z literárnych súťaží), fan-fiction poviedky..... ale hlavne tie texty, lebo mojou veľkou láskou je angličtina
Trochu kreslím, fotím, píšem a robím grafiku, ale to je všetko len také amatérske fušovanie. Každopádne vždy to bolo a bude vizuálno. (plus písanie... ale to vnímam tiež ako vizuálne umenie, lebo ho zvyknem prežívať v obrazoch) Ešte že žijem v tejto demokratickej krajine, kde mi nikto nezakáže tvoriť preto, lebo podľa neho nepatrím do toho jedného percenta, čo má talent.
kreslim portrety koni (nič moc ) a potom take moje abstraktne čarbanice na zaklade inšpirovania sa keď počuvam Pink Floyd .(kto vie čoto je,dva palce hore )
@ba55tripper lebo... to nefunguje tak, že si povieš "taak, dnes idem spraviť nejaký minimal, a zajtra nejaké neuro, a potom spravím...". vôbec. je to o nápadoch... a keď sú práve minimalistické, nemôžeš to znásilňovať... resp., nemal by si
kreslenie ceruzkou (vždy a všade) ! a potom sa snažím hrať na djembe a trošku na gitare .. + skúšam spev, ale nejde to moc dobre a v podstate aj divadlo
písanie básni je u mňa non-stop ... Ak nemám pri sebe aspoň ceruzku a papier, som zúfalá Je kopa kreativných ľudí a nemusia mať presne určenýý smer ... Občas píšem bludy z nudy, inokedy opisujem to čo vidím, čo sa stalo alebo to čo cítim... Ak si nájdem viac času je to o kreslení, mixovaní a skladaní hudby, hranie na gitaru a občas fotenie a natáčanie .... Ale človek si vždy nájde čas na to čo chce a čo ho baví
Už veľmi dlho sa venujem písaniu básničiek príbehov a takej písacej tvorbe Veľmi rada kreslím, maľujem všetkým možným ak nemám vhodný materiál tak v tomto ohľade som veľmi kreatívna . Síce sa to potom ťažko odmíva, ale to mi je jedno. Viacerý hovoria, že na kreslenie mám talent, ale neám čas ho niako rozvíjať. Potom ma strašne baví fotografovanie aj keď mi to vôbec néjde. Venujem sa tomu len veľmi krátku dobu, tak dúfam, že naberiem skúsenosti a bude to lepšie. A hra na gitare. V tom som úplný nováčik. Takže ma nechcite počuť niekedy hrať Absolútne mi to nejde. Ale keď budem mať čas, tak sa pokúsim trošku niečo naučiť, aj keď mi to robí väčšie problémy. Viem, že to dokážem!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
prvý !
peace!
ostatne len nejake depresivne texty z minulosti a recesisticke poeticke blogy o laske..
Samozrejme zadarmo ..... bolo by fajn s niekym takto spolupracovat a nieco pekne vytvorit.
potom budem rok oddychovať a nakoniec po roku 2018 -19 skusim niečo vymyslieť tvorivé...........filip
ja sa venujem foteniu asi už štvrtý rok, ale tak "viac" asi len posledné dva roky a veľmi ma to baví No a kedysi som maľovala a vyrábala vecičky z pálenej hliny, teraz už nie, len občas kreslím a vyrábam koláže. Ak sa mi chce
A občas čosi napíšem. Mno.
väčšinou teda píšem niečo ako dialógy či scénky a tak
(inak... nenazýval by som to celkom minimalom... minimal je skôr niečo takéto