tak tie možnosti isto zavážia, ale nie sú dôležité. asi každá na niečo iné. isto na dobrého chlapa čo ju niečím zaujme a majú sa navzájom radi..cíti sa s ním bezpečne a dobre
asi kombinacia vsetkeho. sice mi je to docela jedno ci ma pekne auto alebo si moze dovolit jachtu. S tymi peniazmi je to skor tak, ze muz ktory ich ma pre mna znamena, ze ma nejake ambicie, ciele, dokaze si na seba zarobit a je schopny. urcite ma nebude pritahovat trtko co v 30tke zije s rodicmi. a na to netreba byt ani zlatokopka.
@kittyboo ono vieš, ale poznám 30 ročných čo žijú s rodičmi a to len z toho dôvodu, že tak veľký dom by neutiahli sami rodičia, čiže nie je žiť ako žiť v rodičovskom dome.
@puco90 myslim ze v prevahe su ti, co ziju s rodicmi preto, lebo im vyhovuje pohodlny zivot, nemusia varit prat ani sa o nic starat a nie ti co ziju s rodicmi lebo maju velky dom : D
@kittyboo Potom ked sa k nemu nastahujes to budes robit ty a pohodlny zivot bude pokracovat
Alebo to robit nebudes a ocakavas, ze to bude robit on. To si ale potom o tebe pomysli svoje on. A take, ze kazdy svoje sa uz vo vaznom vztahu nevyskytuje. Poznam viacerich muzov z neuplnych rodin, co boli dlho doma s fotrom, alebo mamou pokial si nenasli zenu a neplanovali deti. A myslim ze by ta ti trtkovia v pohode pritahovali. Niektori maju aj penazi dost. To nieje moj pripad, len mi prislo smiesno, ako jednofarebne to vidis.
@trueman3 preco mi hned planujes zivot a prorokujes ako to bude? : )
inak ja osobne nevidim problem v tom, ked budem s niekym byvat, plnit aj nejake domace povinnosti ako umyvanie riadu, varenie, pranie. robim to aj teraz a neznamena to pre mna nieco ponizujuce. ak to ovsem od druhej strany nebude brane ako samozrejmost, ale tak to teraz tazko povedat co a ako bude, lebo si hlavne neviem ani predstavit, ze by som s nejakym chlapom realne byvala : )
a hej ja poznam tiez chalanov co maju dooooost penazi, ale byvaju s rodicmi lebo nemaju preco odchadzat. nehadzem vsetkych do jedneho vreca, iba hovrim ze mi urcite viac imponuju taki, co nieco so svojim zivotom robia : )
@007andy pche!
(teda, Wraithov mám rada aj všetko, ale pod tým sa mi vybaví Teyla a nie je postava v SGA, ktorá by mi liezla na nervy viac, ani neviem prečo, ale proste... ee
@kittyboo väčšina ľudí býva s rodičmi preto, že nemá peniaze na samostatný byt, dom. uvedomuješ si, aké sú platy na Slovensku a koľko je potrebné na to robiť? u nás najlepší (nemyslím politikov, športovcov) majú okolo 800 eur/mes, čo je však reálne niečo nad 600 čiže okolo 7000 eur za rok a pokiaľ chceš nejaký 3 izbový byt aj v nejakom shitnom okresnom meste tak musíš minimálne 8 rokov makať len bez výdajov, čo tiež nejde. inak úver nie je riešením len zadĺžením pri dnešných platoch. kamarát, čo nešiel na výšku, lebo nebol dosť šikovný tak až teraz po 8 rokoch ide žiadať o úver a kupuje byt.
auto mi je uplne ukradnete dokonca ma viac asi zaujme ked bude na bicykli chodit.
peniaze mat tiez nemusi.. ale stvall by ma keby sa stazuje ze nic nema a pritom je lenive hovado komu sa nechce do roboty chodit.
to ci vyzera dobre? jasne ze to zavazi. ale nie som narocna potrebujem len aby ma vzhladom vyslovene neodpudzoval.
a ni je normalny chlap? to je dost diskutabilne co to znamena
tak ja píšem reálny stav, osobne byt dostal som od rodičov síce vedľa nich a nie je môj oficiálne, ale vidím, koľko treba účtov mi za toto platiť a tak. je to dobré aspoň mám predstavu, keďže dá sa povedať fungujem samostatne až na internet, ktorý chodím kradnúť cez wifi domov mám aj práčku, keby si chcela niečo oprať
@kittyboo a čo tak tí, ktorí sa nechcú zapredať satanovi a vziať si na 30 rokov hypotéku kvôli nejakému zajebanému bytu v centre nejakého špatného mesta?...veď to je choré...aj celé hypotéky posrané...
@openmindedfreak tak ti nech byvaju v podnajme je mi to sumafuk, ja som len odpovedala na otazku, zas tu z toho nerozvadzajte ekonomicku debatku. urcite existuju aj zeny co miluju muzov, co sa o nic nesnazia, nic nedosiahli a zivotnym cielom je zostat co najdlhsie s rodicmi ja k nim ale nepatrim dec ól.
@kittyboo veľmi jednoduchá interpretácia niečoho, čo je podstatne zložitejšie...moja sestra dostala polku veľkého domu do daru, manžel sa stará o finančné záležitosti najväčšmi...ja to budem mať v živote sakramensky zložité a to som vyrastal v tých istých podmienkach... ...pre príklad...ale chápem, život nikdy nebol fér...tak veľa šťastia...
@openmindedfreak ja som svojim tvrdenim nemienila nikoho skatulkovat ani odsudzovat ani som nemala na mysli, ze vsetci co nesplanju to co som povedala, su nejaki menejcenni. iba som povedala co ma viac pritahuje. to ako ked ma niekto slabost pre blond dievcata a nemoze si pomoct. tak ja mam slabost na chalanov co vedia co chcu a vedia si zariadit zivot sami. : ) ak raz budem milovat takeho, co zije s rodicmi, tak ok. asi sa tomu neda rozkazat : )
Letím na pekného, slušného muža, ktorý sa vie postarať o seba a aj o mňa keď budeme mať deti a nebudeme musieť zvažovať, či pôjdeme v lete na dovolenku alebo budeme šetriť na horšie časy.
To je novinka čo?
Ale myslím si, že nežiadam nič viac ako sama ponúkam, čiže tak by to aj malo byť
@kittyboo no ale vidno, že si mladé dievča. to si myslela aj jedna kamoška, keď mala 18. dala sa dokopy s podobným tvojho vysnívaného typu, ale ošiaľ vyprchal vraj keď začali klopať exekútori už po 2 rokoch. napokon od neho ušla a vraj by prijala už len chlapa môjho typu. s hypotékou nie je to tiež žiadne terno a skoro každý mladý, čo má byt tak aj má tu hypotéku. teda, keď nedostane ho do daru a tak. ono samotný byt uhrádzať prevádzku nie je problém, nie sú tam veľké sumy, ale naškrabať na neho to je hlavný problém, potom to pôjde. osobne možno budem vo vedľajšom byte od rodičov aj do vyše 30tky, ale aspoň nebudem mať dlhy, ale aj niečo vždy mať. budem mať aj súkromie i vlastný priestor a tak... osobne mne sa skôr nepáčia ľudia, ktorí nikdy mať nič nebudú a ani nemali. proste ľudia, ktorí mali tak akurát vždy prdele holé a s hypotékou stojí málokto super...navyše dnes sa môže situácia rýchlo zmeniť vyhadzovy z práce, krachy a tak...
@kittyboo no za komunistov sa bežne stavali generačné domy a myslím si, že takých domov je pomerne dosť a napríklad som poznal týpka, čo žil s mamou v byte (mohol mať tak 35) a kúpil si celkom drahé auto, prípadne niekto môže mať iný životný štýl, investuje do niečoho iného, poznám aj taký prípad.....
ale tak samozrejme, sú prípady, kedy je to z pohodlnosti, ale v dnešnej dobe podľa mňa nie je hanba, ak zostane niekto bývať doma, ak mu to vyhovuje......ako mne to napríklad nevyhovuje, ja určite nezostanem doma, nehovorím to preto, že by som chcel by ja taký......
kazda ma svoj vlastny typ, ktory je kombinaciou vsetykch tychto vlastnosti okrem normalneho muza-toho nechce ziadna, nedajte sa nachytat, s takym by sa unudila velmi rychlo ... - jednej sa paci bohaty brad pitt, druhej opity enriqie iglesias....ziaden nemoze mat vsetky
poriadneho samca.....inak su zeny nespokojne a hladaju milencov, ale ako poslusny podpantoflak moze byt dobry manzel (z rozumu), len potom aby nebol prekvapeny, ze ho bude jeho manzelka buzerovat, odopierat mu sex a porovmavat ho s ostatnymi chlapmi..jeden moj sused to tak ma...chudak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
81 komentov
Alebo to robit nebudes a ocakavas, ze to bude robit on. To si ale potom o tebe pomysli svoje on. A take, ze kazdy svoje sa uz vo vaznom vztahu nevyskytuje. Poznam viacerich muzov z neuplnych rodin, co boli dlho doma s fotrom, alebo mamou pokial si nenasli zenu a neplanovali deti. A myslim ze by ta ti trtkovia v pohode pritahovali. Niektori maju aj penazi dost. To nieje moj pripad, len mi prislo smiesno, ako jednofarebne to vidis.
inak ja osobne nevidim problem v tom, ked budem s niekym byvat, plnit aj nejake domace povinnosti ako umyvanie riadu, varenie, pranie. robim to aj teraz a neznamena to pre mna nieco ponizujuce. ak to ovsem od druhej strany nebude brane ako samozrejmost, ale tak to teraz tazko povedat co a ako bude, lebo si hlavne neviem ani predstavit, ze by som s nejakym chlapom realne byvala : )
a hej ja poznam tiez chalanov co maju dooooost penazi, ale byvaju s rodicmi lebo nemaju preco odchadzat. nehadzem vsetkych do jedneho vreca, iba hovrim ze mi urcite viac imponuju taki, co nieco so svojim zivotom robia : )
(teda, Wraithov mám rada aj všetko, ale pod tým sa mi vybaví Teyla a nie je postava v SGA, ktorá by mi liezla na nervy viac, ani neviem prečo, ale proste... ee
a nemusis mi vysvetlovat ako to funguje ; )
peniaze mat tiez nemusi.. ale stvall by ma keby sa stazuje ze nic nema a pritom je lenive hovado komu sa nechce do roboty chodit.
to ci vyzera dobre? jasne ze to zavazi. ale nie som narocna potrebujem len aby ma vzhladom vyslovene neodpudzoval.
a ni je normalny chlap? to je dost diskutabilne co to znamena
tak radsej napisem na co letim v normalnom rezime - na normalneho, slusneho chlapa.
To je novinka čo?
Ale myslím si, že nežiadam nič viac ako sama ponúkam, čiže tak by to aj malo byť
Toto si vzdy vravim xD
na inteligenciu
ale tak samozrejme, sú prípady, kedy je to z pohodlnosti, ale v dnešnej dobe podľa mňa nie je hanba, ak zostane niekto bývať doma, ak mu to vyhovuje......ako mne to napríklad nevyhovuje, ja určite nezostanem doma, nehovorím to preto, že by som chcel by ja taký......
@patuskoo mas komplexy ze ta nechce?
mne vyhovuje muz samostatny, ktory sa dokaze sam uzivit a ma nejake ambicie. jeho peniaze nepotrebujem, som sebestacna.
a samozrejme treba, aby ma fyzicky pritahoval a taktiez je dolezita dusevna harmonia