Talent? ja viem ci mam talent? Ale bavi ma vypalovat obrazy na preglejku,aj portrety z fotky vypalujem a bavi ma to.Ked chces tak sa pozri na fotoalbum alebo na www.vypalovaneportrety.webnode.sk
Ako to bolo? Aby sme neublížili jedincovi z vysokopercentnej populácie bez akýchkoľvek špeciálnych schopností a nadania, hovoríme o ňom, že je tak všestranne zameraný?
Tak ja som, prosímpekne, tak všestranne zameraná .
hmm talent? sú ľudia čo fakt nemajú na nič talent ako ja ...ale dá sa získať trénovaním ....mala som talent na šport ale prestala som s tým čiže som len normálny človek bez akéhokoľvek talentu ale možno sa raz nájde niečo na čo mám fakt talent ale skúšala som už kreslenie hranie na nástroji spev tanec a nič a vycítiť sa podľa mňa nedá :/
možno mam hudobny talent, ale taky aby som si tym privyrabal, aj trošku kreslit viem,no nie na tolko aby som sa považoval za kresliaci talent dokažem udržat drevenu stoličku za nožičku na maličku na ruke aj to sa rata?
@piotra Akoby nie ? Veď ja som zakladateľ! Tvorca! Avantgarda v zložení jednotlivca! ...aleboo..? Uf, alebo vzbura otrokov - kto je Spartakus? Len ho bonzni, sviniara - to ja si s ním už v súkromí vybavím . Však sa to predsa nepatrí, vyhodiť ma z vlastného spolku.
sama si nemyslím, že mám talent, ale každý mi hovorí že som dobrá spisovateľka a herečka.... tak dúfam že majú pravdu - viem že by to nemalo byť objektívne, lebo sú to kamoši a tak, ale hovoria to aj nie celkom známi ľudia, takže... a ešte že mám dobrú hlavu a fantáziu
a kedysi som mala talent, že som sa doma nemusela vôbec učiť a mala som jednotky. bohužiaľ sa tento talent stratil, takže sa nestíham čudovať a pribúdajú mi zlé známky
ked sa povie talent,predstavim si "TALENTMANIA" , a žasnem nad detskimi talentmi, ktore dvihaju divakov zo stoličiek. mne sa niečo take nemože stat svoj talent nemožem preukazat na verejnosti lebo by nebolo až tak čim sa predviest
@hoperpohroma Ok, tak napr ma bavi citat knihy. To je talent?? Alebo ked pocuvam hudbu?? Len robin to, co mam rada... Ale nemam hudobny sluch, nedokazem zaspievat ani jednu notu, neviem hrat na ziadny nastroj nie som spisovatelka. Chapes? To predsa nie su talenty, len hobby.
@luthien tam sa pozri na svojho holuba, alebo na tote šalene fotky, čo ja keby som 4 roky sedela nonstop pri foťaku ta neodfotim take a potom dačo hovor.
Tak ja sa zvyknem venovať kresleniu... v poslednej dobe som sa opäť rozbehol... najmä čo sa týka tvárí... aj písaniu... sem tam dám dokopy nejaký príbeh... samozrejme moje kresby a príbehy sa týkajú vojnového obdobia... taká úchylka... zvykol som aj lepiť modely, ale niektoré som ešte nedokončil... no a ešte sa zabieham v reenactingu...
@nathalii jj, to si myslím o sebe aj ja. Ale keď sa na to pozrieš z inej stránky, nikto nevidí tie isté veci, tak ako ich vidíš ty, čiže nikto ich nemôže ani tak nakresliť ako ty (strašne sa teraz cítim inteligentne ako som to napísala)
pre mňa ostane celoživotnou záhadou to, že napriek faktu, že som strašný asociál, ktorý väčšinou nedokáže otvoriť hubu vo väčšej spoločnosti ľudí (a celkovo nevie, čo sa patrí v spoločnosti), mám veľké nadanie na komunikáciu
a vraj na písanie. ale ak ten talent mám, tak ho totálne zasieram.
moj talent spociva v tom, ze sa dokazem z kazdej situacie dostat vierohodnym a padnym argumentovanim..resp. dokazem kazdu situaciu obratit vo svoj prospech, bez ohladu na podmienky, okolnosti, psychicke rozpolozenie ludi atd..to mozno suvisi aj s tym, ze som tak trochu viac riadny oportunista
talent je len 10percent úspechu....talent ako taký...vzhľadom na to, že mám 35 dní pred príjmačkami budem radšej ticho, to by bol už aký trapas, kebyže sa tu rozhukujem aká som talentovaná a nakoniec ma nepríjmu
Som ale neskutočne cieľavedomá, keď sa rozhodnem niečo dosiahnuť vždy to dosiahnem!(ách, kiežby sa mi to aj teraz podarilo...)
podla hodnotenia ludi - tanec a cello aa komunikacia s ludmi, či uz s takymi, s ktorymi si uplne rozumiem, alebo aj s takymi, ktori nie su podla mojho "gusta"..viem sa dat do reci s barskym .... i ked osobne sa nenazyvam talentovanou, ale urcite tam nejaky potencial je len ho musim este dalej rozvijat , ambicioznost mi nechyba, tak by to aj slo, no ne?
na klavír a baví ma to, i keď občas mám krízu a nič sa mi nechce, trieskam doňho a potom to ľutujem. Ale je pravda, že talent je možno 5 alebo 10 % úspechu a ostatné je, napríklad ako pri klavíri - cvičiť, alebo trénovať pri športe, zdokonaľovať sa, prekonávať samého seba a hlavne - chcieť!
ta hádam na klavír mám talent, keby tomu venujem viacej času, tak by zo mňa možno aj niečo bolo ale moja motivácia ku všetkému je strašne nízka, som zvedavá či vôbec v živote niečo aj dosiahnem takým prístupom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
85 komentov
mám talent aj na klavír, ale ten som nechala, pretože ma to nebavilo...
takže talent je niečo, čo vieš robiť a robíš to s vášňou, hoci sú aj lepší od teba...
a to s tým srdcom: máš talent práve na to, že ťa to baví, máš talent cítiť tú vášeň pre to- to je asi najdôležitejší talent
s huslami som byvala celkom dobra, mam par striebier a bronzov z celoslovenskych sutazi..
nekreslim najhorsie, keby som sa tomu venovala tak by mohlo nieco z toho byt
mam dostatocne funkcnu hlavu na matematiku a logicke veci, len strasne casto robim chyby z nepozornosti (4/1 = 1), lebo sa na nic neviem sustredit
aj vlasy striham celkom slusne
a ked sa niecomu dlho venujem tak sa mi vacsinou nakoniec podari to co som chcela..
co mi urcite nejde je fyzicke nadanie, teda som strasne drevo a nenavidim biflenie sa teorie, to mi tiez dost nejde
ja som vyštudoval iba hotelku a som taky nevzdelaný baran.....
talent mám na likvidáciu protivníkov (ručné a stručne), za čo som skoro sedel, podmienka mi teraz skončila
filip
Tak ja som, prosímpekne, tak všestranne zameraná .
detto.
no dobre... bavi ma kreslit a lyzovat a mozno mi to aj trochu ide, ale nemam ziadny vyuzitelny talent
a este ked chcem pekne pisat, tak viem
a kedysi som mala talent, že som sa doma nemusela vôbec učiť a mala som jednotky. bohužiaľ sa tento talent stratil, takže sa nestíham čudovať a pribúdajú mi zlé známky
ale myslím si to isté, čo @7 .. čiže keby som to mala brať takto tak mám talent na fotenie a gitaru
talent mozno neznamena ze ti to pojde hned same, ale ze sa jednoducho dokazes vypracovat, pricom v ostatnych oblastiach by si mozno nemohla..
na to som stavaná........slová, slová, slová
@soraya jasne ze nie
a vraj na písanie. ale ak ten talent mám, tak ho totálne zasieram.
@valdo vyrazil si mi dych je to nádherné klobúk dole pred tebou vážne
A ja? Nemám talent na nič :/
Som ale neskutočne cieľavedomá, keď sa rozhodnem niečo dosiahnuť vždy to dosiahnem!(ách, kiežby sa mi to aj teraz podarilo...)
na klavír a baví ma to, i keď občas mám krízu a nič sa mi nechce, trieskam doňho a potom to ľutujem. Ale je pravda, že talent je možno 5 alebo 10 % úspechu a ostatné je, napríklad ako pri klavíri - cvičiť, alebo trénovať pri športe, zdokonaľovať sa, prekonávať samého seba a hlavne - chcieť!