Dnes som sa zamyslel nad tým, že v podstate celý život na niečo čakáme neviem či to je dobré alebo zlé, ja napríklad momentálne čakám až dotlačim chleb, pojdem do sprchy a spať..na čo čakáte teraz vy? nemusí to byť now in moment, ale vo všeobecnosti..b
Na správu, ktorá nepríde (*čakám už od dvetisíc siedmeho), na vlak (do zajtra), na odvahu (do odvolania), na rozum (do nekonečna), na úspešné ukončenie štúdia... a na čas.
Na leto, potom na strednú kde sa chcem zlepšiť v kreslení aby som sa dostala na jednu z najlepších vysokých škôl v Prahe alebo v Londone. A podarí sa mi to. A medzitým je veľa ďalších vecí, na ktoré sa neskutočne teším, ale nechcem sa mi ich tu písať
čakám na to, že dopijem čaj, skultúrnim sa aby som mohla vyjsť medzi ľudí a...vlastne že zdvihnem svoj zadok a pôjdem k lekárke lebo som chorá...
ale inak vo všeobecnosti..pamätám si, čo nám raz hovorila slovenčinárka keď hovorila o diele Čakanie na Godota...vravela: že celý život na niečo čakáme. Napr. vtedy sme čakali na to, že spravíme maturity a dokončíme strednú školu, potom, že si nájdeme prácu alebo pôjdeme na výšku, tí čo ideme na výšku, že dokončíme výšku, potom budeme čakať na založenie si rodiny a pod., potom pokiaľ nám deti vyrastú a oni si budú hľadať prácu/pôjdu do školy, potom budeme čakať na to, že kedy začneme dostávať dôchodok (čiže prestaneme pracovať) a potom už len na to že si budeme šťastne dožívať do smrti...v podstate záver je taký že čakáme na smrť kus čierneho humoru
na zverejnenie môjho oponenta a na posudky od školiteľa aj od tajomného oponenta a ešte na pondelok kedy budem mať po poslednej skúške...a potom na 4. jún...kedy dúfam, budem už Bc.
teraz čakám na francúzku, v nedeľu sa dostaví na týždenný výmenný pobyt a myslím, že to, že vždy na niečo čakáme, nie je vždy pravdou, ale malo by to tak byť, lebo na sebe vidím, že ma to robí štastnejšou
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
72 komentov
ale nejakým dobrým smerom
alebo akýmkoľvek
ale zvycajne cakam na autobus
respektive ododneska cakam kedy mi niekto pozicia auto
ale inak vo všeobecnosti..pamätám si, čo nám raz hovorila slovenčinárka keď hovorila o diele Čakanie na Godota...vravela: že celý život na niečo čakáme. Napr. vtedy sme čakali na to, že spravíme maturity a dokončíme strednú školu, potom, že si nájdeme prácu alebo pôjdeme na výšku, tí čo ideme na výšku, že dokončíme výšku, potom budeme čakať na založenie si rodiny a pod., potom pokiaľ nám deti vyrastú a oni si budú hľadať prácu/pôjdu do školy, potom budeme čakať na to, že kedy začneme dostávať dôchodok (čiže prestaneme pracovať) a potom už len na to že si budeme šťastne dožívať do smrti...v podstate záver je taký že čakáme na smrť kus čierneho humoru
ale asi si len počkám na večer a pôjdem sa opiť ja viem, že som super a rada sa rozprávam sama so sebou!
Čakám na jún, na dovolenku, ktorú si užijem s priateľmi.
A čakám na to, kedy už konečne bude deväť hodín a ja sa budem môcť odpratať z práce.
Čakáme, že dakto spraví dačo.
Ja momentalne na zázrak.