podla toho ako moc som unaveny. ked som unaveny poriadne, vacsinou ani na nic nepomyslim a hned zaspim a ked som unaveny menej tak vacsinou asi nad zenami (nie nad jebackou)
premyslim si co ma zajtra asi caka...ci nemam dake nesplnene povinnosti na zajtra a ked je vsetko v norme tak mozem kludne zaspat a potom uz myslim na vselico az kym nezaspim
myslim len na neho stale si opakujem ako mi ublizil ale zaroven ako mi chyba a ako ho lubim ja viem je to blbe ale vzdy ked nemyslism na nieco naco musim tak myslsim len na neho a ked ma byt nadruhy den nieco vazne nejaka pisomka alebo viem ze budem mat nastarosti nejaku skolsku akciu tak myslim nato
bud na nieco co sa stalo alebo sa ma stat.. alebo, ked je nieco na co mysliet nechcem, dam si nejaku ,,temu" alebo nieco na co sa donutim mysliet a s tym aj zaspim =D
myslím na to, čo robím zle a ako sa to dá ešte napraviť...a niekedy myslím na istého chlapca, kt. je vééééľmi ďalekooooooo a rozmýšľam, čo asi robí, ako sa má a či vôbec žije ... ale to fakt iba niekedy... nemôžem si tak ubližovať každý deň
hlavou mi prejde asi 10 tisíc myšlienok, naštastie si všetky nepamatám ale pamatám si napríklad na algebru a diskretnu matiku, asemblery, fyzika, logické obvody, dúfam že to nikdy nezabudnem ale myslím že mi z toho začina dobre jebať
@sobi vidíš, ja som hovorila že si naprogramovaný a ked chceš spat tak ťa treba vypnúť lebo si to budeš opakovať až kým nevypnú elektrinu a tým pádom aj teba
Zacina sa to chlapmi, potom barsjakym spominanim na pekne situacie co sa mi pocas dna stali a potom to vzdy cele nako domotam azacnem rozmyslat fakt ze offtopic proste odveci.. a potom niekedy zaspim
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
77 komentov
A tiež s tým hore spojené KEBY BOLO KEBY...
Dialka je sviňa,čas je sviňa
@42 @Lenuska Nevieš nájsť vypínač fantázie?
@43 @Stmortiis A ak sa nič neudialo?
@44 @Andy-larkin Zachránim ťa. poviem ti, že chrúst je smrteľný.
...a preto nemozem spavat
@32 a na to co by mohlo byt tak to sa mi sniva zas