tiež natretá lavička ale to bola taká tá divná farba, ktorá je lepkavá aj keď uschne...mala som biele rifle ale celkom dole to nakoniec neišlo ani tým riedidlom
mravenisko ako malý u babky. Na koniec som sa musel vyzliecť do slipov a museli pomocou nejakého spreju podostávať tie mravce zo mňa, lebo sa mi rozliezli po tele (do tela to fakt neviem, ale do teraz som nejavil známky chodiaceho mraveniska
@mia246 To ti verím. A to som tam ešte k tomu dlho sedel, som si proste sadol na zahrade. Sedel asi 5 minút, až som zistil, že niečo po mne leze. A potom došiel ten šok
@mia246 Upútavka na hosťa do niektorej z ďalších ranných šou (dnešnej? Pondeľňajšej?), ktorý toreádoruje. Začínala tým "na čo by ste si sadli skôr" (alebo niečo v tom zmysle), pokračujúc menovaním "na ježka, na suchý konár, alebo na rozzúreného býka?"
@mia246 Podľa toho, či by som si mohla určiť podmienky výšky suchého konára, tak asi aj ja . Predsalen, ježka by moja hmotnosť asi zabila, čo by som si nevzala na svedomie, aký by bol bezbranný oproti mne.. no a býk by zas bol hodne bránenia-schopný, takže to je opačný extrém a to tiež radšej ee .
v najdrahších gacoch aké som si kedy kúpila na žuvačku
ale horšie bolo keď som si zašívala gombík alebo čo na nohaviaich a inteligentná zabudla odtrihnúť ihlu.....a potom som si tak fajnovo sadla a ihla vo vnútornej strane stehna zapichnutá... skoro som zdivela!!
@hospidlo fuuu tak to doverne poznam sice som tam priamo nesadla, ale spala som u babky a ked sa zobudim, kopu hnusnych ciernych mravcov na mne a po celej stene, posteli...faakt ze vela doteraz mam strasnu apatiu voci mravcom, to uz radsej pavuky
ale inak nic take extra, len do zuvacky, alebo hocikam vonku v bielych gatoch...
asi do ošťatého kresla alebo presnejsie do autosedacky na takej bude za dedinou ( ktora uz je rozjebana ) kam sme chodili pit ale to ostal kamarat den pred tym a potom sme si tam sadali seci aj on a nejak ma to netrapi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
Mali sme jesť vonku a mama už nemala mieto na stole tak to položila na stoličku kým urobí sa stole miesto, ja som bol samozrejme otočený chrbtom.....
a potom som to musel zjesť......ale nie robím si srandu - bola to bratova porcia, on musel
na tatianu? mne túto presne:
A neviem, ale iste to nebolo takto zlé :
nepoznám a dosť biedna reklama teda...
ale horšie bolo keď som si zašívala gombík alebo čo na nohaviaich a inteligentná zabudla odtrihnúť ihlu.....a potom som si tak fajnovo sadla a ihla vo vnútornej strane stehna zapichnutá... skoro som zdivela!!
ale inak nic take extra, len do zuvacky, alebo hocikam vonku v bielych gatoch...