ja sa už polhodiny modlím k hrnčeku s horúcim kakaom aby si docupkal ku mne do postele zatiaľ sa mi nedarí .. asi si ho budem musieť ísť urobiť sama a čo ty?
na to koho zoberem sebou aby ma odniesol do pirsingoveho akoze normalne odniesol lebo ked idem sama nikdy sa neviem donutit dost az dnuka lebo mam rozne obavy a ked ma tam niekto prenesie uz je trapne z tade odist tak sa k otmu nejak dokopem
@nixxina chudaaa..sla si si dat piercing a odpadla si..takze ho nemas? tak nech ta najprv uspia alebo najprv sa pozeraj na dakoho, komu robia, odpadnes a mozu urobit tebe
@acvd43xa7w ee davali mi do ucha v (bizuterii!! ked som mala asi 12 a nebolelo ma to ani nic vtedy som tam sla v pohode len akosi nevydalo a ja nvm preco potom som odpadla potom som bola asi trikrat v pirsingovom si dat a to bolo uz v pohode teraz sa chystam sice do pery musim sa na to dostatocne psychicky nachystat akurat,ze sa tam sam nikdy neviem poriadne dostat tak mi musi vzdy dakto dopomoct
na to, čo si zbalím na prázky....a potom...ako bude pokračovať ďalšia kapitola príbehu....a z ďalších by ste mali španielsku dedinu, lebo aj ja ju zo seba mometálne mám...
@nobile sa ti smeje ale ja mám s toho normálne traumu .... dievča znásilnili jej spolužiaci a potom ju ešte nechali ošukať psom asi ju držali a dali k nej toho nadržaného psa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
57 komentov
@nixxina coho sa bojis?
A to sa mu uz ako podarilo ?!
Nevedel som ake zvratenosti su za oponou... Sorry