Na čo by som sa mal zamerať alebo čo by som si mal zastiť pri kúpe notebooku ???? teraz mám namysli nejake tie hlavné veci ako napríklad : uhlopriečka , ramka .... čo ešte ???
podla toho na co to potrebujes... az len na to.. ze chces chodit na net, pisat nejake prace do skoly, kukat filmy, chces aby ti baterka vydrzala a bol prenosny... tak si kup taky s uhloprieckou 11 palcov.... tie su lacne najviac tak 400 eciek.... slaby procesor.. a podobne.. ale na hento ti to hravo staci.. a baterka moze vydzrat aj 8 hodin... ak to chces na hry... a hras hry narocne na grafiku... tak si kup taky s lepsim procesorom a lepsou grafikou.... ak chces na nom co ja viem upravovat fotky.... kup si s vacsou uhloprieckou.... ja som si kupila 13,3 a teraz vidim... aky je rozdiel.. ked sa babbres s fotkami na vacsom monitore a mensom... no a co sa tyka znacky.. tak je to jedno viac menej.... acer a asus su lacanejsie znacky... acer sa v poslednej dobe vyrazne zlepsil... asus zasa naopak.... no a toshibou, HP, Dell abo Lenovom nic nepokazis tiez.... takze v prvom rade si ujasnit na co ho chces... a aj predajcovia ti poradia s tymto...
@0mega1@bosorka221 .......... Ja si to predstavujem asi takto : Chodil by som nanom dost casto na net .. ci uz pokecať alebo si niečo vyhľadať ..... sem tam aj nejaka ta práca do školy ako to už bosorka spomínala ... je jasné žeby mi mala baterka vydržať čo najdlhšie ... Hry si zahrajem sem tam ale skôr také s tou "strednou" grafikou... také ako WoW a take niečo nehrajem ... uhlopriečku by som chcel tak od 13" do 15" .... takže podľa toho čo som teraz napísal by ste mi čo odporučili ??? aký procesor , ramka , grafika atď ?
takze ked chces hrat aj hry.. a chces to mat v hentej cenovej hladine.. tak si kup 15,4 alebo 15,6.. keby chces 13-ku tak zaplatis za rovnake parametre viac.... a cenovo to vyjde na acer... asus... a aj toshiby som v tej cene celkom schopne videla.... grafika ti bude stacit aj GMA.... no a vsimaj si este tu spominanu uhlopriecku... co sa tyka vydrze baterky.... tak ti vydrzi mozno okolo 3 abo 4 hodin.... podla toho... v akom rezime ho mas zapnuty.... no... aaa procesor nejaky od intelu... a skus pohladat nejaky lepsi.... ked uz sa na nom chces hrat....e tak neviem co viac dodat... asi len... ked budes kukat ramku tak aspom 3-gigovu....
resp. chcem dodat.... ze v tej cenovej hladine.... grafiku lepsiu ako je GMA nedostanes... jedine az tak na ukor procesora... AMD su lacnejsie... ale tak Intel su vraj lepsie..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Potom čítaj na nete recenzie a reakcie od ľudí, to je asi najhlavnejšie.
» www.pcmania.sk/zbozi/toshiba-t... e?
Cim mensi, tym drahsi koli tomu ze vyrobca musi preciznejsie vymyslet rozmiestnenie a pod..
» datacomp.sk/lenovo-ideapad-...
» datacomp.sk/lenovo-ideapad-...
l102-008-_d47784.html" target="_blank" rel="nofollow" title="Linka na stránku datacomp.sk">» datacomp.sk/acer-aspire-581...