V jednom filme bola povedana taká otazka ze : Ked by vám horel dom či byt a mohli by ste si so sebou zobrať len jednu vec tak čo by to bolo ? Tak čo by ste si zobrali vy aku jednu vec ?
podľa otázky predpokladám, že sa jedná o hmotné veci a rodina a kocúr sú už v bezpečí...takže najprv mi napadlo, že vezmem niečo cenné, ale vlastne taká peňaženka s dokladmi a kartou je lepšia voľba.
ja v tom mám jasno, otváram okno a hádžem von všetky šaty po vešiakoch , a potom by som tam šlahla asi jeden album s fotkami, vysvedčenia a potom niečo čo by ma v chvate napadlo ..
ano jedna sa o hmotne veci ako jasne ze ludsky zivot je prednejsi a kazdy by zachranil ten ale v situacii ze by boli vsetci v bezpeci a proste len tu jednu vec by ste stihli zobrat tak nie je moc lahke vybrat to co je pre vas najdolezitejsie. Ja som nad tym rozmyslal a uprimne tiez neviem co by som si zobral...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
alebo keď tak asi peňaženku s dokladmi..neviem teraz..
Hm, mobil a prehrávač by som mala vo vrecku, tak potom asi najpravdepodobnejšie Bibliu