Klasika téma. Rozišla sa so mnou. Po pol roku, vraj z nej všetko vyprchalo a o dva týždne na to mi ešte napísala, že medzi nami vlastne ani nebola láska a ona ma len mala rada... Ale ja ju neviem nemilovať. Skúšal som na nej hľadať nejaké zápory a tými si
Tatranský čaj. Telka. Cigáro. Pár kamošov. Za dva týždne ako ryba. Mladý si. Zdraví tiež. Nedá sa inak iba prečkať. Hlavne sa nestrápňovať citovými výlevmi. Nikdy a nikde.
minule som pocula super hlasku v jednom seriali:
zeny su ako autobusy. ked jeden nestihnes, o 5 minut ide dalsi.
ja si na druhej strane uvedomujem, ze vy chalani, ked sa fakt zamilujete, tak to je s vami zle. mnohi na svoje prve lasky nedokazete zabudnut ani po rokoch, ani pri inej, ani po 10 inych. ja tomu sice ako zena nerozumiem a som vo veku, kedy ma to zacina stvat, ale je to proste tak.
kazdopadne, nema zmysel teraz nasilu si ju vytrhavat zo srdca. daj si cas, polutuj sa. je to okej.
Podla mna ma ineho.bohatsieho peknejsieho svalnatejsieho ktory jej aj dom kupi.hadam sisi nemyslel ze s takym ako ty vydrzi.troska si troska ostanes.dospitia
@1 - Už je takmer mesiac po tom a začína mi opäť chýbať, už tretí deň som na tom dosť zle a už mi začína byť zle aj zo seba, keď sa navonok všade tvárim ako som okej a vnútri som úplne prázdny. @2 - Takto to nefunguje. @3 - Nefajčím a sám nepijem, ale skúšal som niečo podobné. Nezaberá, nemôžem na ňu nemyslieť pri bežných veciach čo robím. Musel by som od základu zmeniť svoj život aby ma to úplne prešlo. Citovými výlevmi som sa teda strápnil riadne a prvé dni aj jej. Jednoducho tieto veci neviem brať drsne a chladne, pritom v ostatných sférach s tým problém nemám. @4 - Ja by som bol rád ak by to tak bolo. Ja som ale sám sebou hrozne náročný na výber niekoho, koho k sebe pustím a nebodaj ešte nejaký vzťah. Doteraz sa mi už tuším tri ponúkali a chceli ma. Ale nikdy som sa do žiadneho vzťahu nepustil, ak som tam nevidel nejaký racionálny základ. Tu som videl a preto som to dovolil nechať zájsť tak ďaleko. Koľko asi existuje pre mňa vhodných žien, ktoré mi budú fakt tak veľmi vyhovovať aj keď som náročný? @5 - Hej, po čase by sa isto niečo našlo ale asi by to nebolo tak vážne, ak som to nevidel za prvého pol roka. Myslím si, že poznávať a čítať ludí celkom viem a osvedčuje sa mi, že je to pravda. Rád by som takých stretol habadej ale skutočne sa bojím, že toto také jednoduché nebude. Mne nestačí len aby žena dýchala a žila aby som s ňou bol spokojný. Som dosť detailista.
@6 - Máš pravdu, v tomto je to dosť krívajúce. Ale ten jej pohľad na svet, na život, politiku a prakticky všetko, to bolo pre mňa úžasné a jedinečné. Vždy som obdivoval jej názory, odkedy som ich prvýkrát videl. Také hocijaká nemá a ja som bol naozaj rád, že mám práve takú frajerku. @7 - ... @8 - Práveže ich nemám...
A ako sa mám postaviť k tomu, že som vždy chcel takú ako ona? Odmietol som doteraz zopár takých, čo sa mi samé núkali lebo som čakal na takú ako je ona.
@15 Tvárim sa tak a snažím sa o to. Ale vždy keď prídem domov a sedím si tu osamote večer, príde to na mňa. A vlastne aj cez deň. Doteraz som mal v piči ale už nemám -násť a veci sa menia. Vlastne v piči som mal až dokedy som ju nespoznal. Ona mi ukázala že mám aj srdce a nie som len materialistický a sebecký chuj.
si mlady chalan, mas este cas. za dva-tri roky sa ti kludne mozu naroky zmenit - a myslim si, ze aj zmenia - tak naco to riesis, co bude potom. ries, co je teraz.
No ja dúfam, že sa zmenia čím skôr a prestane mi chýbať. Chcel som byť raz konečne šťastný a nie toto, ktovie koľko mi zase bude trvať kým budem O.K. Dvadsať rokov a ja sa musím trápiť miesto toho aby som mal niečo z čoho sa tešiť. Kamarátov veľa nemám a tí ktorých mám ani nemajú čas, takže som na všecko zas sám.
stastie nezalezi od ludi okolo teba, ale od teba samotneho. darmo ma clovek vsetko, ak nevie ako byt stastny.
a ved to sa nevylucuje, tesit sa mozes.
ja som nedavno randila s jednym chalanom, zalubila som sa... a zrazu "vratil som sa k byvalej"... no reku dobre, sok a je mi neskutocne vnutorne na hovno az mi z toho kus sibe, plus kvoli tomu, ze som bola v zahranici a dost cestujem mam tiez malo kamaratov, ale nedovolila by som si povedat taku chujovinu, ze sa nemam z coho tesit. hovno! som mlada baba, mam kopec moznosti, ziadne zavazky, mozem si zivot uzivat ako chcem, tak naco sa lutovat?
Úprimne nezávidím. Ja by som bol dosť naštvaný, sklamaný a cítil by som sa ako debilná hračka. Vlastne keď tak nad tým rozmýšľam, ja sa tak asi cítim aj teraz. Ono je problém, že ja mám naozaj všeličo ale vždy mi chýbal ku šťastiu niekto ako ona. A toho pol roka, čo som ju mal, to som bol naozaj spokojný a šťastný. Každý má niečo svoje chýbajúce a pre mňa to bola ona. Ja som si chcel ten život užívať s ňou. Kamarátov málo a s nimi sa nič moc robiť nedarí. Teraz už ani priateľka. Mňa tie klasické veci netešia, som hrozne nevďačný a to mám toho viac ako je bežné.
clovek musi hladat tie chybajuce veci najma v sebe, presne preto, lebo vonkajsie stastie je pominutelne. ja aj napriek tomu, co sa stalo, ako mi to neskutocne podrazilo sebavedomie, zlomilo srdce a otriaslo mnou celou stale stojim pevne, pretoze som stastna vnutri. neexistuju u mna slova typu "to je nefer". svoj zivot mam pevne vo svojich rukach a v dusi mam mier. akurat mi srdce krvaca...
ak si ostal sam, je to signal pre teba sameho, ze potrebujes byt nejaky cas sam. tak to vyuzi pre seba...
@21 Úprimne povedané, to je nahovno. Chcem jednu a stabilnú partnerku a nie hľadať a skúšať. To nie je nič pre mňa. @kitty7 Rozmýšľam nad tým, čo píšeš. Neviem. Ja som to považoval za konečne posun vpred v živote, že ju mám. Už ma nebavilo to všetko čo bolo dovtedy. Mal som fakt všetko čo som v danom období potreboval, mnohí by mi závideli a vtedy som našiel aj ju a bol som fakt rád a konečne som bol v živote naozaj spokojný. Práveže sám byť nechcem ale neviem, čo s tým mám spraviť. Nie som ten typ, čo len vyjde na ulicu a už má dvoch nových kamarátov.
aj rozchod je posun vpred, je to vsetko len o uhle, z ktoreho sa na vec pozries. dava ti to moznost zistit, co robis zle. a ak si ostal sam, tak mas cas nad tym popremyslat...
inak ja tiez nie som ten typ, co si lahko hlada kamaratov, vacsinou na mna ludia doslova casom zmenia nazor... zo zleho na dobry. alebo horsi, ale vacsinou dobry, oblubia si ma.
kazdopadne, hlavne netreba ostat stat, uzavriet sa a prestat zit. mozes urobit aj to, alebo zo situacie vytazit to dobre. to som popisala vyssie.
Bol som na tom takisto ako aj ty po svojej prvej...pol roka som bol v háji...ale každý rozchod ti niečo dá, to mi ver...ja som začal na sebe makať, našiel svoj talent v športe a psychicky ma to zocelilo ako nikdy nič...ak si sa k nej nesprával zle, nemáš prečo sa trápiť...viem, viem, že to vyznie tak jednoducho tiež som si povedal v duchu nad takými radami, že " uhm jasné, pohovor si"...ale je to proste tak...človek musím pekne spadnúť na pysk aby si uvedomil určité veci...a jej prípad nie je výnimkou...hlavne rob to, čo ťa baví a nevyhýbaj sa spoločnosti...lebo z vlastnej kože viem, že ak si sám, niekedy to skončí pri debilných myšlienkach, ktoré ti len viac pomocú hlavu...ja som to vyriešil bez alkoholu, cigariet a neviem čoho...proste som iba makal...po roku a pol ked som si našiel druhú, tak som skončil zasa "pre dobrotu na žobrotu" ale z toho som sa vysekal veľmi rýchlo na moje prekvapenie...tým ti chcem povedať, že ked si niečím takým prejdeš a budeš sa vyhýbať chybám z minulosti, potom to s tebou nepohne a budeš viac vyrovnaný po psychickej stránke...a faktom je, že ani s jednou sa nevídam vôbec čiže, to je takým plusom u mňa...maximálne jej dokáž, že urobila chybu...hlavne nestrácaj vlastnú hrdosť, nepíš jej a nevtieraj sa...v takých veciach sa treba zachovať ako chlap najlepšie sa zabúda pri inej...ako nevravím ti nájsť si hned inú...ale tiež sa nebáť spoznávať nejaké nové dievčatá a podobne...ja ked budem mať najbližší vzťah (neplánujem tak skoro) tak to bude určite dievča, ktoré sa už popálilo pri nejakom hajzlovi a bude si vedieť vážiť dobrý prístup...a tie depky pominú časom...aj na mňa prídu niekedy blbé nálady večer, ale poznáš sa predsa a vieš, pri čom sa odreaguješ, alebo na čo sa dokážeš sústrediť aby si vypol od všetkého...mne pomohlo veľa času v prírode a tak ...dúfam, že som ti aspoň trochu pomohol...
@kitty7 Bol by som rád, ak by si mala pravdu a dúfam, že to tak bude. @champion Vďaka, naozaj vďaka. Nesprával som sa k nej vôbec zle. Práve to, mala zo mňa vždy len to najčistejšie a najlepšie, keďže som ju skutočne miloval a snažil som sa aby bola šťastná. Venujem sa veciam, ktoré ma bavia a považujem ich za užitočné ale niektoré z nich sa zhodujú so záujmami mojej bývalej a chýba mi to, ako sme o tých veciach spoločne kecali, radili si a pomáhali. Hrdosť som už v prvé dni stratil a vtierať som sa jej už vtieral dosť, to už ide pokaziť len o trošku viac a to už by ma znenávidela a zablokovala na maili a pre istotu aj všade inde.
Ja mám ale taký drobný problém, že ona mi plne vyhovovala nielen po tej duševnej stránke. Ona pre mňa bola dokonalá aj telom. Výška, hmotnosť, postava, farba vlasov, očí, jej vek... Jednoducho to, na čo som vždy čakal a vždy sa mi páčilo. Nemusíme si klamať a rovno povedzme, že takú už nenájdem a pri ďalšej budem musieť robiť nejaké kompromisy, či zatváranie očí. To beriem, ale bude ma asi doživotne žrať to, že som poznal jednu, ktorá mi kompletne vyhovovala po všetkých stránkach. Ale ako som už písal, ľúbiť nedonútiš.
som sice len o 2-3 roky starsia, ale tych rozchodov a sklamani uz za sebou mam celkom dost bohuzial, takze mi v tomto ako ani nie starsej, ale skusenejsej mozes verit.
a inak @26 super napisane!!!
ja som bol na tom podobne ako ty. tiež sa so mnou rozišla priateľka po 6 rokoch a tiež som si myslel, že aká bola dokonalá, pretože vtedy som to tak cítil. prvý polrok bol najhorší, pretože som si nepripúšťal chyby, ktoré mala a ktoré som prehliadal, ale teraz som rád, že to tak skončilo a že som bol zaslepený...a verím tomu, že u teba to bude podobné. To, že to tak skončilo len znamená, že na teba čaká nejaká lepšia, aj keď to teraz tak necítiš. Nie si ani prvý a ani posledný, ktorý je na tom takto.Hlavne teraz rob veci, ktoré si počas vzťahu zanedbával, nájdi si nejaké veci, ktorí ťa budú baviť, prípadne na sebe začni makať a baby sa len pohrnú . Neodporúčam ti to riešiť alkoholom, pretože tým sa to nevyrieši (to neznamená, že sa s kamošmi nemôžeš zresetovať). Ale ako už bolo spomenuté vyššie hlavne nebuď sám, pretože budeš myslieť na blbosti, ktoré aj tak nič nevyriešia. A ešte jedna vec: si na to ešte veľmi mladý, aby si povedal, že si lepšiu nenájdeš a že bola dokonalá
@28 Okej, aspoň niečo. Vďaka. @29 No mám jeden koníček, do ktorého som nedávno (tesne pred rozchodom) niečo málo aj investoval s úmyslom, že sa tomu budem venovať spolu s priateľkou. A teraz to robím sám, no a či chcem alebo nie, pripomína mi ju to. @30 Fakt dúfam, že sa toto dostaví aj u mňa. Ale musím podotknúť, že ak teraz zostanem sám a už si žiadnu nenájdem, tiež nebudem prvý ani posledný.
hlavne si ďalej rob, to čo ty potrebuješ, staraj sa o seba, chodievaj medzi ľudí, spoznávaj ďaľších, zaujímaj sa o život.
neopíjaj sa, nevypisuj jej, aj tak ťa nebude počúvať, lebo nechce a nepochopí ani dôvody prečo to robíš-lebo nechce. ona sa rozhodla a ty si nepodstatný. tým si vyslúžiš akurát urážky a nadávky z jej strany.
Pokiaľ ste sa rozišli v dobrom, tak možno ostanete kamaráti. ale ani s tým moc nerátaj, pretože ľudia majú rozdielne predstavy o slove kamarátstvo. na to treba dvoch, aby ste sa zhodli. skôr možno ostanete známi.
a zas, čo je to za ženskú keď ani nevie či to bola láska, alebo či ťa mala iba rada..pri prvom probléme by aj tak ušla, lebo nevie čo chce a čo cíti. asi môžeš byť aj rád, že to takto dopadlo. kľudne sa ľutuj, vyplač sa to je ok, veď ťa to bolí a daj tomu čas, prejde to. to viem na stopro. ono je ťažko zabudnúť, to ti nikto nekáže, hlavne teraz, keď je to čerstvé. časom budeš na ňu myslieť čoraz menej a bez sklamania.
príde oveľa lepšia čo ťa bude aj ľúbiť, s ktorou si budete navzájom vyhovovať a rozumieť si. uvidíš bude vedieť čo k tebe cíti a dokazovať ti to. a stane sa to zrovna vtedy, keď to ani nebudeš čakať a nebudeš sa o to snažiť.
a inak, opísal si zamilovanosť a nie človeka. určite má chyby a nie je dokonalá. to nie je nikto. len ti vyhovovala v tom, čo si potreboval ty. no evidentne ty jej nie. isto si aj veľa vecí prehliadol, ktoré by si časom zbadal
@mygate Dobre, posnažím sa, veď pasívne s bolesťou sa žiť normálne nedá. Máš pravdu, s tými jej pocitmi je to dosť divné a vŕta mi v hlave, čo skutočne ne/cítila a o čom to vlastne celého pol roka bolo, či som ja niečo robil zle alebo fakt chýbala nejaká iskra u nej. Áno, vyhovovala mi všetkými svojimi vlastnosťami, názormi a postojmi, svojou pragmatickou racionalitou. Spoznali sme sa cez net a vlastne sme si začali písať len na základe toho, že ja som z jej textu (ktorý ani nebol určený mne) vycítil, že v tej osobe je niečo naozaj zaujímavé, niečo viac a že ju chcem spoznať. Mal som pravdu, nevydržím si písať len tak s hocikým a s ňou som mailoval celé, celučičké dni od leta až do minulého mesiaca.
taketo nieco podla mna zazije skoro kazdy na svete:?: ale zas ber to tak, ze to by bolo prilis lahke, keby si v takom skorom veku nasiel dokonalu zenu a este k tomu na cely zivot
@antifunebracka V to dúfam, nerád by som bol testovací králik nejakej novinky-katastrofy aby som skapal a ostatní sa na mojom prípade učili, ako to nerobiť. A mne by sa tá ľahkosť páčila, ak by nám to vydržalo, bol by som konečne naozaj šťastný a nemusel by som sa dopovať povzbudzovadlami "ešte vydržím", "bude lepšie" atď.
@EdBo Nepočúvaj chytrákov, ktorí ti budú náhodou hustiť do hlavy, že si nebodaj troska. Troska by si bol vtedy, keby začneš chlastať a podobné sračky praktizovať či rezať sa jak emáci.
Napr. mne sa blbé tri roky páči jedna baba z TT a ani za svet ju už ani neviem koľko neviem dostať z hlavy a tá by bola pre mňa tá pravá. Život ide ďalej a čas je vždy liek.
Mysli na to, že nie je v tvojom osude napísané, že len tá jedna bola tá pravá. Máš šancu nájsť aj druhú, lepšiu s ktorou ti to vydrží.
Ja som v živote nemal vzťah a nie som smutný
@edbo@16 píšeš akoby si s ňou bol 5 rokov a nie pol roka, to ešte ani nemôžeš vedieť či išlo o lásku alebo čisté pobláznenie a už vonkoncom nie o vážny vzťah. daj tomu čas, rob všetko preto aby si sa vyhol stavom kedy si večer sám a utápaš sa v sebaľútosti, ja to poznám, preto ti dobre radím chodievaj von- s kýmkoľvek pozitívne naladeným. Stretávaj sa s kamarátmi, spoznávaj nových. začni niečo robiť, nájdi si nejaké hobby, ktoré ťa bude baviť, športuj, proste čokoľvek len neseď doma a nezožieraj sa.
koniec koncov všetko je to len v tvojej hlave a kým sám nebudeš chcieť pohnúť sa vpred nepomôže ti nič.... ale aj tak sa mi zdá veľmi prehnané toto čo tu píšeš po polročnom "vzťahu"
@stastnahviezda Ako máš pravdu, ľutovať sa je už aj taká menšia forma vzdávania sa, ale preži si to čo on a potom by sa ukázalo, či by si bola silnejšia ako on
kamarade nic si z toho nerob. Ja som prezil rozchod po 7 rokoch a nie pol roku ! Tiez som myslel ze je ta ,,osudova,, ale niekedy proste neni vsetko tak ako by sme v danej chvili chceli. Uvidis ze po case sa to budes pozerat uplne inak a este jej aj podakujes. Ver mi,viem co hovorim. U mna to bolo tazsie mozno aj pre to,ze som v Irsku,a je to trosku ine ako ,,doma,,.Sice mam kamaratov ale vsetci boli popareni atd.. Vies,kazdy mi tiez hovoril ze to chce len cas,a to bolo to posledne co som chcel pocut ! Trvalo mi skoro rok kym som si zratal 1+1 a teraz? Som vdacny za tych 7 rokov, ale poviem ti ze to co potrebujes urobit je odpustit jej aj sebe,mozno to nepojde hned ale casom urcite.. Po vyse roku teda sa mi dokonca ozvala a sme super kamarati,ona je teraz v Spanielsku,ja v Irsku, Skypujeme,mailujeme atd.. Ale city? To nie,uz sa po case pozeram na nu inak..
Ak ti mozem poradit, pozri sa si mlady chalanisko,takych hereciek este budeeeee venuj sa nejaky cas sebe,zacni na sebe makat-dusevne aj fyzicky a vsetko ostatne pride casom,ver mi ! Hlavne nerob blbosti,si predsa chlap tak to zober ako chlap kua
@samito94 ..nepoznáš ma, nemôžeš vedieť čo som si prežila Vyjadrujem len svoj názor.. po tom ako čítam túto diskusiu... chalan mi príde v pohode, ale toto mi prvé zasvietilo do očí.. keby že to baba napíše tak to pochopím.. proste mne by to na chlapovi vadilo , len to som tým chcela povedať
BTW...Zvláštne, že to hovorí niekto kto napíše, že nikdy nemal vzťah.. neviem či by som si brala rady od takého človeka to nemyslím v zlom
nečítal som všetky komenty.. ale som sem prišiel práve pre podobný "problem" .. pred pár dnami. den pred narodkami mi baba po polroku dala kopačky.. a ja.. už som dostal kopačky dva krát.. tak neviem prečo to zase beriem tak ťažko.. ved už by som mal byť naučený.. a neviem čo robiť.. áno.. neľutovat sa.. ale tak ja lutujem možno skor že som bol taký idiot a veril jej, i ked sa mi nezdala niekedy (( a den pred narodkami, na ktore sa tešite že ich stravite aj spolu a .. ved viete ako aj :p pošle sms Musime sa porozprávať.. a potom už nechce nič riešiť. len si vymenit vrátiť veci.. zaslužim si toto? to si nezasluži nikto. Ja ked som daval kopačky. tak som to dával najavo už kusok vopred. že to nie je ono a už to nepojde.. viem. možte povedat že to netreba natahovat. ale tak aspon nesposobim taký šok. take naraz vytrhnutie srdca z hrude.. ale jej je to asi jedno
@edbo neviem či ťa to poteší, ale omnoho horšie je keď si v živote so žiadnou nechodil... ako ja - to je 100x väčšie utrpenie, ani nevieš aká je to nuda a osamelosť keď som ani raz nemal dievča
a i ked viem.. že žien je kopa, a pride lepšiea..a le teraz mi take veci a reči nepomahaju.. nemate nejaký recept pre nás ? alebo.. niečo ako si uvedomime, že fakt nejde o nič, a že to nestalo za to.. len no.. ked si spomenieme na tie pekne chvile. ta tými je ľuto.. a ešte najmä ked som mal naplanovane teraz na jar viacero zážitkov a tak. a ona mi moje snivanie uplne zrušila..
a ako tu bolo spomenute, hlavne necakaj ze by ta urobila stastnou,tak to nefunguje. Stastie musis najprv vydolovat v sebe z vnutra, inak to nejde. Musis byt spokojny sam so sebou a mat rad sameho seba. A ver mi,potom to pride samo.. Ja som mal nedavno este 1 ,,vztah,, sice kratky (4mesiace) ale popalil som sa maximalne,a to presne preto ze som od toho vela ocakaval a pritom mi realita utekala niekde inde. Este som si hovoril,ze WAAU super zenska,slovenka a este tu v Irsku,rozumeli sme si ale nejak v podvedomi som vedel,ze proste neni pre mna,bola uplne iny typ..Ale ja debil som sa jej drzal ako kliest a bol na nu dost dobry a nevazila si to. Ano,mal som ju velmi rad ale dnes cca po 2 mesiacoch viem ze bolo dobre ze sme sa rozisli,aj ked si na nu spomeniem a sem tam ju aj stretnem z dialky, no proste kazdy takyto vztah ci uz skonci dobre alebo zle tak ti ma nieco povedat,ukazat a nieco znamena..Hlavne sa treba poucit z chyb a posunut sa dalej,mas cas na premyslanie tak si premysli co dalej,co chces,co ocakavas,stanov si ciele a proste sa posun dalej.. Momentalne musis mysliet na seba lebo ide len o teba teraz a bud tak trochu SEBEC kamo
marky21 hej. presne to som už počul.. musim sa naučiť uplne len a len čisto na seba neočakavt od niekoho niečo od druhých ani pomoc, a potom nebudem nikdy sklamaný... ale to čo píšeš VYDOLOVAT štastie z vnútra seba.. a mať rád samého seba. neviem prečo. ale neviem sa to naučiť akosi
@paulvandyk21 pozri je to vsetko v hlave a nikto a nic to nezmeni, len ty sam ! ako som uz povedal,sam som tym presiel a dost dlho mi to trvalo, ale aj vdaka sklamaniam sam citim na sebe aky som vyrovnanejsi a vyzretejsi.. Musis zacat od seba,ja som si aj co-to postudoval na nete,o sebaucte,sebahodnoteni,sebavedomi.. A potom som sa zacal venovat cisto len sam sebe, ja som dost vyberavy na kamaratov a kazdeho si k telu nepustim,tak som tak trosku aj zmenil ludi okolo seba,robil konicky co ma bavia,prihlasil sa na kurz,vela casu travil v praci..cize ani som nemal cas sa zamyslat nad byvalou a nad tym ze som bol ,,single,,. Fakt ver mi, ale musis to hlavne TY chciet a zacat pre to nieco robit, a potom sa budes citit ovela lepsie Snad som ti aspon trosku pomohol
@glamorous O pobláznenie nešlo, takých už za sebou zopár mám a tie znášam celkom dobre. Za toho pol roka myslím, že som ju spoznal dosť. Ukázalo sa, že ju poznám za ten čas lepšie ako jej naj kamoška za niekoľko rokov. Ale vďaka za rady, skúsim to.
Dámy a páni, viete aké je ťažké nečítať teraz istú spravodajskú stránku? Ona tam totižto vcelku aktívne diskutuje a to práve k článkom, ktoré čítavam aj ja. Dokonca som ju tam poznal a vždy ma zaujala ako diskutérka dávno (roky) pred tým, ako sme sa poznali.
vieš, inak všetko čo si o nej písal, ako ti vyhovovala všetkým, názormi, povahou, váha, výška..ako ťa naučila cítiť, ľúbiť..jednoducho ako keby bola vyrobená na zakázku presne pre teba. a vlastne všetko čo píšeš, čo sa týka vás dvoch a toho vzťahu, aj spôsob zoznámenia, je presne ako z mojou ex. až z toho mrazí, že je to vôbec možné..takže dokonale viem, ako sa cítiš a pôsobí to na teba. a aj tá tvoja povaha mi je akosi blízka a známa...
to, čo si tvrdil, že pri ostatných, čo ďalej stretneš budeš musieť robiť akési kompromisy, lebo to nebude už také. no, nebude. ale ani pre ňu. a kompromis tam nebude. láska také nepozná, bude pre teba jediná a budete si vyhovovať. len načo ľutovať niečo, čo nemôžeš mať,a nestál si tomu človeku za snahu.. nevyšlo to.
a čo cítila. no na začiatku určite náklonnosť, možno pobláznenie, možno si myslela, že je to aj láska a asi aj bola..najprv chvíľu. len to vyprchalo, takže, už nič.
chybu by som nehľadal v jednom z vás ale v oboch. akurát že ona sa prvá zamyslela a našla, že jej niečo nevyhovuje.
moja ex by bola celkom rada, že použijem jej obľúbenú vetu : náhodne ste sa stretli, obaja ste si dali to, čo ste mali. už nie je čo dávať, tak koniec. idete ďalej, každý svojou cestou. a možno sa raz, opäť náhodne pretnú. :letim:
Ach jaj. Práve som objavil jednu akciu pre ITčkárov, ktorú by som rád navštívil a niekoho vzal so sebou. Moja bývalá je jedna jediná z môjho okolia, kto sa vyzná v IT. Bože, toto je trest. Určite by veľmi rada šla. A som v tom zas. Žena IT-čkárka, to bolo to najlepšie, čo sa dalo stretnúť...
@kitty7 Ten citát poznám troška krajšie , asi takto :
"Za ženou a električkou sa neuteká , jedna odíde , ďalšia príde " ..
Tebe @edbo poviem že niesi sám , ako tu pár ľudí aj ja mám taký istý problém , dá sa povedať presne taký istý .. akurát že moja si našla okamžite dalšieho..Dnes sú to už 4mesiace potom a cítíim sa oveľa lepšie hoci stále sa trápim..rád tu je dosť , všetky pomôžu , ale nakoniec je to naozaj ten čas čo to zahojí
Ak pozeráš himym , tak ja osobne verím že ako Ted preskákal už veľa , tak raz tie zlé dievčatá čo máme povedú k tej jednej so žltým dáždnikom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
55 komentov
Čas vylieči všetko.
zeny su ako autobusy. ked jeden nestihnes, o 5 minut ide dalsi.
ja si na druhej strane uvedomujem, ze vy chalani, ked sa fakt zamilujete, tak to je s vami zle. mnohi na svoje prve lasky nedokazete zabudnut ani po rokoch, ani pri inej, ani po 10 inych. ja tomu sice ako zena nerozumiem a som vo veku, kedy ma to zacina stvat, ale je to proste tak.
kazdopadne, nema zmysel teraz nasilu si ju vytrhavat zo srdca. daj si cas, polutuj sa. je to okej.
prvy polrok aj mne vsetko na partnerovi vyhovovalo...
po case by si urcite objavil aj nedostatky. pozitivne je, ze takto na nu budes mat len tie pekne spomienky
si este velmi mlady, takych stretnes habadej.
A neviem čo tak nájsť niečo do čoho vkladať energiu...
@2 - Takto to nefunguje.
@3 - Nefajčím a sám nepijem, ale skúšal som niečo podobné. Nezaberá, nemôžem na ňu nemyslieť pri bežných veciach čo robím. Musel by som od základu zmeniť svoj život aby ma to úplne prešlo. Citovými výlevmi som sa teda strápnil riadne a prvé dni aj jej. Jednoducho tieto veci neviem brať drsne a chladne, pritom v ostatných sférach s tým problém nemám.
@4 - Ja by som bol rád ak by to tak bolo. Ja som ale sám sebou hrozne náročný na výber niekoho, koho k sebe pustím a nebodaj ešte nejaký vzťah. Doteraz sa mi už tuším tri ponúkali a chceli ma. Ale nikdy som sa do žiadneho vzťahu nepustil, ak som tam nevidel nejaký racionálny základ. Tu som videl a preto som to dovolil nechať zájsť tak ďaleko. Koľko asi existuje pre mňa vhodných žien, ktoré mi budú fakt tak veľmi vyhovovať aj keď som náročný?
@5 - Hej, po čase by sa isto niečo našlo ale asi by to nebolo tak vážne, ak som to nevidel za prvého pol roka. Myslím si, že poznávať a čítať ludí celkom viem a osvedčuje sa mi, že je to pravda. Rád by som takých stretol habadej ale skutočne sa bojím, že toto také jednoduché nebude. Mne nestačí len aby žena dýchala a žila aby som s ňou bol spokojný. Som dosť detailista.
@7 - ...
@8 - Práveže ich nemám...
a ved to sa nevylucuje, tesit sa mozes.
ja som nedavno randila s jednym chalanom, zalubila som sa... a zrazu "vratil som sa k byvalej"... no reku dobre, sok a je mi neskutocne vnutorne na hovno az mi z toho kus sibe, plus kvoli tomu, ze som bola v zahranici a dost cestujem mam tiez malo kamaratov, ale nedovolila by som si povedat taku chujovinu, ze sa nemam z coho tesit. hovno! som mlada baba, mam kopec moznosti, ziadne zavazky, mozem si zivot uzivat ako chcem, tak naco sa lutovat?
ak si ostal sam, je to signal pre teba sameho, ze potrebujes byt nejaky cas sam. tak to vyuzi pre seba...
@kitty7 Rozmýšľam nad tým, čo píšeš. Neviem. Ja som to považoval za konečne posun vpred v živote, že ju mám. Už ma nebavilo to všetko čo bolo dovtedy. Mal som fakt všetko čo som v danom období potreboval, mnohí by mi závideli a vtedy som našiel aj ju a bol som fakt rád a konečne som bol v živote naozaj spokojný. Práveže sám byť nechcem ale neviem, čo s tým mám spraviť. Nie som ten typ, čo len vyjde na ulicu a už má dvoch nových kamarátov.
inak ja tiez nie som ten typ, co si lahko hlada kamaratov, vacsinou na mna ludia doslova casom zmenia nazor... zo zleho na dobry. alebo horsi, ale vacsinou dobry, oblubia si ma.
kazdopadne, hlavne netreba ostat stat, uzavriet sa a prestat zit. mozes urobit aj to, alebo zo situacie vytazit to dobre. to som popisala vyssie.
@champion Vďaka, naozaj vďaka. Nesprával som sa k nej vôbec zle. Práve to, mala zo mňa vždy len to najčistejšie a najlepšie, keďže som ju skutočne miloval a snažil som sa aby bola šťastná. Venujem sa veciam, ktoré ma bavia a považujem ich za užitočné ale niektoré z nich sa zhodujú so záujmami mojej bývalej a chýba mi to, ako sme o tých veciach spoločne kecali, radili si a pomáhali. Hrdosť som už v prvé dni stratil a vtierať som sa jej už vtieral dosť, to už ide pokaziť len o trošku viac a to už by ma znenávidela a zablokovala na maili a pre istotu aj všade inde.
Ja mám ale taký drobný problém, že ona mi plne vyhovovala nielen po tej duševnej stránke. Ona pre mňa bola dokonalá aj telom. Výška, hmotnosť, postava, farba vlasov, očí, jej vek... Jednoducho to, na čo som vždy čakal a vždy sa mi páčilo. Nemusíme si klamať a rovno povedzme, že takú už nenájdem a pri ďalšej budem musieť robiť nejaké kompromisy, či zatváranie očí. To beriem, ale bude ma asi doživotne žrať to, že som poznal jednu, ktorá mi kompletne vyhovovala po všetkých stránkach. Ale ako som už písal, ľúbiť nedonútiš.
a inak @26 super napisane!!!
@29 No mám jeden koníček, do ktorého som nedávno (tesne pred rozchodom) niečo málo aj investoval s úmyslom, že sa tomu budem venovať spolu s priateľkou. A teraz to robím sám, no a či chcem alebo nie, pripomína mi ju to.
@30 Fakt dúfam, že sa toto dostaví aj u mňa. Ale musím podotknúť, že ak teraz zostanem sám a už si žiadnu nenájdem, tiež nebudem prvý ani posledný.
neopíjaj sa, nevypisuj jej, aj tak ťa nebude počúvať, lebo nechce a nepochopí ani dôvody prečo to robíš-lebo nechce. ona sa rozhodla a ty si nepodstatný. tým si vyslúžiš akurát urážky a nadávky z jej strany.
Pokiaľ ste sa rozišli v dobrom, tak možno ostanete kamaráti. ale ani s tým moc nerátaj, pretože ľudia majú rozdielne predstavy o slove kamarátstvo. na to treba dvoch, aby ste sa zhodli. skôr možno ostanete známi.
a zas, čo je to za ženskú keď ani nevie či to bola láska, alebo či ťa mala iba rada..pri prvom probléme by aj tak ušla, lebo nevie čo chce a čo cíti. asi môžeš byť aj rád, že to takto dopadlo. kľudne sa ľutuj, vyplač sa to je ok, veď ťa to bolí a daj tomu čas, prejde to. to viem na stopro. ono je ťažko zabudnúť, to ti nikto nekáže, hlavne teraz, keď je to čerstvé. časom budeš na ňu myslieť čoraz menej a bez sklamania.
príde oveľa lepšia čo ťa bude aj ľúbiť, s ktorou si budete navzájom vyhovovať a rozumieť si. uvidíš bude vedieť čo k tebe cíti a dokazovať ti to. a stane sa to zrovna vtedy, keď to ani nebudeš čakať a nebudeš sa o to snažiť.
Napr. mne sa blbé tri roky páči jedna baba z TT a ani za svet ju už ani neviem koľko neviem dostať z hlavy a tá by bola pre mňa tá pravá. Život ide ďalej a čas je vždy liek.
Mysli na to, že nie je v tvojom osude napísané, že len tá jedna bola tá pravá. Máš šancu nájsť aj druhú, lepšiu s ktorou ti to vydrží.
Ja som v živote nemal vzťah a nie som smutný
koniec koncov všetko je to len v tvojej hlave a kým sám nebudeš chcieť pohnúť sa vpred nepomôže ti nič.... ale aj tak sa mi zdá veľmi prehnané toto čo tu píšeš po polročnom "vzťahu"
Ak ti mozem poradit, pozri sa si mlady chalanisko,takych hereciek este budeeeee venuj sa nejaky cas sebe,zacni na sebe makat-dusevne aj fyzicky a vsetko ostatne pride casom,ver mi ! Hlavne nerob blbosti,si predsa chlap tak to zober ako chlap kua
BTW...Zvláštne, že to hovorí niekto kto napíše, že nikdy nemal vzťah.. neviem či by som si brala rady od takého človeka to nemyslím v zlom
Dámy a páni, viete aké je ťažké nečítať teraz istú spravodajskú stránku? Ona tam totižto vcelku aktívne diskutuje a to práve k článkom, ktoré čítavam aj ja. Dokonca som ju tam poznal a vždy ma zaujala ako diskutérka dávno (roky) pred tým, ako sme sa poznali.
to, čo si tvrdil, že pri ostatných, čo ďalej stretneš budeš musieť robiť akési kompromisy, lebo to nebude už také. no, nebude. ale ani pre ňu. a kompromis tam nebude. láska také nepozná, bude pre teba jediná a budete si vyhovovať. len načo ľutovať niečo, čo nemôžeš mať,a nestál si tomu človeku za snahu.. nevyšlo to.
a čo cítila. no na začiatku určite náklonnosť, možno pobláznenie, možno si myslela, že je to aj láska a asi aj bola..najprv chvíľu. len to vyprchalo, takže, už nič.
chybu by som nehľadal v jednom z vás ale v oboch. akurát že ona sa prvá zamyslela a našla, že jej niečo nevyhovuje.
moja ex by bola celkom rada, že použijem jej obľúbenú vetu : náhodne ste sa stretli, obaja ste si dali to, čo ste mali. už nie je čo dávať, tak koniec. idete ďalej, každý svojou cestou. a možno sa raz, opäť náhodne pretnú. :letim:
"Za ženou a električkou sa neuteká , jedna odíde , ďalšia príde " ..
Tebe @edbo poviem že niesi sám , ako tu pár ľudí aj ja mám taký istý problém , dá sa povedať presne taký istý .. akurát že moja si našla okamžite dalšieho..Dnes sú to už 4mesiace potom a cítíim sa oveľa lepšie hoci stále sa trápim..rád tu je dosť , všetky pomôžu , ale nakoniec je to naozaj ten čas čo to zahojí
Ak pozeráš himym , tak ja osobne verím že ako Ted preskákal už veľa , tak raz tie zlé dievčatá čo máme povedú k tej jednej so žltým dáždnikom