som štastná 17 =D a chcem ich mať navždy pretože sa cítim úplne úžasne odhadujú ma na viac vždy ma každý posiela kupovať cigarety a alkohol ale ked som bola 4 si myslela že som prváčka
Nechápem ako sa dá cítiť starší alebo mladší.. Cítim sa tak ako sa cítim podľa určitých podnetov a nie podľa veľkosti rozdielu dnešného dátumu a dátumu narodenia.
zalezi od situacie... casto sa citim starsie, ked spominam, a mam nostalgicku naladu, no niekedy, ked som s kamosmi, alebo ked idem na vysku sa citim zase priliz mlado na moj vek
Cítim sa na viac proste cítim sa staršie, niektorí mi tipujú viac.. A vždy si hovorím, že som sa mala narodiť skôr, chcem mať viac rokov proste si viac rozumiem so staršími P
chvíľami by som chcela mať 24, ale inak som spokojná so svojím vekom
a ľudia ma vnímajú rôzne. v obchodoch mi stále vedia tykať, ale napríklad človek, čo sa so mnou chvíľu rozprával mi tipol tak 23-24 (asi aj vzhľadom na spoločnosť, v ktorej som sa nachádzala)
Podľa mňa mám teraz úžasný vek 17 rokov je ideálnych! Ešte stále nie som dospelá, takže nemusím byť až príliš zodpovedná, ale stále je tam to, že už mi do 18tky zostáva kúsok, takže ma berú o dačo vážnejšie
Občas sa ale cítim na 15. A v pár situáciach dokonca tak, akoby som už mala mať vyše 30...
Typujú ma ale všelijako. Niekedy si zo mňa robia srandu, že vyzerám ako 13tka, ale niektorí nemajú problém mi streliť aj viac ako 18. Myslím, že to záleží od toho, čo mám zrovna na sebe a ako som upravená
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
83 komentov
2. úprimne? tak dva, vtedy mi bolo fajn
3. viac, ale len o pár rokov
chcel by som mať 22 (a potom nestarnúť)
niektorí vravia, že vyzerám mladšie, iní zas, že staršie, tak ja neviem
a cítim sa na 17
ked ja sa tak rada hram a haluziiiiiiiiim!
ja som este mala ale vobec mi to nevadi! kam sa ponahlat
2. trochu viac, ako mám teraz
3. vždy mi odhadujú viac
ale ja sa cítim ako starenka-psychicky vyčerpaná
Vek mi odhaduju rovnako, mozno trosicku viac...
A kolko by som chcela mat? Hmm... mne 18 vyhovuuje, ale viac ako 20 nechcem mat nikdy
2. 6-9 (to boli časy (A) )
3. Zväčša mi odhadujú viac.
chcela by som mať nejako 4 sekundy, vtedy to asi bolo najkrajšie.
odhadujú mi viac. o 2 až 5 rokov. :/
Chcela by som mať také 4 roky aby som mohla do škôlky ešte chodiť, lebo to mol život bez starostí.
Pridávaju mi o také 2 až 3 roky viac..
A niektorí ľudia čo ma veľmi dlho nevideli ma tipujú normálne že už mám po strednej (ale dúfam, že nevyzerám až tak "staro")
2. 4-6 to mi bolo najlepsie....
3. odhaduju mi vecsinou 16-17.... neviem preco
Chcem mat 13, alebo menej
Neodhaduju mi nijako, takze netusim
Cítim sa na 19
Nechcel by som mať iný vek
Ľudia odhadujú normálne 18-19
chcem mat viac
hadaju mi viac
A aj sa cítim na menej, neverím, že mám už toľko...
Nechcel by som byť starší ani mladší.
Väčšina ľudí odhaduje menej.
2) Som spokojná s mojim vekom
3) Odjakživa mi ľudia tipujú viac, ale teraz už iba o málinko. Inak vôbec netuším prečo
Ale cítim sa staršia než som, to je pravda...
citim sa na 30...
chcem mat 22-23 a nestarnut
citim sa na....
obcas na 15
a niekedy zase na 20..všetko závisí od nálad.
a cítim sa neviem niekedy na 14 , niekedy na 10..to sa nedá odhadnúť ani
chvíľami by som chcela mať 24, ale inak som spokojná so svojím vekom
a ľudia ma vnímajú rôzne. v obchodoch mi stále vedia tykať, ale napríklad človek, čo sa so mnou chvíľu rozprával mi tipol tak 23-24 (asi aj vzhľadom na spoločnosť, v ktorej som sa nachádzala)
A občas stále odo mňa pýtajú občiansky, keď si kupujem pivo.
Občas sa ale cítim na 15. A v pár situáciach dokonca tak, akoby som už mala mať vyše 30...
Typujú ma ale všelijako. Niekedy si zo mňa robia srandu, že vyzerám ako 13tka, ale niektorí nemajú problém mi streliť aj viac ako 18. Myslím, že to záleží od toho, čo mám zrovna na sebe a ako som upravená
pri pohľade na 15tky sa cítim neuveriteľne vpredu a vyzretá
pri pohľade na také 22-23 sa zas cítim ako trápne decko, čo v konečnom dôsledku má k realite bližšie.
a mam 19 a seci myslia ze mam ale tak 17
Teda, chcela by som mať dvadsať!
No a neviem. Hádajú mi asi na viac, neviem, som pomerne vysoká a no...
odhaduju mi.. vacsinou 16,17 ... ale aj viac niekedy...
neviem na kolko vyzeram, tipuju mi menej , ako 16
a nechcela by som sa vratit nikam, tak je dobre