cítim sa na menej rozhodne, chcela by som robiť veci, za ktoré by ma kritizovali ... lebo na ne nemám vek a niekedy sa správam aj na 10 , ale zas keď má pocity tiesne .. tak aj na 30
fyzicky sa citim na tych 100 asi a aj mi pripada ze uz tu som nejak dlho no ale pozitivnych zazitkov mam tak malo ze aj 10 rocne deti ich maju viac jak ja
i ked mám 26 rokov, cítim sa na 15 a som rád, že ma neopúšťaju lotroviny v dobrom teraz myslím, že mám skvelú rodinu a priateľov, bohužiaľ mi z ních už behom dvoch rokov 7 zomrelo ....
a preto uznávam názor, že človek je tak starý na koľko rokov sa cíti .....čiže mám 11 rokov k dobru xixixixixixi ...........filip
@hawaitypek heh, ten bez tých okuliarov ...........ale aj tak ti závidim, že máš bratov, ja som jedináčik a musel som si vždy hladať kamošov a doma som sa nemal ani s kým poprať .....filip
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
predsa na 22 sa cítim, toľko aj mám
lebo v tom druhom pripade si miestami pripadam ze som mentalne uviazla vo veku 13 rokov
sem tam 30, chcela by som si založiť rodinu a mať kopec detíí ...
ale zvyčajne 15, furt ako pojašená pubertiačka...
nič moc
a preto uznávam názor, že človek je tak starý na koľko rokov sa cíti .....čiže mám 11 rokov k dobru xixixixixixi ...........filip
chceš tym obrázkom povedať, že ste štyria bratia .......filip
Občas? Ako 14tka? !!!
Ty robíš kktiny furt ako 16 ročný idiot !!! O.o