malo by sa na 2. hned z niekolkych dovodov, ale zatial som taku "dlhu" dobu nikdy nevydrzal. sakra, teraz to znie, jak keby som mal milion vztahov ale tak chapes
neviem... mne už sa hnusí keď mi ktosi pri prvom rpestnutí prednáša komplimenti a tre sa mi do riti..... takže ak sa jedna o začínajúci vzťah tka neskoršie....ak o nič takeho tak je to jedno...
@rheia Tak.. nemyslim, ze to je len o rozume alebo veku, v prvom rade. Ja mam napriklad cochvila 19 a este stale myslim, ze by som to takto zvazit nevedela . Ked uz, tak to zrejme ma nejako spontanne vyplynut zo situacie. Ale za dalsie nemyslim, ze by islo o to, ze by konkretne u neho musela nastat takato situacia. Ci myslis, ze utiekol z rande, zalozil diskusiu, pockal si na vysledky a az potom sa k nej vratil ? To by bolo sice naozaj originalne, ale tak.. skor sa mi zda pravdepodobnejsie, ze chcel proste vediet, ako to beru ostatni, nie? Myslim, teda.
asi na druhom.. ale záleži to vyslovene od situacie keď je to prvé len také spoznávacie tak určite nie.. ale keď to tam proste zaiskrí tak nebudem sa držať na uzde len preto že sa to "nemá"
Najlepsie je, ked to stihnes hned na prvom (popripade pod vplyvom dacoho) a potom sa ti dotycna znepaci A este lepsie je, ked si ona z toho vydedukuje, ze spolu urcite zacnete chodit a hned to oznami aj vsetkym svojim kamaratkam
K veci:
je uzasna + je vynimocna + pritahuje ta + mas sancu (to na nej vidis) = chod do toho
je pritazliva + mas sancu + nespala s polkou tvojich znamych = omuchlovat a potom tahat do postele
vsetky ostatne moznosti = jeb na to, len si skomplikujes zivot
@flussica dneska su tinedzeri vyspeli...my uz len do stareho zeleza...ja som totalne out a to mam len 22 neviem co budem robit ked budem mat 30 alebo 40 ...
@frxxx Nuz, asi na tom nieco bude. Ale mame na vyber - bud podlahnes trendom, alebo si budes ctit klasickosti, aku si dovtedy uznaval - mozno za cenu, ze budes out? Moznosti by bolo ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
ale pochybujem ze to niekto tu pochopi...
o a nezabudnite do mna zacat dzubat s vekom 16 rokov...
tak asi tak ako povedal @veryhappyhippo
@charis vyššie je to vysvetlené
(No, ale bolo by to vtipne, kebyze naozaj 8)..)
a s každým je to inak
K veci:
je uzasna + je vynimocna + pritahuje ta + mas sancu (to na nej vidis) = chod do toho
je pritazliva + mas sancu + nespala s polkou tvojich znamych = omuchlovat a potom tahat do postele
vsetky ostatne moznosti = jeb na to, len si skomplikujes zivot