@priekala@2 my mame mini rodinu, takze to by nevychadzalo. Moji najvzdialenejsi znami pribuzni su stryko a teta a ti svadbu nikdy nemali. Vzdialenejsia rodina je az prilis vzdialena.
@azizi@4 no u nás sú už všetci zobratí, čaká sa už len jedine na mňa, sestranicu o pár rokov staršiu, sestru o pár rokov staršiu a rovnako starého bratranca. Nikto nemá nikoho, ani ja, tak sa ešte babka a všetci načakajú a budú mi píliť uši frajerkou. Oni už chcú ísť na svadbu a mať vnúčence ďalšie, ale to je ďaleká a ťažká cesta.
@azizi@7 stretávam ich síce raz za nejaký čas, ale sú. Už naša generácia nebude tak početná, to bola ešte generácia rodičov, ktorí mali viac detí. Dnes už veľa z nás nielenže nemá alebo možno ani nechce, ale hlavne nemá ich s kým vôbec mať. To už je horšie, ale tak nie som v tom sám, keď vidím tie problémy.
@azizi@5 tak mam veľkú rodinu, takže sesternice, sestra, to už je par svadieb a ešte som bola na svadbách niekoľkých kamarátov a kamarátiek. Bola som síce pozvaná na viac svadieb, ale aj kvôli korone som sa potom nemohla zúčastniť a teraz som tiež ešte na jednu pozvaná, ale už som si povedala, že mi stačí, toto je posledná, na ktorú pôjdem, lebo ma to už nejako nebaví ale je mi to niekto strašne blízky, tak tam chcem byť
@azizi@5 Neviem co je na tom super, je to popravde dost nuda zvlast pri tych svadbach co su umelo natahovane a ide sa na viac dni. Najlepsia svadba bola pre mna kde bol kratky civilny obrad, zagratulovalo sa, dali sa dary a sli sme si nenasilne sadnut do podniku.
Tuším 11 aj s mojou... páčila sa mi tá s obradom vonku za domom v horách, kde sa večer kúpalo v kadi, na ďalšej zas mali super dídžeja, srnky za plotom a bazén, v ktorom sme si medzi tanečkami máčali nohy...
V podstate mi vadí len zlá hudba, starejší čo s mikrofónom otravuje hostí a keď sa celý večer nedá nikam zašiť aspoň na chvíľu.
Mne nepríde veľa ísť na 7 svadieb.... Však ak máš 2 do roka, to máš za ani nie 4 roky.
Vezmi si to takto: ak priemerná svadba má 120 hostí, tak to je 60 hostí na svadobčana... Teda veľmi hrubý rádový odhad - za život by si mala navštíviť zopár desiatok svadieb.
Celkom dosť za svoj krátky život. Možno aj 20. Ale to len preto, že žena ma hrozne veľa kamošiek, bývalých spolužiačok a kolegýň, ktoré sa vydávajú (niektoré už aj druhýkrát) a žena nikdy nechce ísť sama.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
V podstate mi vadí len zlá hudba, starejší čo s mikrofónom otravuje hostí a keď sa celý večer nedá nikam zašiť aspoň na chvíľu.
6 teda
Vezmi si to takto: ak priemerná svadba má 120 hostí, tak to je 60 hostí na svadobčana... Teda veľmi hrubý rádový odhad - za život by si mala navštíviť zopár desiatok svadieb.
ale az tak ma svadby neberu a nebude mi vadit, ak sa v buducnosti zucastnim uz iba naozaj najblizsej rodine
Ta druha bola lepsia