akoze..ja nvm, asi som cudny, ale absolutne ma nezaujima predpoved pocasia...maximalne ked sa chystam niekam na opekacku alebo tak, inak mi je uplne ukradnute, ake bude pocasie v buducnosti..a ani na otazku teda neviem odpovedat
@torpedo08 dám ti kontakt na človeka ktorý ti podrobne vysvetlí že na žiadnej, a že práve (už asi dva roky, poznámka midnajta) rozbieha stránku kde bude robiť skutočne seriózne a profesionálne videopredpovede počasia a nechutne na tom zbohatne, a spýta sa ťa či sa nechceš pridať do tímu.
resp. ked chcem vediet, ake bude pocasie, ze niekam cestujem alebo idem na privat (ci si brat dazdnik) alebo vlastne kedykolvek, ak to chcem vediet, tak to kuknem na pocitaci
nikdy, nikdy nepozerám aké bude počasie.. proste pozriem ráno z okna a vidím, resp. obliekam sa vždy rovnako podľa ročného obdobia.. a je mi aj celkom jedno či mi bude zima, keďže po vonku prejdem len tak 2 krát denne cca 5 minút chôdze
asi dve televizie ktore v prevaznej miere pozeram tak je TA3 a STV, ale ptm si zviknem pozrieť Markizu kvoli Alfovi a Dr. Hausovi, príp. ešte Burlivé víno (no dobre, ukrižujte ma a JOJ keď tam ide nejaký film, takže tak no ale čo sa týka spravodajstva celkovo, tak jedine STV a TA3
nepozeram predpoved pocasia v TV, radsej vyleziem vonku a vidim, ako bude .. .a je to tak, ze juzne slovensko ma omnoho spolahlivejsiu predpoved pocasia z madarskej stranky met.hu a sever zasa z polskych stranok... dlhodobo overene na astronomickom ustave SAV
@tomtoylc tak potom neviem asi si robia z nas srandu a to ako fakt nikto iny nepredpoveda pocasie iba shmu ? ci ako ? lebo to sa mi teda nezda ,,, alebo iba zo shmu mozu televizie preberat pocasie ci ako to myslis ?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
ale moc ma to netrápi, vždy ráno pozrem oknom, podla toho sa oblečiem a idem
nikdy, nikdy nepozerám aké bude počasie.. proste pozriem ráno z okna a vidím, resp. obliekam sa vždy rovnako podľa ročného obdobia.. a je mi aj celkom jedno či mi bude zima, keďže po vonku prejdem len tak 2 krát denne cca 5 minút chôdze
Sorry musel som,nedalo mi to
telku v BA nemám, ale keď som doma a je zapnutá, tak to počasie odvnímam ale zásadne vždy len na jednom programe, takže neviem porovnať
a celkovo mi predpoveď počasie príde trochu taká šarlatánska činnosť
Ja mám počasie v miniaplikáciách.
... ja sledujem predpoved zo chmu a shmu
... jeho konbináciou dostaneš v celku dobrú predpoveď na deň dva dopredu
@jeko ja na nete pozeram na » www.accuweather.com/sk/sk/slovakia-... tam je to dost presnne
... ale iná ,,inštitúcia,, poverená touto činnosťou nie je