Ja spím vždy na tej strane, čo je bližšie k wecku a môj frajer vždy bližšie k oknu tak nám to obom vyhovuje nech sme kdekoľvek doma to znamená že som naľavo
@thunderstorm@6 áno, presne o tom sme sa bavili minulý týždeň, keď sme boli na wellness pobyte, že vždy, keď ideme spať niekde mimo domu, tak si automaticky ľaháme na tú svoju stranu, na ktorej zvykneme spať aj doma
Matematicko-kombinatorická časť mojej duše je z podobných otázok v miernom strese, tých možností, ako môže dvojica ležať na posteli, je pomerne veľa, okrem iného sa dá ležať na chrbte, na bruchu, na bokoch, jedna z polôh par excellence je:
Keďže spím sám tak ideálne v strede. Ale napadla mi k tomu ešte iná vec. Keď som s nejakou ženou vonku tak musím byť naľavo, pri mužoch mi to je úplne jedno, ale pri žene až úplne neuroticky potrebujem byť naľavo. Nech to je kamarátka, milenka, priateľka - to je jedno. Už len predstavu byť na pravo by som nezniesol a neviem si to racionálne vysvetliť.
@tequila@19 Ano, to určite mám, ale vadí mi len vymedzený počet vecí. Podľa mňa každý má niečo také, čo presne musí mať, inak sa cíti nervózne, v napätí.
doma ľavá strana... ak spim sam tak tiež ľavá... ak spim inde ako doma tak mi je to v podstate jedno a striedam to.. v hoteloch spim väčšinou zase na pravej strane čo je vlastne celkom zvláštne
@james98@18 presne toto ma aj moj priatel, vzdy ked ideme niekde vonku, on musi byt vlavo a ja vpravo a ked chcem, aby sme si vymenili strany je z toho nervozny neviem co to znamena ale je to sranda, mne je to napr. jedno ale niekedy proste chcem aby sme sa vymenili
@james98@32 je to zaujimave. Priatel je lavak. Nieco za tym bude... Ja rozmyslam, ze ked sme chodili s kamoskou do mesta, tak obcas sme riesili ktora pojde na ktorej strane, niekedy to zaviselo od sklonu chidnika, kedze ona je nizka, ja som vysoka
Ale mne toto asi nevadi v ziadnych situaciach, jedine, ze ked sa chcem s niekym porozpravat a sustredit sa na to, najradsej som ak sedime oproti sebe. Ak sa prechadzame vonku a kecame iba tak bezne o blbostiach je to ok, dolezite temy takto nepreberam, z toho som nervozna. Ale toto je uz ina situacia...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
Zase som vtipný , že ?
Matematicko-kombinatorická časť mojej duše je z podobných otázok v miernom strese, tých možností, ako môže dvojica ležať na posteli, je pomerne veľa, okrem iného sa dá ležať na chrbte, na bruchu, na bokoch, jedna z polôh par excellence je:
Tu leží kto vľavo a kto vpravo?
Z ľavej strany sa lahšie bozkáva ženu ako z pravej
Tak keď si žiadnu nemal, tak je prirodzené že o ničom nevieš
Ale mne toto asi nevadi v ziadnych situaciach, jedine, ze ked sa chcem s niekym porozpravat a sustredit sa na to, najradsej som ak sedime oproti sebe. Ak sa prechadzame vonku a kecame iba tak bezne o blbostiach je to ok, dolezite temy takto nepreberam, z toho som nervozna. Ale toto je uz ina situacia...
A mam to rovnako ako james98, ze ak kracam spolu so zenou tak musim byt na lavej strane. Inak sa citim zvlastne