@bluepanter o tych ani nehovorim ale ako uz roky chodim napr. do ruska, finska aj po europe, tak som si vsimol ze vsade je viac a viac tucnych ludi aj zien a takisto je to aj na slovensku. Ked chodim napr. po Sankt peterburgu uvidim velmi vela peknych zien ale v Helsinkach takmer vobec a ked aj tak casto to je ruska. A je to aj tym ked si pozriem stravu tak je to uplne hrozne a ludia nato seru kupia co prijde. V rusku neni az taka zla jak tam ale je velmi zla a tam vacsina ludi nema peniaze sa prezierat. radsej koncim dlha debata by bola
su najkrajsie ale iba v europe na svete su najkrajsie podla mna havajcanky a potom filipincanky ale aj Japonky su veelmi pekne su take zlatee s tymi ich sikmymi ocami
@hrt11 videl som a je to katastrofa sak ja nehovorim ze to je zle, len kedysi bolo lepsie, a myslim si, ze s tymto trendom za par rokov na tom mozme byt podobne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
Sto ľudí sto chutí áno súhlasím. Ale na druhej strane ma @kat pravdu. Mulatky sú vážné najkrajšie ženy.
dakujem @tenpatic , ze suhlasis
niesi ty jemne posadnuty dokonalym telom?
krasa sa nerovna kilogramom...
A ciastocne som ale skor zdavym zivotom
aj tu bolo spomínané, že Slovenky škaredejú, Orava je ešte dosť za opicami, tam sú fakt pekné baby. aspoň podľa mňa
@bress sa pozri na Američanky a Angličanky...
a slovenky rozhodne nie sú najkrajšie...ale v niečom sú naj to je pravda