Čo si myslíš o tom, keď si dvaja ľudia navzájom pobláznia hlavy aj napriek tomu, že sú rodina, nie pokrvná, ale ani žiadna vzdialená neznáma a je medzi nimi veľký vekový rozdiel? Ako by si reagoval, keby sa to stalo v tvojej rodine a čo by si robil, keby
Neviem si to predstaviť ja sa na nikoho z rodiny nepozerám tak žeby sa mi mohli zapáčiť... a už len pri takej predstave mi je na nič... a vzdialená ale dosť blízka a nepokrvná rodina.. to ani neviem či taku dajaku mam podľa toho opisu
@obliviate však prečo je to tabu? nechápem ,inak niekde sa na tom pracuje aaby to bolo legalizované,ked som bol malý chlapček,tak som sexuálne obťažoval,moju krásnu sesternicu a mnoho som čítal o sexualite úplne som bol prepnutý
Aj v Biblii je vela prikladov na incest a Boh nemal nic proti tomu tak nebude mat ani proti incestu s mojho otca konoa bratom. Ved taky Kain, kde nabral svoju zenu? A tie dve sestri co opili otca a znasilnili ho, proti tomu tiez nic nemal, tak co? Prinajhorsom si vypichnes oci.
myslím že sa u nás v rodine stal taký prípad, že vzdialená rodina došla na návštevu a skončilo to svadbou, a nevšimla som si žeby sa niekto pohoršoval.
a nevidím v tom problém pokiaľ to nie je pokrvná rodina.
ja som kedysi bola zamilovaná do bratranca môjho otca a myslím, že aj on do mňa, ale na šťastie sa nič nestalo lebo moja teta ho milovala tiež a hneď si s ním ľahla
@obliviate lenže toto uy nie je incest.
k teme- je to normalne povolené a takéto "vzdialené" vztahy majú povolené dokonca aj manzestvá. mojej spoloziacky rodicia sú vzdialený bratranci (bratranec bratranca) a maju oficialne manzelstvo len sa tym nechvália
divné a ešte raz divné, na svete je ďalších 7 miliárd ľudí a v živote by som sa nepozerala na dakoho z rodiny
a ak by sa niekomu v mojej rodine niečo také stalo? ich život, ich problémy
to nie je až tak blizka rodina... ale čo ja viem.... ja sa na rodinu nepozeram ako na objekt niečoho sexualneho či láskového.... ale tak každy je iný a ja to neriešim.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
:-S
a nevidím v tom problém pokiaľ to nie je pokrvná rodina.
k teme- je to normalne povolené a takéto "vzdialené" vztahy majú povolené dokonca aj manzestvá. mojej spoloziacky rodicia sú vzdialený bratranci (bratranec bratranca) a maju oficialne manzelstvo len sa tym nechvália
a ak by sa niekomu v mojej rodine niečo také stalo? ich život, ich problémy
a inak, to si si vážne myslela že ti niekto na birdzi rozumne poradí?