Som študentka, ktorá v septembri nastupuje na VŠ, a preto som sa zaujímala o intráky v BA. A ľaľa, čo som našla. Nič iné na to neviem povedať, len HNUS. V momente by som sa odtiaľ otočila a nikdy viac tam nevstúpila. Je toto v dnešnej dobe ešte možné? Je
Ano je to na zaplakanie to je fakt, ale povedzme si uprimne. Keby sa najdu prachy a cele sa to komplet vynovi, kolko to vydrzi? Mesiac? Dva? A zas to niektori inteligenti rozjebu do povodneho stavu.. ani sa necudujem, ze na to skoly nechci minat peniaze.
Btw osobne si myslim, ze hento boli fotky fakt ze extrem pretoze vacsina intrakov co som videl vyzerala vcelku normalne, nebol to luxus ale zit sa tam dalo bez problemov.
nahodou ja mam super intraak jeden z naj ...a kamoska ide tiez na vysku v blave a ma taky vraj velmi dobry a pekny intrak ona si na take veci potrpi treba vediet hladat
ja si myslim se intraky su super hned by som tam sla teda aspon co som pocula v BB su celkom fajn intraky a jedine naco sa fakt tesim je intrak ked pojdem na vysku(ak sa na daku dostanem)
no tak toto je moooooc... uz som videl hada buchnut pästou po stole,cuvat lietadlo ale toto... inak v Olomouci na FTVS su super intraky ete aj so satelitom je kazdy
nechcem ti kaziť ilúzie, ale ak čakáš, že nájdeš luxusný intrák (za luxus považujem izbu, kde reálne môžu existovať 2 solubývajúci, s vlastnou kúpeľňou, wc, a nábytkom, ktorý drží pokope), tak buď prestaň hľadať, alebo si prestaň robiť nádeje.
všetky intráky v ba sú hnusné. nevidela si dnešné správy na markíze?
dalsi dovod,preco nebudem platit minimalne dane. Kym to tu nebude fungovat a tito hajzli si radsej budu davad stedre dotacie namiesto toho aby riesili katastrofalny stav v skolstve a zdravotnictve.
Takto to vyzera ked sa na vsetko serie a uzivaju sa priestory vybudovane spred 70 rokmi.
Pritom z eurofondov sa na rekonstrukciu daju ziskat skvele prachy,len nema kto spravit projekt a nie je ani politicka vola aby presiel.
@26 ved to aj tie svine vyuzivaju,ze je nedostatok ubytka a najde sa vzdy par ludi,ktori zatnu zuby a uskromnia sa aj s takymito neludskymi podmienkami...
omg ...pri pohlade na niektore foto mi doslo normalne ze zle...ako to ze intraky su v katastrofalnom stave je zname...niektore sa daju ako tak zniest niektore uz su otrasne na tom ...toto sa mi zda pritiahnute za vlasy tie foto....mozno to su foto z GARDY ale v nejakych priesoroch ktore su uzavrete a nie urcene na prevadzku bo dost pochybujem ze by tam uz nebol hygienik ...sak hento omg este raz ....
ale co som videl nejake intraky dalsie tiez nic moc ...z ekonomickej co maju intrak ..nieco napodobne ..umyvadla na wc upchate neznamou latkou podobajucou sa zemine , chybajuce wc mysi ,dvere atd...
no koment ....ja som zvedavy dokedy tento stat bude vobec ako tak fungovat sposobom ktorym sa ubera od rozpadu ceskoslovenska
@24 Eurofondy su super vec, akurat, ze skoly a internaty v BA z nich nemozu cerpat ani korunu. A to z dovodu, ze v BA je vyssie HDP ako v inych mestach. Takze z Eurofondov nepojde na internat ani 1 koruna (0,03 eur). Minule to rozoberali v spravach.... ale ze z ministerstva slubili nejake peniaze... no, sluby sa slubuju...
To sú neskutočne extrémne fotky. Mladá Garda je predsa riešená bunkovým spôsobom, čiže dve izby majú spoločnú sprchu a WC, pričom sú oboje pomerne slušné. Určite v lepšom stave ako niektore na Šturaku. Čiže by som povedala, že tieto fotky ukázali prietory, ktoré sa už 20 rokov nepoužívajú. Jediným nedostatkom Mladej Gardy je trošku provizórna kuchyňa na chodbe, ale tieto fotky sú s prepáčením kokotiny.
podľa mňa to boli nereálne fotky, čo si našla na internete. Môj bratranec býva na mladej garde a vôbec sa nesťažuje na ubytovanie a to je naozaj rozhýčkaný.... ale vždy lepšie ubytovanie u drahého ako v nejakom intráku...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
Nie som nejako extra náročná, ale čo je veľa, to je veľa
Na zaplakanie
Btw osobne si myslim, ze hento boli fotky fakt ze extrem pretoze vacsina intrakov co som videl vyzerala vcelku normalne, nebol to luxus ale zit sa tam dalo bez problemov.
a čo sa týka konkrétne mňa, ja už mám o bývanie postarané a intrák to nie je. a som rada.
všetky intráky v ba sú hnusné. nevidela si dnešné správy na markíze?
Ja som cez leto byval v Mlynskej doline, na Šturaku, vo vyškovych blokoch, a tam to je v celkom dobrom stave
PS-zo správ som videla len časť reportáže
ale páči sa mi naspodku "Copyright Internat Mlada Garda"
Takto to vyzera ked sa na vsetko serie a uzivaju sa priestory vybudovane spred 70 rokmi.
Pritom z eurofondov sa na rekonstrukciu daju ziskat skvele prachy,len nema kto spravit projekt a nie je ani politicka vola aby presiel.
ale co som videl nejake intraky dalsie tiez nic moc ...z ekonomickej co maju intrak ..nieco napodobne ..umyvadla na wc upchate neznamou latkou podobajucou sa zemine , chybajuce wc mysi ,dvere atd...
no koment ....ja som zvedavy dokedy tento stat bude vobec ako tak fungovat sposobom ktorym sa ubera od rozpadu ceskoslovenska
» www.mladagarda.info/images/galery/g...
SOM UBYTOVANÁ NA MLADEJ GARDE!
VYZERÁ TO TU ÚPLNE INAK!
JE TU KRÁSNE!