@etelnair v podstate asi hej, ja som mal tiež takú tému a bol by som dosť hlúpy, keby som čerpal a dokonca kopíroval z nejakých slovenských prác na aspoň trochu príbuzné témy, keď som mohol čerpať z anglických článkov a kadečoho iného
No ja môžem k tomu len toľko dodať, že keď okopíruješ celú prácu a medzeru nahradíš nejakým bielym znakom, tak program to bere stále ako jedno slovo, až pokým nenájde znak bodku. Takže môžeš kludne skopírovať prácu a týmto spôsobom 100% zhodu určite mať nebudeš. Odskúšané viacerými študentami.
ja som mala veľkú 0 sranda že všetci dookola sa obháňajú tým že ich zhoda sú len citované zákony...no asi neboli dobre odcitované keď mali zhodu súdim podľa seba ale toto už bolo off topic ide o tú U
@etelnair no ja som si vždy myslela a aj si myslím že to vyhodí zhodu ak to nie je dobre odcitované (poprípade vôbec) keďže kamarát použil bez citácie 29,5% bakalárky v diplomovke a vyhodilo mu to presne tých 29,5%
@smajlo18 ja si myslím že správne označenú citáciu ti neoznačí za zhodu...ja som napríklad mala 0%..ale stretla som sa tu aj s iným názorom....a hej biely znak je čokoľvek biele ale to by som neskúšala nemala by som na to odvahu
pri oboch som mala nulu, pri diplomovke ma to zaskocilo,lebo som myslela, ze mam dost typicku temu, pokial ide o teoriu aspon....ale tak vyhybala som sa citaciam ako sa dalo, no....
a tutok hore k tomu, ze ked ma dakto v citovanych veciach zhodu tak je hnup lebo asi zle odcitoval - cudne zmyslanie. ak citujes tak odpisujes daco, teda je logicke ze ak to odpisoval aj dakto iny, mate to rovnako, z toho vyplyva zhoda, ktora vsak nikomu nevadi, lebo ved teoriu si nevymyslis pokial ide o zakony a zakladne poucky....
@smajlo18 Či máš citáciu označenú správne alebo nesprávne ti ten program berie ako klasický text. A k tomu bielemu znaku. Z toho obavy mať netreba. Poznám ten algoritmus a nemajú vyriešené ked vložíš ako medzeru nejaké písmeno bielej farby. Videl som ten program a mám pocit že to robil nejaký amatér, kedze som programator.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
ale neviem ako presne im funguje ten algoritmus
a spolužiak mal 68% a mal disciplinárne konanie
@robinho88 ako sa píše biely znak? môže to byť čokoľvek biele?
a tutok hore k tomu, ze ked ma dakto v citovanych veciach zhodu tak je hnup lebo asi zle odcitoval - cudne zmyslanie. ak citujes tak odpisujes daco, teda je logicke ze ak to odpisoval aj dakto iny, mate to rovnako, z toho vyplyva zhoda, ktora vsak nikomu nevadi, lebo ved teoriu si nevymyslis pokial ide o zakony a zakladne poucky....