predovšetkým si musíme stanoviť nejaké limity. no dobre, 1000 postov, ľavá, zadná. vždy mi príšerne liezli na nervy tieto hry. ľudia sú lenivé plemä.
ty hadie semä.
už sa mi nechce. ale dobre. budem pokračovať, akože sa filip volám. vraj.
alebo jozef.
v medziach slušnosti? v medziach post width? v medziach postapokalyptických vízií? (stále som urazený za to vymazané fórum)
to je všetko jedna medza v stráni, tak sa tomu hovorí, áno. pomedzie. neviem to opísať, je to dlhé, ale aj dosť úzke a dobre sa z toho spúšťa v zime na igelite alebo vreci so slamou, keď ste dieťa.
ešte. alebo.
už.
panečku. dnes som obedoval strapačky a pivo.
už dlho som neraňajkoval, neobedoval ani nevečeral ryžu.
myslím, že by bolo fajn to zmeniť. ale teraz je najväčším konsernom to, že by som mal všeličo vedieť. o svetle.
zatiaľ neviem, nakoľko už viem.
viem len toľko, že sa tu dá rátať so značnou fascináciou vlastnosťami žiarenia.
medze polí, medze svahov, medze stráne. biely odlesk na hladine vôd.
slnko je biele. kremeň sa belie. má machovozelené žilky.
hajzli, píšte, povedal. tak teda píšem, mnohokrát som sa totiž ako hajzel zachoval
(rád sa zatápam a splachujem)
no to je asi tak všetko konkrétno, okrem strapačiek (a toho, že by som si teraz k tomu parmezánu rád otvoril cabernet blanc), ktorého sa milému čitateľovi dostane. alebo ako sa tomu ríká.
načo je komukoľvek úspech? načo je komukoľvek 1000 príspevkov vo fóre? načo je komukoľvek inšpirácia?
ľud, ty si taká opica.
veď ani slová si vlastné nevieš vyrátať.
6+kxark plopa livúq laeš garošlapeknn?
+dl/š2.
"lángoš" mám najradšej temer čistý, s cesnakom, zľahka nafúknutý ako obláčik, no nie priveľmi, vtedy ma z neho napína, a dôkladne odkvapkaný od oleja, alebo na čom to ten či onen kuchtík pripravuje.
vôbec mi netrvá, kým sa urobím. urobili ma rodičia.
som žiarlivý.
bez sprchy som vydržal aj rok. alebo. roky.
asi preto, lebo som pestoval záľubu v kúpaní sa, až kým z horúcej vody nebola ľadová a na koži drobné sinavé vlnky.
čiže som sa nesprchoval. iba. kúpal.
asi som to už spomínal v inkriminovanom threade, ale viac verný sú ženy.
po masturbácii nasledujú tri bodky a dlhá pauza. potom nasleduje ďalšia masturbácia alebo onansešn. potom nasledujú ďalšie bodky. asi hnisavé vyrážky.
všimni si, ako kreatívne reagujem na ono neslávne známe fórum, ktoré som zhliadol a teraz pozorujem zvonku v postrannej lište.
hodnotím avatar nado mnou. vcelku ma zaujal. rozhodne sa teším na ďalšiu spoluprácu.
hodnotný.
plejstejšn tri nemám a ani nebudem vlastniť.
tekkena by som si zahral, ani nevieš, ako.
najlepšie s osobou ženskieho pohlavia, ale nebránim sa akýmkoľvek skúsenostiam.
moje najvyššie skóre bolo v hre pinball okolo dvoch miliónov, možno aj viac.
v živote, nuž, mal som percentil z ajb2 99,2, to sa rátava?
erotické hry nehrávam. už.
k najdlhšej téme na birdzi možno iba toľko dodať, že do nej práve prispievam, ak sa pošťastí.
a klamal som. je tu dosť konkrétna. vlastne sa tu dozvie ktokoľvek čokoľvek. taká malá otvorená spoločnosť. konkrétno. neviazané.
mám v obľube niektoré soundtracky.
ň
mám rád mám rád mám rád
nemám rád: nemám rád: nemám rád
hlísta
(áno, to slovo mi ozaj napadlo ako prvé po prečítaní vášho názvu ankety)
podľa mňa birdz úplne udrží odpovede päťdesiat na päťdesiat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
A zhorel mi monitor, lebo "...AAAAAAAAAAA[...]AAAAA[...]AAA[...]AAAAA..."
predovšetkým si musíme stanoviť nejaké limity. no dobre, 1000 postov, ľavá, zadná. vždy mi príšerne liezli na nervy tieto hry. ľudia sú lenivé plemä.
ty hadie semä.
už sa mi nechce. ale dobre. budem pokračovať, akože sa filip volám. vraj.
alebo jozef.
v medziach slušnosti? v medziach post width? v medziach postapokalyptických vízií? (stále som urazený za to vymazané fórum)
to je všetko jedna medza v stráni, tak sa tomu hovorí, áno. pomedzie. neviem to opísať, je to dlhé, ale aj dosť úzke a dobre sa z toho spúšťa v zime na igelite alebo vreci so slamou, keď ste dieťa.
ešte. alebo.
už.
panečku. dnes som obedoval strapačky a pivo.
už dlho som neraňajkoval, neobedoval ani nevečeral ryžu.
myslím, že by bolo fajn to zmeniť. ale teraz je najväčším konsernom to, že by som mal všeličo vedieť. o svetle.
zatiaľ neviem, nakoľko už viem.
viem len toľko, že sa tu dá rátať so značnou fascináciou vlastnosťami žiarenia.
medze polí, medze svahov, medze stráne. biely odlesk na hladine vôd.
slnko je biele. kremeň sa belie. má machovozelené žilky.
hajzli, píšte, povedal. tak teda píšem, mnohokrát som sa totiž ako hajzel zachoval
(rád sa zatápam a splachujem)
no to je asi tak všetko konkrétno, okrem strapačiek (a toho, že by som si teraz k tomu parmezánu rád otvoril cabernet blanc), ktorého sa milému čitateľovi dostane. alebo ako sa tomu ríká.
načo je komukoľvek úspech? načo je komukoľvek 1000 príspevkov vo fóre? načo je komukoľvek inšpirácia?
ľud, ty si taká opica.
veď ani slová si vlastné nevieš vyrátať.
6+kxark plopa livúq laeš garošlapeknn?
+dl/š2.
"lángoš" mám najradšej temer čistý, s cesnakom, zľahka nafúknutý ako obláčik, no nie priveľmi, vtedy ma z neho napína, a dôkladne odkvapkaný od oleja, alebo na čom to ten či onen kuchtík pripravuje.
vôbec mi netrvá, kým sa urobím. urobili ma rodičia.
som žiarlivý.
bez sprchy som vydržal aj rok. alebo. roky.
asi preto, lebo som pestoval záľubu v kúpaní sa, až kým z horúcej vody nebola ľadová a na koži drobné sinavé vlnky.
čiže som sa nesprchoval. iba. kúpal.
asi som to už spomínal v inkriminovanom threade, ale viac verný sú ženy.
po masturbácii nasledujú tri bodky a dlhá pauza. potom nasleduje ďalšia masturbácia alebo onansešn. potom nasledujú ďalšie bodky. asi hnisavé vyrážky.
všimni si, ako kreatívne reagujem na ono neslávne známe fórum, ktoré som zhliadol a teraz pozorujem zvonku v postrannej lište.
hodnotím avatar nado mnou. vcelku ma zaujal. rozhodne sa teším na ďalšiu spoluprácu.
hodnotný.
plejstejšn tri nemám a ani nebudem vlastniť.
tekkena by som si zahral, ani nevieš, ako.
najlepšie s osobou ženskieho pohlavia, ale nebránim sa akýmkoľvek skúsenostiam.
moje najvyššie skóre bolo v hre pinball okolo dvoch miliónov, možno aj viac.
v živote, nuž, mal som percentil z ajb2 99,2, to sa rátava?
erotické hry nehrávam. už.
k najdlhšej téme na birdzi možno iba toľko dodať, že do nej práve prispievam, ak sa pošťastí.
a klamal som. je tu dosť konkrétna. vlastne sa tu dozvie ktokoľvek čokoľvek. taká malá otvorená spoločnosť. konkrétno. neviazané.
mám v obľube niektoré soundtracky.
ň
mám rád mám rád mám rád
nemám rád: nemám rád: nemám rád
hlísta
(áno, to slovo mi ozaj napadlo ako prvé po prečítaní vášho názvu ankety)
podľa mňa birdz úplne udrží odpovede päťdesiat na päťdesiat
poprosíme o pomoc republikum?
poď sa hrať.
..stačí?
» www.birdz.sk.birdz.sk/forum/diskusia-...
"boha, všetko musím robiť sám"
NIEEEEEEEEE