Ja by som sa teda chcel spýtať že či náhodou niekto nevie o nejakej nabíjačke na bicykel ktorou by som mohol za jazdy nabíjať telefón myslím že také niečo musí existovať len neviem to nikde nájsť
existuje, ale je to hlupost a este k tomu predrazená, solárnu máš ovela lacnejšiu a lepsiu a pri tej na bicykel + ťažsie sa šlape samozrejme, lebo sa to dáva na reťaz.
@Smutnyzajacik ono to možno znie pekne, ale aj ak niečo také nájdeš, bude to blbosť, vzhľadom k tomu, že pri jazde sa ti menia otáčky, tak akumulovaniu energie sa nevyhneš, nehovoriac o zložitejšej montáži/opotrebovaniu časom. Mobil k motoru by som teda rozhodne nedával A samozrejme bude to celé dosť drahé.
tiež by som radšej siahla po power bank, netreba to komplikovať, keď toto máš ľahko dostupné a aj cenovo prijateľné si myslím. sem by som pozrela možno » www.tpd.sk/search/?q=power... resp. tu » www.kuponyzdarma.sk/tpd-sk/... poprípade ešte hej.sk by som očekovala
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov