Caute mam notebook Toshiba a chcem sa spitat ze ci sa mi moze pokazit baterka alebo proste nieco ked ho nabijam inou nabijackou nie originalnou pre tento pc lebo ideme na dlhu cestu a chceme pozerat filmy tak segra navrhla ze kupi auto nabijacku a ja sa l
tak jako baterka sa odpáliť nedá mne vždycky na mojom noťasi ukazovalo iba že som sa napojil do prúdu s menšiou kapacitou nabíjačky, ale inak žiadny problém v tom nehrozí
@vachtlik notebooku by ten menic vadit nemusel ale cokolvek by som nezapajal. Pretoze lacne menice robia kvazisinusovku a tie co robia normalnu sinusovku tak tie stoja cez 200e.
A k tej nabijacke. Si vsimni ze v strede ma taky maly kolik. S tym datovo komunikuje nabijacka a book a teda vie co si pripojil. Niektore booky pojdu aj na neoriginalnej a niektore odmietnu sa nabijat. Je to take kurvitko co robi problemy. Ale ked ma neoriginalna nabijacka uplne zhodne parametre a nabija tak mozes pouzivat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
3 komenty
A k tej nabijacke. Si vsimni ze v strede ma taky maly kolik. S tym datovo komunikuje nabijacka a book a teda vie co si pripojil. Niektore booky pojdu aj na neoriginalnej a niektore odmietnu sa nabijat. Je to take kurvitko co robi problemy. Ale ked ma neoriginalna nabijacka uplne zhodne parametre a nabija tak mozes pouzivat