Dnes som si kupila novy notebook HP Pavilion dv9000 a zabudli mi pribalit navod a na internete nie je nic o nom po slovensky alebo cesky. Problem je v tom ze ho mam uplne nabit, no len co ho zapnem vypise to aktualizacie sa instaluju nevypinajte pocitac,
trosku chaoticky si to napisala .. OS mas uz instalovany ?...ak svieti kontrolka baterky mal by sa nabijat.ono totiz najprv si nainstaluj bez baterky na trafaku OS a potom naformatuj baterku ..to bude asi naj
pri prvom zapnuti musis mat vlozenu bateriu...potom si ju mozes ked chces vybrat ak ho chces mat napojeny zo siete. Drbni si ho aj do siete aj s bateriou.
Neviem ti presne poradiť. Ale keď hovoríš že na nete nieje nič po slovenksy a česky tak po anglicky by mohlo byť. Skopíruj si tú stránku s návodom do internetového prekladača translate.google.sk alebo tak neak a ono ti to tú stránku preloží a môžeš čítať. Nieje to dokonalý preklad, ale pomôže.
@djdaniels no vlastne oni mi ho v obchode instalovali takze to uz je vsetko a tam im isiel na adapter a teraz sa mi stale vypina aj ked je tam baterka aj ked nie. Baterka ma kontrolku takeho blesku,ze?
@4 netusim aky ma zrovna tvoj nb takto z hlavy znak baterie..ale je to mozne ...no a potom by si tam mala mat este znak ktorx svieti ked mas nb na adapteri...
v kazdom pripade nechapem preco ti ho to vypina ak tam mas uz aj OS instalovany.. mozno skus este napisat presnu hlasku co ti to pise...
@djdaniels no ked ho dam na adapter alebo na beterku vzdy mi vypise: Aktualizacie sa instaluju, nyvpinajte pocitac, no vzapeti sa tam zobrati vypina sa pocitac...a stale toto dokola sa restartuje...
hmm vypina sa hned po zpanuti, po nabehnuti OS alebo len v pripadoch stiahnutia aktualizacii? resp robi to ked je v sieti bez baterie alebo ked ide len z baterie alebo ked je v sieti aj s vlozenou baterkou? a ten anglicky navod ak mas, tak skopiruj sem (skus len cast ktora sa tyka baterky nie cely, pripadne postni link na stranku s tym manualom)
Vista to s aktualizáciami robí obdobne ako xp-čko (resp. väčšinou sa dajú nainštalovať normálne "za pochodu" a potom pri vypnutí ich to už len aplikuje a nastaví, ale tiež vtedy píše nevypínajte a potom sa vypne...
@pumaamravec Podľa manuálu ak svieti, tak sa nabíja, ak bliká, tak je takmer úplne vybitá a ak nesvieti, tak je úplne nabitá alebo nemáš notebook v elektrike a máš ešte dosť nabitú batériu
@galinka to nie je az tak docela pravda...Vista si ich dokaze nainstalovat ked normalne pracujes a pri vypinani uz nic nerobi, da sa to nastavit bo pri vypinani to iba zdrzuje
@hajzelodkosti Nikdy mi to tam nevadilo, keďže zvyčajne to aktualizujem večer doma a vtedy to nechám vypínať a idem spať, takže som takéto nastavenie ani nehľadala...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Ohladom samotného problému ti poradiť neviem.
v kazdom pripade nechapem preco ti ho to vypina ak tam mas uz aj OS instalovany.. mozno skus este napisat presnu hlasku co ti to pise...
mozno ale mohlo dojst aj ku chybe systemu netusim takto neviem povedat.
@pumaamravec Podľa manuálu ak svieti, tak sa nabíja, ak bliká, tak je takmer úplne vybitá a ak nesvieti, tak je úplne nabitá alebo nemáš notebook v elektrike a máš ešte dosť nabitú batériu