každý deň, ale používam ho takmer stále, pre ilustráciu: keď ho mal dočasne môj frajer, jemu vydržala batéria kľudne aj 4 dni, a to na ňom bol na internete, pracoval s dokumentami, samozrejme telefonoval a občas sa aj hral..
Raz za týždeň? Keď sa na ňom hrám tak asi 4-5 dní minimálne, ja veľa netelefonujem, na internet chodím cez notebook, SMS už veľmi nevypisujem, rekord keď som ho takmer nepoužívala bol asi 10 dní
@77hanes77 a ty v ktorom roku žiješ? lebo u nás v 2015 už nie su tie staré baterky čo si musel pri kúpe formátovat a mali svoju pamat vdaka ktorej sa ničili ked si ich nabíjal a boli celkom nabité
Nové baterky nemajú pamat a mozu sa nabíjat hocikedy sa ti zachce a je im to jedno či je tam 30% alebo 86%....dokonca vraj je dobre ich nenechat pod 20% často
Nerozumiem do pice,že ludia ešte dokedy budú verit mýtom z roku 1990...sak kurva troška čítajte všeobecné články .... neskutočné,že ešte v roku 2015 čítam v diskusiách o tom ako človek využía len X% mozgu,nemozeš jest vela vajíčok lebo to škodí atd......hlavne že vysokoškoláci na každo kroku a sú tupí jak tágo
@igorv malo by to tak byt. baterka ma sice obmedzeny pocet cyklov. ale ked ju nabijas viac krat po menej mala by takych cyklov vydrzat viac ako ked nabijas povedzme z 5 na 100%
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Nové baterky nemajú pamat a mozu sa nabíjat hocikedy sa ti zachce a je im to jedno či je tam 30% alebo 86%....dokonca vraj je dobre ich nenechat pod 20% často
Nerozumiem do pice,že ludia ešte dokedy budú verit mýtom z roku 1990...sak kurva troška čítajte všeobecné články .... neskutočné,že ešte v roku 2015 čítam v diskusiách o tom ako človek využía len X% mozgu,nemozeš jest vela vajíčok lebo to škodí atd......hlavne že vysokoškoláci na každo kroku a sú tupí jak tágo
Každá batéria je stavaná na obmedzený počet nabíjacích cyklov .. Po dosiahnutí týchto cyklov batéria začne strácať svoju kapacitu.
lebo to si prakticky povedal v @9
Proste dobi svoj mobil aspoň na 90% ... a keď už budeš mať 5% daj ho do nabíjačky. Zbytočne ho nenabíjaj, keď nemusíš...
Neodporúča sa vybíjať na 0% ... kazí sa tak batéria.
Pri 2x nabití .. 2cykli .. pri jednom, jeden cyklus. Stačí?
Na internete máš o Li-ION batériách a technológií veľa
Proste LI-IONkám škodí, úplné vybíjanie. That's all.
Pri notebookoch to býva 400