@waagbistritz69 už som si myslel, že zbohom.sk je nejaká "vtipná" stránka, ktorou ma posielaš do piče z tejto diskusie, keďže som povedal, že neverím ináč dobrý nápad a som zvedavý, že ako by sa zmenili štatistiky, keby ľudia ako ja boli evidovaní ako neveriaci... možno keby boli v štatistikách reálne čísla (menej veriacich), tak by aj cirkev mohla mať menšiu podporu od štátu...
@strejdabob presne o to ide, ale divné je že stránka » countmeout.ie/... (ktorou sa zbohom.sk vlastne inšpirovali) momentálne nefunguje, vraj kvôli nejakým zmenám v kanonickom práve ohľadom vystúpenia z cirkvi, aj som sa pýtal či sa to vzťahuje též na slovensko ale myslím že neodpísali
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
som pohan
“Keď robím dobre, cítim sa dobre. Keď robím zle, cítim sa zle. To je moje náboženstvo.”
a k @1 zatiaľ žiaden. A možno je, v nemčine alebo tak, tam majú hrozne odveci mená
som človek, a neverím v boha, verím však nadprirodzené sily. som proste mysliaca bytosť a hotovo.
to mám chápať tak, že chcú obmedziť alebo sťažiť vystúpenie z cirkvi? trochu zúfalé
Ja som katolíčka